Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'Neata!
Pt raport...50,850 KG!!!!!!...asa ca mi-am atins telul...chiar am slabit mai mult...
Eu dragele mele ....va parasesc..nu mai am de ce sa dau raportul...dar va mai vizitez eu ...din cind in cind!
Ambitie...asta-i tot ce ne trebuie! O saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olivia, bravos! Mai uite ce repede ne-ai parasit oricum, felicitari!

Eu desi am zis ca nu dau raportul, de ciuda, ce sa zic, il dau, dar nu am ce sa zic, ca nu am facut nimic, am stagnat, desi am comis-o aproape la greu!

Nastad, felicitari! Uau 57!!! de cand visez io sa ajung la 57!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Olivia, cool mami!!! Macar la mentinere, nu ramai?

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Se pune si mentinerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multumesc, nu ma asteptam la asa locatii serioase. Poate ca as iesi mai ieftin daca as angaja o bona, sau si mai ieftin sa raman

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata, fetelor!

Eu ma bucur de un mic 56.9 azi dimineata, desi am vazut si un 56.5 sambata dimineata. Oricum, sunt f fericita, mai ales pt ca fac sport aproape zilnic de 2 saptamani si a inceput sa se vada! Si ma simt asaaaaaaaa de bine dupa ce fac sport, de nu va pot spune!

In w/e vrem sa mergem la mare. Abia astept! Sper sa fie vreme frumoasa...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata tuturor!
ce-mi place de voi alea sportivoase. vin sa va mai citesc, poate ma molipsesc :))
sunt foarte ocupata, va
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata girls!!!

Dupa o intreaga perioada de abateri, de astazi sunt din nou pe cai. Vreau pana in septembrie sa salbesc cat mai mult astfel incat de la 1 saptembrie sa ma las de fumat si chiar daca ar exista riscul sa iau 2-3 kg datorita lasatului de fumat, sa nu se vada asa urat.
O mica perioada voi tine disociat pe zile 1-1-1 si apoi voi reveni la un stil de viata sanatos si echilibrat, ceva gen Montignac.
Astazi :legume si fructe.

Va pup pe toate.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Azi ma simt ceva mai bine, si nu pt ca e ziua Americii, ci pt ca a azi noapte a nascut Pumkin o fetita frumoasa foc si grasuna si sanatoasa!

Nastad, felicitari si tie si sa dea domnul sa treci cat mai repede peste depresia post-natala.

Crystina, masina ta, din cate am dedus, e un Ford K. Ma-mpusc! E masina mea preferata. Visez sa am intr-o zi o masinutza ca a ta! Sa ai noroc de ea si s-o folosesti cu placere!

Zuzilici, ce mai faci, mamico? A nascut Pumpkin, ca tot ma intrebai cand naste... Te pup!

Cami, ai plecat sau nu?

Va pup pe toate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Pumpkin, felicitari!!!!!!!!! Sa-ti traiasca printesuca, sa fie sanatoasa!!!

Tzuni, da e Ford Ka..e si masina mea preferata ca e mica si ma simt bine in ea! Tu cum te mai simti?

Carolina, gata! Pe mine m-ai molipsit..mi-e dor si mie de sentimentul ala de de dupa sport, de energia de dupa! De azi imi reincep si eu sala! Sa o tii tot asa ca sa am si motivatie!

Olivia, bravo! Sa mai treci pe la noi!

Pup toate fetele!

Meniul meu azi:
- cereale cu lapte
- sandwich cu sunca si salata
-cartof copt cu salata
- un redbull
- mere

O zi buna la toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput