De ce trebuie pusa putza in sus/jos/etc?
Raspunsuri - Pagina 8
inaioana spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
Duminica in vizita o verisoara binevoitoare de sfaturi bune mi-a facut capul patrat cand m-a vazut ca nu-i asez baiatului puta dupa ce l-am schimbat de pempars.
Dar ce zicea verisoara? Cum argumenta?
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
szivarvany spune:
Am citit tot si vreau sa va zic ca mi-a picat o mare piatra de pe inima ... in cazul in care vine bb2 si este baiat, voi sti sa las in pace "obektu`".
Si eu stiam de treaba cu tre` neaparat in sus ... 
Si sa nu mutati subektu` nicaieri !!! Este important !!! ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
nikolett2445 spune:
ina imi argumenta ca poate sa faca vre-o infectie si ca nu o sa fie cu ea dreapta si frumoasa mai tarziu
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)
anacami spune:
Buna,
vin si eu cu o intrebare putin pe langa subiect: cum ati invatat copilu' sa isi tina obektu in jos atunci cand face pp la WC?!?
La inceput facea foarte frumos, punea varful unui degetel pe mijloc si directiona jetul in jos, direct la tinta. Acum nu stiu cum face ca jetul iese afara pe colac sau se murdareste pe manuta. Am incercat sa-l ajut si sa-i mai arat, dar nu vrea- ma impinge si imi zice "lasa mami, lasa baiatu'" (adica sa-l las ca stie el...).
Deci, cum l-ati invatat sa faca pp la toaleta, fara sa/ sa se murdareasca?!?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
spic de grau spune:
Tu il pui deja sa faca pipi in picioare?!
Al meu face inca pipi de jos...Acum se incepe?...ooooof...greu e cu baietii astia
. Si eu care ma bucuram ca face la WC si nu pe olita.
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
anacami spune:
Sta pe reductor la toaleta; dar nu stiu cum face, ca iese pe afara (si este bine pozitionat pe reductor).Deci, trebuie sa o tina sau nu
?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Karina spune:
quote:
Originally posted by anacami
Sta pe reductor la toaleta; dar nu stiu cum face, ca iese pe afara (si este bine pozitionat pe reductor).Deci, trebuie sa o tina sau nu?
Camelia, trebuie sa si-o tina, clar. Trebuie sa impinga cu aratatorul putica in jos.
Se mai intimpla sa faca pe afara, asta e. Cel mai bine incepi sa-l inveti sa faca in picioare, ca "baietii mari".
Bogdan are 3.5 ani si tot mai face pipi la olita, ca fetitele
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
Imnul lui Irinel
anacami spune:
![]()
Merci!
P.S. waw, ma mir si eu, de pe acum in picioare? Eu credeam ca si la "tufis" trebuie sa-l pun pe vine
. Am incercat de doua ori (la cererea lui) si nu a mers; probabil si din cauza asta
. Data viitoare o sa incerc si asta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)