scurgere maronie....?
salutare!tot eu sunt,va era dor d mine
?am revenit d aceasta data cu o mare dilema...astazi este a10 a zi de cand am scurgeri maronii...in cantitati mici...de la ce ar putea fii?!ma gandesc k pot fi datorita unei puternice raceli sau fiindca acum 15-20zile am luat pt prima oara pilula d a 2a zi...credeti k sunt cumva probleme hormonale?!nush...astept sfatul vostru...ce s fac?!oricum urmeaza sa dau fuguta la ginecolog pt un control,dar astept sa mi se termine aceste..''scurgeri''..(si dak nu se opresc...este indicat sa merg la ginecolog asa?chiar dak sunt cateva picaturi?)va multumesc mult de tot si astept raspunsuri din partea voastra...k am cam intrat in panica...pupici
Raspunsuri
goodmomy24 spune:
eu zic sa nu mai astepti du-te la ginecolog el este singurul care iti poate da un raspuns sigur si un diagnostic corect.
si eu am patit sa am scurgeri dar eram insarcinata in 8 saptamani nu este nici o rusine.
rockeritza mea
cati
claujro spune:
Sper sa nu te sperii si mai tare... si eu am avut scurgeri exact asa cum spui tu si eram insarcinata cu Matei de fapt...
dar eu nu luasem pilul de a doua zi. Mergi la doctor si cu scurgerile astea, nu cred ca-l vor deranja (de ex poti face o ecografie abdominala daca te jenezi prea tare sa vada daca e sau nu sarcina). 
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
nicole221 spune:
k trebuie sa merg la un ginecolog cat mai rapid,asta stiu...zic sa mai astept putin...vroiam niste pareri din partea''celor patite''....ar putea fii ceva grav?(cauzele acestor scurgeri pot aparea dak as fi insarcinata?)astept mai multe pareri....asa cel putin mai invat si eu cate ceva in plus...nu strica,nu?
sweetkarina spune:
Si eu am avut luna trecuta dar eu iau si anti asa ca am cam exclus o sarcina dar aflu vineri.La pastila de a 2 a zi nu cred ca e normal sa iti apara asa ceva si cel mai bine e sa mergi la un consult,doctorul e cel mai in masura sa iti spuna ce ai.
Roxali spune:
Si eu am avut scurgeri maronii dupa pilula de a 2 zi.
Sint dereglari hormnale, dar aveam si un ovar inflamat.
mama de baietzoi Enrico
lavinia345 spune:
Si eu am avut scurgeri maronii si eram insarcinata de fapt in 4 sapt.Pilula de a doua zi stiu ca are eficienta de 89%...deci nu cred ca esti insarcinata.O fi vreo dereglare.
Lavinia
poze Natalia
copilutzu spune:
Doctorelul la care merg io, mi-a spus ca daca scurgerea maronie isi face aparitia dupa (sau in ) timpul perioadei de ovulatie este ceva normal.Adica (am ) ovulez.Daca dureaza mai multe luni, -de la CM la celalalt CM.-este posibil sa fie polip endometrial.
Luna trecuta am avut scurgerile de cand s-a terminat perioada de ovulatie si au tinut pana mi-a venit CM provocat cu Utrogestan.Binenteles ca am facut test de sarcina si era negativ 

PERLUTZA MEA
, si FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'
nicole221 spune:
deci s intzeleg k nu e ceva..grav?!imi tot faceam griji k ar putea fi altceva,dar nu ma doare nimik in interior...azi sunt 11 zile de cand scurgerile persista...si nu vor sa se opreasca....
si nu stiu ce s mai fac!o sa iau si un test d sarcina,poate cine stie....am observat k sanii mi s-au intarit si la atingere ma dor ingrozitor....dar trebuie sa-mi vina...sau poate k..e p drum un bb va multumesc k m-ati ajutat sa ma mai linistesc si sper sa nu va stresez cu intrebarile mele