Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Raport: 60.4 kg luni dimineata (azi aveam mai putine, da' nu se pune , iar maine pariez ca vor fi mai multe, ca doar mergem la Basilicum, nu?)

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Ce invidioasa sunt cind vad ca va laudati cu kg pierdute, iar eu m-am potcovit cu ceva in plus...dar recunosc cinstit ca merit porcul!!!! Miine si poimiine sunt la Constanta cu treaba - am scapat de aniversarea de miine seara si de birou...dar tot ratez intilnirea de miine ... - sper macar sa ma bucur si eu de citeva ore de plaja, chiar si asa balena cum sunt acum... Oricum pentru toate fetele care merg la intilnire - va si va urez petrecere frumoasa!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

E cumplit de cald...eu deja tanjesc dupa ploi.Si am umblat zilele astea prin caldura,apoi ieri si mancare si curat...am zis ca lesin.Dar totusi,urmarea este ca am 54.3 kg,deci -1 kg.Sa vedem daca ma pot mentine.Nici nu pot manca de cald.

Doina....felicitari si sa fiti amandoi sanatosi si voiosi si mancaciosi.Sa-ti traiasca mandretea de baiat si frumoasa de fata!

Am fugit la treburi.Sa aveti o zi frumoasa!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare !!!

Abia am ajuns si eu in tara si au explodat toate la birou.
Am o veste proasta pt maine: nu pot veni la intalnire...pt ca am o alta intalnire de job la aceeasi ora si nu o pot 'rata'

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna la fete sirguincioase,

Doina sa iti traiasca . Sa fie sanatos si norocos.

Felicitari performerelor de saptamina asta!!!

Si io si io, la raport : 75.9. M-am apucat de bicicleta!! Fac de citeva zile 15 min pe zi, cam 110 calorii pierdute .
Am reusit sa ma mobilizez, primii pasi la mine sunt cei mai importantzi . Dieta nu tzin ... inca. Daca as reusi sa ma urc si dimineatza si seara pe bicicleta, ar fi tare fain, as dori sa depasesc si eu in jos pragul celor 75. Sa vedem....

toate fetele,
Daniela

Mergi la inceput

Doina, sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos si norocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si io va salutez
Am slabit 450 grame! Deci inca functioneaza daneza!
Azi pap asa: cafea, sunca si iaurt si seara friptura de vaca si salata!
Pupici!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumesc pentru sustinere, rezultatul la analize nu il avem inca, iar la examen am facut bine, stiu pt ca nu vroiam sa plec acasa, ma invarteam p'acolo si i s'a facut profel mila a citit cam jumatate de lucrare si m-a trimis acasa ca am facut foarte bine. Sper sa nu fi spus doar asa de ochii lumi!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele din Rom., cum suportati caldurile? Eu nu mai pot!!!

Vestea buna e ca ne cumparam AC la sfarsitul saptamanii.

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Neata fetelor,

sunt la cafeluta la birou si nu mai pot de suparare ca nu ajung ai la intalnirea cu voi..

Mergi la inceput