Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 8

Gandacel spune:
Si in poza 56 e acelasi bebeu pe care nu l-am luat eu acasa! Cine a plecat cu el?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

dordia2000 spune:
Gandacule scuze dar...le-am facut aseara intr-o mare graba si....nu m-am uitat pe fiecare, adica nu le-am marit sa ma uit exact si seamana destul de tare. Bbul de care zici e baietzelul lui MIhaelutza T cred. Scuze....
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Noki_Lara spune:
Da, asa este, este vorba de Mihai al MihaelutzeiT.
Am corectat io poza.
Dordia- de pe adresa ta de mail de pe yahoo, le trimiti pe adresa comuna de mail tot yahoo. Sau daca nu ai timp, macar trimite-mi mie, pleeease, pe adresa mea, pozele in care apare si Saraly si in care apar si io. Va;abil si pentru CristinaMH!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

silvia_d spune:
fetelor,am vazut poznele de la-ntalnire:SU_PER!copii frumosi,mamici la fel!am vazut-o pe Ina,Bic,Bulucica-fete frumoase!!!Dar mai facem intalniri,da?Sa vin si eu,nu vreau sa "va ratez"!!!!
Acu'o-ntrebare-ntrebatoare:daca face kk molicel,da'moale bine,de 5 6 ori pe zi,ce mancarik ii dau!?Stiu ca nu am voie fructe crude,si nici sa-l obosesc cu lingurita...asha ca la masa de fructe i-am facut un milkshake de banana cu lapte si cu 2 lingurite de orez nestle...da'altceva,ce pot sa-i mai dau!?la masa de supa o sa-i fac doar din morcov si orez...altceva!?sugestii??
pupisori

Hildegard spune:
Buna ziua dragelor,
imi pare rau ca n-am fost si eu laturi de voi la intalnire dar asta e. Distanta asta!
Si noi facm kk des....este de la caldura si depinde daca suge plodu.
Noi inca papam titi si ziua si seara si noaptea
Azi i-am luat kk pentru analize, examen coproparazitologic...ca sa eliminam orice dubiu ca ar avea Stefan ceva. Trebuia si urina dar cum sa fac? nu face pipi in recipient ( coprocultura)!
Maine avem rezultatul.
Vrem sa ne punem AC.
Care are AC? Si cum e?
pusi
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

pitic-03 spune:
fetele!!
ca n-am ajuns si eu la intilnire, stiti ce ma oftic!!!???
Bine ai revenit LAVI02, si sa-ti traiasca puiul mic NATI, da` si puiul mai maricel.Bine ca ati venit cu bine, bine ca stati departe de nenorocirea asta de caldura din Bukarest!!
NOKI(eu raspund mai tirziu, ma-ntelegi!!)cu somnul la fel patim si noi , de dormit dormim da cu chiuituri si plins in somn.Cu apa plata ma capiat definitiv, bea , bea de zici ca are broaste in burtica , dar imi refuza elegant lapticul, sucul de fructe, tedi , etc
CRISTINA NEGARA:saru`mina pt raspuns, chiar asa e (dar am uitat sa scriu din viteza) ca finutul nostru tipa mult si tare rau (are niste plamini..!!)Pina sa tipe se ating , se plac -oarecum-insa cind trage cite un tipat....incepe asta mic sa plinga de zici ca nu e adevarat!!, si am impresia ca a cam generalizat:orice copil se apropie incepe sa scartaie.O trebui sa caut ajutor specializat??Nici sa-l tin departe sa-l salbaticesc, nu vreau!!
RIPLEYTe invidiez pt gradele din dormitorul tau , noi avem 32* -ce e bine ca nu scad deloc, sa nu racimDe cald daca s-ar putea face
da la distanta sa nu ne incalzim unul pe celalat , ar fi superok!!!
FELIde unde ati luat piscinuta?vrem si noi!!!
MANDYO singura data i-ai facut copro?
TANIA Z Am inebunit 2 sapt cu varsaturile , e o senzatie...eu ca mama cind varsa ma simteam neputincioasa , greu ma controlam, sa nu pic jos...au incetat o data ce i-am scos din alim cerealele(de orice fel)Acu la masa de seara papam mar "ionatan" cu biscuiti si ne e mult mai bine
MADAUIn timp ce citeam(nu terminasem fraza) ma gindeam ce romantic "s-o pui in sufragerie...", dupa aia am vaut ce ai pus tu pe patura in sufragerie
Si noi practicam sportul asta, ne tirim pe labute pe cearceafuri puse pe covor, ieri am facut 30 de pasi (tinut de mami de maini ) / repriza- de cind a inceput sa mearga pe piciorusele lui, doarme mai bine noaptea!!devine om in toata firea!!!
In rest toate bunicele , mai putin ca nu mai stiu ce artificii sa mai fac sa-l determin sa manince macar 150 de ml de lapte(la masa de lapte)Apropos , ma gindesc din ce in ce mai serios la intarcareLa sin adoarme seara imediat , si doarme noaptea cu matele goale, la bibe il rade tot...
SANATATE la toti bb-lusii si sa se faca repede bine
SA TRAIASCA BB-lusii care implinesc lunisoare azi!!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Noki_Lara spune:
Silvia- pai io zic ca va limitati la asta vreo 2-3 zile, pana isi regine putintel. Un pic de regim nu strica. Apoi puteti sa tot variatzi. Parerea mea!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

dordia2000 spune:
Noki am timis pozele in ct. de mail. Le potzi lua!!!
Fetele propun INTALNIRE DIN NOU SA POATA VENI MAI MUUULTA LUME!!! Propun saptamana viitoare intr-o zi cand poate toata gasca. Sa zicem......LUNI 3 iulie???? E ok?? Locatzia ar fi frumos daca s-ar putea in IOR ca sunt foarte multe fete care stau aproape si se poate sta pe iarba sau pe banci sau in ce parc doritzi majoritatea cu conditzia sa fie langa metrou ca....eu altfel tb sa iau taxi si ma rupe la bani!!! Deci...hai mobilizarea sa le mai prindem odata pe straineze!!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Noki_Lara spune:
Pitic- si noi am intarcat..acum 2-3 zile. Nicicum nu mai vroia sa suga dimineatza. Stia ca urmeaza bibele, din care venea fara probleme de...pompare! Asta-i viatza - 7 luni si 3 sapt, io zic ca e bine. Decat nimik!
Am cosmetizat putin albumul de intalneala. Sper sa va placa. Si am mai adaugata cateva poze noi!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah