sex - e voie?

sex - e voie? | Autor: wesel

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
as avea sa stiu daca este interzis contactul sexual in timpul unui tratament cu ovule pentru ovare chistice si in cazul unei mici rani pe col (in curs de tratare - dar nu cu cauterizare). De asemenea, este interzisa baia la mare in aceasta perioada?
Va multumesc mult pentru ajutor.
Mamica vesela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Draga Wessel,

O singura data mi s-a intamplat sa iau ovule..si asta tot pentru a trata ovarele polichistice.

Am tinut tratament 6 zile cu poliginax parca si inca ceva si spalaturi interne cu ginosept.

In zilele astea mi-a explicat medicul ca nu este indicat sa am contact sexual.
De mare nu mi-a zis nimik, nici de balaceala in cada,
Concluzia ar fi ca daca nu mi-e interzis este permis .

Cam atat din experienta mea..mai asteapta si alte pareri, sau cel mai simplu, suna si intreaba medicul direct

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Este bine sa eviti atat contactul sexual cat si balaceala in mare sau ocean atat in timpul tratamentului cat si 9 – 10 zile dupa oprirea lui.

Cu stima,

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

da, nu ai voie sex, nu ai voie baie in cada ( decat dus), nu ai voie in apa la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Asa ma gandeam si eu, ca n-ar fi voie.
Oricum, despre rana de pe col, doctorul mi-a spus ca nu trebuie cauterizata, ca aceasta metoda tine de domeniul trecutului si ca o rezolvam medicamentos. Il voi intreba si pe el atunci cand imi va comunica rezultatul la testul papanicolau. Adica vineri. La control m-a luat destul de repede si am uitat sa-l intreb asta.
Va multumesc inca o data.
Oricum, profit de ocazie si as vrea sa va mai intreb ceva. Voi aveti probleme cu rusinea, sunteti pudice? Vi se intampla sa aveti retineri si sa va simtiti stingherite la doctor? Intreb pentru ca eu asa patesc. Desi doctorul imi este prieten bun de multi ani, desi cu el am nascut, desi este foarte atent si dragut si-mi suporta toate "istericalele", am evitat intotdeauna controlul ginecologic. Nu numai la el, in general. Mi-e rusine si frica. Sunt intotdeauna ffffffoarte crispata, nu ma pot relaxa, ma simt foarte jenata. In rest nu am probleme in intimitate, iar la teorie stau bine, dar peste jena exagerata de la control, nu pot trece.

Mamica wesela

Mergi la inceput