Mami e de vina!! vesnic...
Raspunsuri - Pagina 2
rapunzel spune:
Revin, daca se poate, cu un exemplu:
ea: mami, pot sa ma plimb cu rolele prin casa?
eu: nu, ai sa cazi pe parchet
ea: tati, pot sa ma plimb cu rolele prin casa?
el: nu.
ea: te rog, mami, te rooooooooog
eu: bine, bine
dupa 5 minute evident cade; urlete, plinsete, etc.
ea: tu este de vina! de ce mi-ai dat voie?
bird70 spune:
Si are dreptate copilul, ai stiut ca va cadea si ai lasat-o , de ce nu ai putut sa spui NU?
rapunzel spune:
Voi nu ati cedat niciodata la pisalogeala copilului?
Daca nu, bravo voua! Eu nu am fost mereu atit de tare, desi am incercat; iar acum, de cind a venit BB2 este si mai greu sa fiu ferma sau sa ma ocup de amindoi asa cum si-ar dori-o ei.
Rapunzel, mamica de fetita si de baietel.
claudia_a spune:
quote:
Originally posted by monjum06
vin si eu dupa o luna
claudia_ a nu ai vrea sa deschidem un alt subiect pe tema de ce nu ne intelegem cu mama?si eu am tot 30 de ani, imi iubesc mama enorm, stau cu grija ei, dar cand ne vedem imposibil sa nu ne impungem, ne suparam zicem...... si dupa aia ne pare rau.
monica si gabi
Revin si eu acum din concediu .... si da, vreau un subiect separat unde sa dezbatem problema noatra... ca sincer e o problema! Eu rezist greu situatiei de tensiune dintre noi (mama si eu) si poate gasim explicatii, solutii si suport...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Lemoni spune:
Ma bag si eu mai fetelor sunteti cam slabe de inger, "Nu " hotarit trebuie sa fie , chiar daca se supara copilul trebuie sa stie ca voi sunteti stapini nu ei altfel va plang de mila cand o sa fie mai mari!
si ce inseamna asta cu "esti ceea mai rea mama din lume?"In primul rad cum isi permit sa ajunga pana acolo?trebuie sa-i faceti sa inteleaga ca va raneste cu vorbele alea aruncate aiurea eu pt orice insulta va spun sincer asa pedepsi copilul pana ar invatza ca nu e voie sa imi spuna asa ceva,nu am fost dura cu ai mei cand i-am crescut dar nici nu am acceptat sa-mi raspunda inapoi, in momentul in care au ridicat tonul i-am trimes in camera lor si le-am spus sa ma caute cand se calmeaza cu scuzele de rigoare bineinteles.