Lac de unghii pentru manichiura frantuzeasca
Raspunsuri - Pagina 3
ana maria spune:
Eu merg la manicurista cu forfectuta mea de pielite. A strambat putin din nas initial ca nu taie bine dar apoi s-a invatat. Asta ca sunt io mai speriata si nu inceredere in ce sterilizeaza ei. E drept ca nici nu m-a taiat niciodata dar mai bine asa. Stau si io listinita
. Iar pentru frech am vazut o sticluta cu pensula speciala la Burjois. Am avut de la Avon si nu mi-a placut deloc. Iar abtipildurile mi s-au parut proaste pentru ca el dezlipeam cu tot cu oja alba. Poate voi ati reusit altfel...
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
teo1970 spune:
Kittie ... io-s capoasa rau azi ... ![]()
deci: concret, ce solutii folosesti tu de la LCN ? (+ pensule si alte alea)
multumesc
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
amik spune:
kittie, si produsele LCN de unde le iei?am intrat in catalogul depe link-ul pus de tine, am vazut o gramada de produse pe care mi le-as dori, dar nu dau preturi...
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Kittie spune:
Pai nu dau preturi... k n principiu nu sunt reseller-i.. Adica ei sunt distribuitori de produse pt saloane pro si atat. In cazuri din astea se practica intrevederi pt dotari, telefoane pt standuri intregi de produse etc. Eu folosesc dupa cum urmeaza : diluant de lac lcn (e o sticla mareeeee de vreo 750 si cam atat a si costat), lac de unghii Diamond base culoarea roz (am eu o prb cu alb, nu mi place, m-am facut ani de zile cu tenta albicioasa si m-am saturat), dunga alba o dau tot cu lcn lac pt pictura pe unghii (o sticluta mult mai subtire, lunga, cu o pensula lunga si subtirica si capacul se desface si are si un ac asemanator celui de la creioanele mecanice pe care poti sa l folosesti kiar pt pictura/unghii, pe fundul sticlei e atasat un ac cu care poti destupa in caz de infundare capul cu pricina), deasupra tot cu diamond base, acelasi pt ca poate fi folosit si ca baza si ca , colorant (lac principal). Am mai incercat bazele lor pt diferite tipuri de unghii si nu m-au incantat la fel ca diamond base, am incercat si lacurile nail sealer (ultimul strat) si tot la fel nu m-au incantat... Le folosesc o data la doo zile ca sa recapete luciu manichiura.. Asta i tot ce folosesc eu! Variatiile (pe aceeasi tema) se desfasoara cu oja Sothys (tot de la ecovital) cateodata rozaliu, cateodata culori puternice (cum s-au purtat in iarna, de pilda). costurile sunt in jur de 250 pt o sticla de diamond base (12ml) si tot cam asa pt cea de pictura. In rest? Pila de unghii normala, nu am vreo preferinta pt vreo firma deosebita (chiar apelez la forfecuta de multe ori cand sunt in criza de timp si ajustez lungimea unghiei cu sataru:D) . Nu ma deranjeaza intrebarile ;) dimpotriva, sunt fericita daca te ajuta cu ceva.
Cat despre loculde comercializare al produselor importate prin ecovital (eu iau de la ei si sampon si balsam sau alte treburi pt par gen ulei de stralucire etc) va recomand sa mergeti direct la cel de pe calea floreasca (pe dreapta, pe sensul de mers inspre St cel Mare, Sp de Urgenta Floreasca, imediat dupa BCR ) la sediul central de pe langa Polizu nu mai comercializeaza , au concentrat activitatea contabila si depozitul acolo.
, mami de
( 13oct04 )
nadyana spune:
Eu mi-am luat setul de la Avon si vreau sa spun ca oja alba este cum este, dar cealalta nu este buna de nimic.Daca te dai cand pleci de acasa, pana ajungi unde trebuie sa ajungi deja sara.Oja alba pt. dunga o folosesc.Apoi mi-am luat de la Revlon-setul pt. manichiura frantuzeasca si este bunisor, dar poate fi si mai bun.Am vazut ca au si la L'oreal, dar nu l-am folosit.
ancamironiuc spune:
Pentru cele interesate de produsele Peggy Sage...
Eu m-am dus la ei cu niste unghii amarate rau. Rupre, exfoliate, ciunte...vai de ele!!!
Am cumparat 3 lacuri: unul cu calciu pentru fortifiere, unul transparent ca sa accelereze uscarea ojei si un ulei pentru cuticule.
In total au fost 75RON avand in vedere ca cel cu Ca era 30! Am acasa colectie de lacuri LOreal, Maybeline si alte n marci mai mult sau mai putin cunoscute si nu m-au ajutat la nimic. Cu astea am si eu unghii...si sunt tare mandra!
Si ar mai fi ceva interesant si util: PILA ELECTRICA. Eu am cumparat un asemenea aparat la Carrefour si sunt super multumita, s-ar putea ca si asta sa ma fi ajutata sa nu se mai nenoroceasca.
Albul il dau cu o pensulita subtire subtire cu batul lung. Este mai greu la inceput insa este mult mai precisa!
SPOR LA FRENCH!
ANCA si EMA
EMANUEL
Artemis1578 spune:
Eu am o pila electrica (o varianta de pila electrica) adica un dispozitiv principal (ca un motoras, gandeste-te la el ca de pilda aparatul de epilat cu posibilitatea de a schimba capetele cu diverse accesorii ca de pilda pila ) cu cateva accesorii pt manichiura. Foloseste la facut unghiile dar nu am utilizat-o decat rareori pentru ca sunt obisnuita cu sistemul clasic.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
bebi spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Eu am o pila electrica (o varianta de pila electrica) adica un dispozitiv principal (ca un motoras, gandeste-te la el ca de pilda aparatul de epilat cu posibilitatea de a schimba capetele cu diverse accesorii ca de pilda pila ) cu cateva accesorii pt manichiura. Foloseste la facut unghiile dar nu am utilizat-o decat rareori pentru ca sunt obisnuita cu sistemul clasic.
Ankasi Ubitu
(26.06.2004)
Sa nu radeti de mine dar insist: Introduc degetu' in pila electrica si aparatu' taie unghia french?
ca io-s mai tare de cap si nu inteleg
amik spune:
este un dispozitiv micut, de forma unui creion gros
pe care il tii in mana. in varf se monteaza cate o freza pentru unghie/pielita/luciu.este mai putin traumatizant pentru unghie decat cutitasul sau foarfeca.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)