De ce trebuie pusa putza in sus/jos/etc?
Raspunsuri - Pagina 6
inaioana spune:
quote:
Originally posted by lazy
Mai fetelor,sfatuiti-ma !Cum sa o asez,cand deabia i-o smulg din mana inainte sa-i pun pampersul?
Nu prea stiu ce sa zic ,ca al meu are mari dificultati in a-si nimeri gura deocamdata si-si pocneste nasul. Deci..nici vorba de putza. Dar ma pune pe ganduri ce spui...deci o sa se traga de putza nonstop?
quote:
pentru ca nu suport barbatii cu ele atarnate pe-un picior.
Mey...depinde cat de departe pe picior se duce, ca daca e inspre genunchi..io zic ca se iarta orice!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
lazy spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[quote]Originally posted by lazy
Mai fetelor,sfatuiti-ma !Cum sa o asez,cand deabia i-o smulg din mana inainte sa-i pun pampersul?
Nu prea stiu ce sa zic ,ca al meu are mari dificultati in a-si nimeri gura deocamdata si-si pocneste nasul. Deci..nici vorba de putza. Dar ma pune pe ganduri ce spui...deci o sa se traga de putza nonstop?[quote]
- ------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper din tot sufletul,ca actiunea cu pricina, sa nu aiba substrat psihologic.Sper sa-si fi creat"cultul"pentru dansa doar momentan,si nu pe termen lung.
Asta e.O sa iau partea buna a lucrului.N-o sa ma mai roada mult gandul ca nu l-am decalotat la sfatul medicului.....pentru ca baiatul mamei a initiat actiunea pe cont propriu....

Noi
andre_ea spune:
Bey ce ma distreaza topicul asta.
Nu va faceti griji ca pe copii ii preocupa putza. E un mod de a-si cunoaste organismul. Si au descoperit ei o chestie interesanta care atarna
. Eu il vad ca si trasul de ureche (pe care il practica de vreo 5 luni), ceva normal si trecator.
Tudor are obiceiul sa apese pe varful tetinelor de la biberon cu degetul. Aceeasi miscare o face si cu putza.![]()
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Bey ce ma distreaza topicul asta.
Nu va faceti griji ca pe copii ii preocupa putza. E un mod de a-si cunoaste organismul. Si au descoperit ei o chestie interesanta care atarna. Eu il vad ca si trasul de ureche (pe care il practica de vreo 5 luni), ceva normal si trecator.
Tudor are obiceiul sa apese pe varful tetinelor de la biberon cu degetul. Aceeasi miscare o face si cu putza.
Andreea, mami deTudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Karina, si al meu se trezeste mereu cu ea bat.

Oana si Seb

(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
oana cretu spune:
Presimt ca subiectul asta ajunge la ZZ sau la gunoi.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
parpalak spune:
lasy si inaioana, linistiti-va, cind se vor lamuri ca nu si-o pot smulge, or s-o lase-n pace.
Danelutza spune:
quote:
Iaca ma bag si eu deshi am fetitza. Stiu din batrine si batrine, se punea cuculetzul in sus pentru ca pe atunci erau scutece si legau picioarele bietului copil. Asha ca sa nu turteasca outzele, se ridica cuculetzul si outzele, se apropiau piciorutzele si se trecea la operatiunea infashat. Cred ca de fapt asta e.
Cred ca tzi-am fost de ajutor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Originally posted by spic de grau
Mai dar ce fel de scutece utilizati voi la baietii vostri? Cum sa turtiti scrotul/putzica? Sau cum sa iasa pipi afara..adica nu are loc..in scutec? sunt asa "dotati" ai vostri?...
Noi utilizam Pampers ptr 9-14kg, iar David se lafaie in ei... (el nu are decat 11kg).
Sa stii ca pipi poa' sa iasa oricum din pampers, indiferent cum ii pui putza. In zilele in care Bogdan a baut mai multe lichide intotdeauna aveam probleme (noaptea), indiferent de tipul scutecelor.Si nu inteleg ce te deranjeaza ca unii fac ce le recomanda pediatrul ?!
quote:
Eu am avut incredere f. mare in ea si am facut ce mi-a spus, ca de aia este medic, de aia a facut o facultate, ca sa se priceapa. Daca m-as fi considerat asa de desteapta, nu m-as mai fi dus la ea.
Eu am spus ce mi-a recomandat pediatrul si in nici un caz n-am zis sa faceti neaparat ca mine. Fiecare face ori cum ii spune pediatrul, ori cum crede mai bine. F. bine ca nu-i ridici scrotul, este optiunea ta, dar te rog numai fii asa de revoltata cind altii nu fac ca tine.Eu cred ca fiecare e liber sa-si spuna parerea, nu trebuie sa fie luat peste picior, doar fiindca tu crezi altceva.
Karina - mesajul meu nu a vrut sa fie "la misto" si nici ironic. Ca sa nu mai spun ca nu stiu de unde ai tras concluzia ca as fi fst revoltata sau deranjata! Serios!
Acum apropo de scutece - sa stii ca in RO, Pampers mi s-au parut de o calitate indoielnica.
Cateodata, dimineata, am impresia ca scutecul lui David cantareste 2kg! N-am avut niciodata probleme sa iasa pipi din el! Insa in RO mi s-a intamplat!! Ca sa nu mai vorbesc ca in interior, Pampers cumparat in RO era mult mai aspru decat Pampers cumparat aici!
In ceea ce priveste sfaturile pediatrei - daca tu ai incredere in ea si ai gasit ok sfaturile ei, atunci e f bine.
Noua nu ni s-a spus niciodata sa aranjam "bijuteriile", si cred ca ar fi munca inutila, ptr ca in scutec ar respecta legea gravitatie. Doar daca ii strangi f tare "pampersul" pe el, ai avea poate sansa sa stea "in sus".
Eu una am m-am invatat sa bag 2 degete intre scutec si burtica, sa ma asigur ca e suficient de larg pe el, ca sa nu-l deranjeze.
We frumos,
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
Lia spune:
asta DA subject educativ:))).io l-am vazut si chiar ma gandeam inainte sa-l deskid ca-s o mama denaturata:P,ca-n 5 ani jumatate nu m-am ocupat niciodata de aceasta problema serioasa si presanta...sa va mut la "prieteni"?ca deja e club aici:-)...
sau la container?
daca mai e ceva de comunicat pe tema "pe stanga,dreapta,NE,SV 67'"-in legatura cu tinerii in pampersi,nu taticii lor:D, va rog s-o faceti..
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Lia
asta DA subject educativ:))).io l-am vazut si chiar ma gandeam inainte sa-l deskid ca-s o mama denaturata:P,ca-n 5 ani jumatate nu m-am ocupat niciodata de aceasta problema serioasa si presanta...sa va mut la "prieteni"?ca deja e club aici:-)...
sau la container?
daca mai e ceva de comunicat pe tema "pe stanga,dreapta,NE,SV 67'"-in legatura cu tinerii in pampersi,nu taticii lor:D, va rog s-o faceti..
De aia am pomenit de Container, ca se bagara tatii peste copii.
Oana si Seb

(10.01.2005)
POZE
1 2 3