Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Fetelor va urez un weekend placut.Am intrat sa-mi "impartasesc" bucuria cu voi:azi am avut examenul...l-am luat fara probleme....am avut niste emotzii de am crezut ca lesin acolo...(sincer mi-a fost rau).
Si-au facut mila de mine cand m-au vazut asa "crispata" si m-au bagat mai repede in examen.Primele cuvinte le-am spus cu vocea tremurânda...dupa care...a mers totul ca pe roate.Luni incep munca...sper sa fie totul ok.Va mai scriu zilele astea(maine sua poimaine)...acum ma grabesc sa fac curatenie pt ca am musafiri...vin cateva colege cu sotzii la mine.
Va pup dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si ne auzim curand!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va pup!
am cam disparut in ultimul timp dar am avut o perioada mai zbuciumata si unele necazuri.
din fericire in aceasta perioada nu m-am mai ingrasat ,am stagnat la 53 kg sau din nefericire nu am mai avut puterea sa ma mai tin de regim si sa mai dau 1 -2 kg jos si m-am reapucat de dulciuri.
dar am sa ma reapuc si dupa cum mi-am propus am sa mai dau 2 kg asa pt linistea mea
sper ca sunteti bine,nu am reusit sa citesc mare lucru din ce ati scris .
va doresc multa sanatate si va pup tare dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ioana(justasmallkiss) felicitari! Sa ai parte de-un loc de munca cat mai placut.
Khristin o fi mai racoare, dar eu deja m-am saturat de ploaie. Am plecat s-adun tei si m-a prns ploaia pe drum. Sa ma fi vazut ce alergam cu caruciorul fetei ... ziceai ca-s la cursele cu cai. Si cand am ajuns in sfarsit acasa s-a oprit ploaia. Acum cand scriu vad ca iar vrea sa inceapa. De data asta cu vant si tunete...o adevarata furtuna.
Tzuni sanatate multa. Tocmai am auzit la stiri ca pneumoniile se fac vara si de la aerul conditionat. Sper ca nu stai chiar in bataia lui pe la vreun loc de munca.
Roxana sa fie cum zici tu.
Dragelor va doresc un weekend placut.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tzuni sanatate multa!
Olo..eu cred ca ceva dereglari hormonale sau stres...fa niste teste!
Un we placut si ne reauzim luni ..la raport!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Tzuni, sanatate multa. Tu sa ai grija de tine

Justa, felictari

olo, ai grija de tine....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!

Va pup pe fuga ca am multa treaba...asta zi mai mutam cate ceva la birouri si seara mergem la o nunta.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Khristin, in legatura cu pozele de la intilnire, prezentam personajele: Cami, apoi linga ea (cea cu parul lung) este Tzuni, apoi eu (cu parul strins ca muream de cald) si apoi Roxana care sta fata in fata cu Cami. Sper ca am explicat bine.
Tzuni, ai grija de tine.
Ioana felicitari pentru examen si numai bine.
Zuzilici, salutare!
Eu de luni plec la tara si stau ceva mai mult de o saptamina. Rog pe una dintre voi, care vrea, sa deschida subiect nou cind ajungem la pagina 20. Lista va ramine neschimbata asa ca nu se va modifica luni, chiar daca veti da raportul. Imi cer scuze ca nu voi fi pe faza dar asa s-a nimerit si nu prea am ce sa fac. Va multumesc.
Weekend placut!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uf, ce-mi vad okii? Tzuni, mic si drag si scump! Ai grija de tine. Vezi, oboseala isi spune cuvantul. Cand esti obosit esti vulnerabil.
Sanatate multa si

Delidana, ce faaaain, pleci la tzara, si eu vreau, la tzara la bunica mea, acolo unde am crescut eu si unde mi-am petrecut vacantele de vara....unde miroase a iarba cosita si a ... tzara si unde linistea se aude oh ce nostalgie m-a apucat!!!!!!!!! Poate de ciuda nici nu dau raportul!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mey Roxa-boxa, toata lumea e scutita de raport saptamina viitoare pentru ca lista oricum doar Carmen o poate modifica pentru ca ea a deschis subiectul si cum ea e plecata la socri....Asa ca ai scapat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata! Sunt singurica la ? Se vede ca-i weekend.
Delidana distractie placuta la tara. Nu cred c-o sa umplem noi inca 14 pagini pana cand vine Carmen dar daca se intampla imi iau angajamentul sa deschid un nou subiect. Insa daca este altcineva doritoare sa-mi spuna.
In rest azi noi sarbatorim ziua Canadei asa ca o sa plec sa vad si eu festivitatile din downtown si poate sa ne plimbam un pic pe langa lac ca-i tare cald. Daca nueram cu probleme asa mi-ar fi placut sa inot un pic in piscina de nu va zic. Weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput