Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ia sa vedem ce-am facut eu la semnatura, ca am adaugat poze si am schimbat linku'

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

cum se trece de la milumil 1 la milumil 2???va rog sa imi raspundeti cat mai curand..revin cu informatii dupa raspunsuri ca nu vreau sa influntez.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana frumoase poze ai pus Imi plac cele cu bebica la san! E un sentiment minunat sa iti simti copilul la san!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ca deschisem eu subiectul cu marsupiu...adevarul e ca pe instructiuile marsupiului care il am eu(cumparat de sotu'desi i-am specificat sa fie de la 0 luni in sus)scrie ca se recomanda de la 3 luni in sus.bine, prima data cand l-am bagat in el se pierdea saracu copil dar deja are 6 kg la aproape 8 sapt si incapef bine(poza e facuta la o luna si 3 zile cand avea 4900g ) . mama ma tot freaca la melodie ca nu e bine pt coloana lui pt ca isi lasa greutatea pe coccis, dar cum ziceai inaioana, cand il tin in brate ii tin mana sub fund si una la spate si din cand in cand la capsor, ca si-l tin el f bine, si mi se pare aceeasi pozitie ca in marsupiu....da poate gresesc eu, oricum subiectul asta e f controversat zic eu.....
azi de ex am fost la cumparaturi cu marsupiu si l-am pus cu fata spre exterior si a fost f incantat sa vada lume si atata agitatie, ca din carut nu prea vede bine ca e tot la orizontala.
concluzia mea: o sa-l car si in marsupiu cand e nevoie ca nu am ce face pt am un carut de imi rupe spatele.oricum nu exagerez ca mai avem o luna si intram in regularitate

haideti lya si ella nu nasteti???
ella tare ma tem eu ca a nascut azi ca nu a mai dat pe forum ...poate am cobit bine

pe la cluj e vremea f buna, adica s-a racorit bine de atat ploaie si aerul e respirabil din nou...daca nu ploua maine mergem si duminica asta la iarba verde ca ne prieste....apropo....cred ca am avut cel mai inedit botez....la iarba verde . ceremonia religioasa a fost la o biserica in Faget(zona de iesit la mititei a clujului)si nu aveam chef de petrecere nici eu nici sotul,si nici timp de pregatit si aranjat, cautat restaurant & co asa ca am zis ca sa mergem la un mic totusi, de aceea nu am avut invitati decat parintii, nasii si fratii nostrii, fara matusi si unchi, vecini, prieteni, etc.....sa ne oboseasca.....am avut nunta prea mare (aproape 500 pers)si am zis ca aia a fost destul...nu mai vrem tamtam mare, si uite ca a fost numa bine asa, toata lumea multumita si restul neamurilor nu au mai avut ce comenta, sa-si dea cu presupusul si sa barfeasca despre eveniment.

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mai fetelor am si eu o mare intrebare!!!
Sub sanul stang, langa mamelon am niste mici pete vinetii, mici si rotunde. Oare e semn de mastita???? care sunt simptomele? daca ar fi mastita pata trebuie sa fie rosie si mare? Uf! ore e posibil? Bebica suge bine la ambii sani! Sunt foarte speriata!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mai Ioana,cred ca ma enervez si-mi iau niste ulei de ricin ca nu se mai poate..........am ramas codasa asa cum si credeam.Va tin la curent,oricum.In principiu sunt mai conservatoare si vroiam sa iasa bebe cand vrea el ,sa fie totul natural ,dar se cam lasa asteptat.........vad dimineata in ce stare o sa fiu ca asearaeram cam asa.

Arleena,nu vrei sa cobesti si pt mine?Frumos la Faget,imi faci pofta de iarba verde.

Cititi asta:
http://www.woow.ro/index.php?file=Ce_spun_copiii_despre_dragoste

40sapt4zile cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Raalucutza eu am intrebat pediatra si a zis ca la milumil 2 se trece dupa luna a-4-a,poate nu asta intrebai,cum se trece nustiu sigur,dar cred ca direct sau la inceput jumate jumate.Nustiu daca te-am ajutat.
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Draga Lya hai sa cobesc si pt tine....io zic ca o sa nasti luni, sti , ca mine.....ca io am vrut sa nasc intr-o zi de luni, de dimineata si sa fie si soare....sa incepem saptamana de la inceput si cu bucurie....cred ca si micul eric doreste asta...dar nu era hotarat in care luni, deci .....asteptam sa vad daca am dreptate

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am inteles, asteptam Sa nasca toata lumea.

MAi stie cineva ceva de Dilaural? De nascut sigur a nascut, din cate imi amintesc ea avea internet doar la serviciu, asa ca cine are nr. ei de telefon ar putea sa o sune sau....nu stiu zic si eu , sa vedem daca este bine.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si o intampalre minunata: PLOUA IN BUCURESTI DE 2 ORE. URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput