Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by adib

Virgi si Ina
multumesc pentru raspunsuri.vad ca nerabdarea mea de a va consulta nu era nejustificata. dr e cam ... grabita.
Ina sper sa vorbim mai des, nu numai peste doua luni

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Cu toata placerea! Ei..vorbim noi mai des dar despre diversificare...peste doua luni macar. Pana atunci sa nu va mai aud cu prostii d-astea!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Diversificare adi????????????????? Cred ca pediatra mea ar baga-o in puscarie pe pediatra ta:) Si ar si chinui-o:)))
Aici pin la 6 luni lapte matern sau pin la cinci luni praf si apoi supite, legume, fructe.
INUTZO nu mutam nika. Adeca ne mutam noi pt un nou inceput si anume capitolul UNU BEBELUSI:-)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by papadie
INUTZO nu mutam nika. Adeca ne mutam noi pt un nou inceput si anume capitolul UNU BEBELUSI:-)

Pai asta ziceam, sa ne mutam noi la scutece. Dar tre' deskis subiect si ziceam sa-l deskizi tu. Ma rog...daca preferi si prefera altcineva, e ok. Ideea era sa ne mutam acolo cu discutiile!
Pardon, poate-s incoerenta dar am motiv:tocmai plec cu puradelu la vaccin si mi-e o mila de eeeel

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salutare mamici,
eu sunt foarte ocupata si va tot urmeresc din umbra .Sunt acasa singura cu Mihnea si cu Maya .Mihnea e mai solicitant , dar si Maya isi cere drepturile foarte hotarata .Ne chinuim cu vanzarea apartamentului si cu cumpararea unuia in bucuresti .Asa ca sper ca intelegeti de ce sunt asa inactiva .Mai si ies cu ei la plimbare seara , va dati seama !!!
M-am chinuit cu pozele Mayei sa o vedeti si voi dar nu reusesc deloc .Asa ca inca nu am pus poze.Azi facem 2 luni .
Ioana , pt ce vaccin ai optat?
In rest , Mihnea sta numai dupa fusta mea si nu vrea deloc sa-l trimit undeva .Ii place bebelushul la nebunie , o pupa , si o complimenteaza mereu.
pupici la bebelushi

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Va invit la CIRESE de mai-iunie:) Capitolul I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,am venit si noi acasa ieri!
Am intrat doar sa va sa va spun ca suntem bine,bebe Erik e un cuminte si un mancacios,lapte din belsug,mancat la 3 ore cu somn intre,.......sper sa continue tot asa.
Mi-au dat lacrimile pt trecerea la paturici si frumoasa introducere dar am preferat sa scriu aici.......pt ca ar trebui predata stafeta........fugim chiar asa la paturici?
Papa,predai tu stafeta mamicilor de iulie august??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Ellax Bine ati venit acasa! Nu uita sa te mulgi! Multa sanatate la bebici, mamici si tatici!

Adib NU DATI COPILULUI ALTCEVA DECAT LAPTIK DE MAMIK PT CA O SA VA PARA RAU! Eu am plans cand i-am dat pe la vreo 3-4 suc de mere (ca atat a insistat dr. ca sa-i dau de la 2 luni, ca nu mi-am imaginat ca ar fi vreo problema); cand m-a auzit neonatologul..., mai-mai sa ma ia la bataie: ca nu sunt sanatoasa la kap, ca puteam si eu sa intreb, sa citesc, ca dr mea a ramas adepta principiilor vechi, comode parintilor si daunatoare copiilor. Ina a punctat f bine esentialul!
- asta la al 2-lea, ca la primul... a fost si mai rau: din cauza de dr, soacra, cunostinte, Robert are f f mari pb cu stomacul (datorita alimentatiei solide la doar cateva luni, si lapte de mama doar...asa, in completare, ... pana la 4 luni: vedeti ce "gras e")!!!!

Virgi merci de pont... dar mai e pana in august...

Fetelor, voi aveti probleme cu forma capului bb-lor, ca eu pana acum (la al 3-lea) nu am mai fost atat de des agasata de strainii familiei referitor la "tzuguiala cutiei noastre craniene"... Merci anticipat de raspunsuri!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput