40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 31
KUKI spune:
Ha, ha, Liliana...profiti ca am zis ca ma culc. Nooo...stateam la panada sa vad care misca-n front !
Iar am vesti bune pentru tine. Ai voie sa bei sucuri light. Au 0 puncte ! Dar si muuuulta apa. Asa ca e bine, acasa cola light si la scoala apa rece si filtrata.
Deci...iar n-ai scuze. Go !
Kim, gata, nu te mai gandi. Important e ca e bine. Hai, cu ce ne servesti, mai stam mult cu paharele goale ???
nematics spune:
Lu, io vin cu placere, doar ti-am zis ca pe mine ma da afara de pe fishia "ghaza" doar cu ordinul prefectului !!!
da-n rest, ie drept ca-s cam obosita si o saptamina de Nisa cu transeele ei (ca tot pun aia de trei ani tramvaie si nu mai termina de pus) si de naveta cu ratele lor m-a obosit mai rau ca o luna de Bucuresti...
poate si din cauza caldurii umede
micutza spune:
Buna dimineata!!!
Gata cafeaua.. poftiti poftiti..
Hopa.. suntem pe pagina 21 .. ce ne facem?
Feci.. Kuki.. trimit pe pm adresa mea de mail asa-i?
Am citit tot ce ati scris de ieri...lipo 53? ce este? eu am luat clarinol.. dar nu m-am simtit prea bine. nu stiu daca de la el sau era doar autosugestie.
Ma bucur pentru kim222 ca totul e in ordine.
M-am amuzat la ce a povestit lu.more.
KUKI spune:
Neatza !
Micutzo, missiune indeplinita
Tare-s adormita in dimineata asta. Dda-mi revin eu cu o cafea, doua...
Unde o fi Nomi? Si mai stie cineva ceva de Adrienne? Oare cum ii prieste Romania ?
Roxane spune:
Buna dimineata dragutelor!
Saru' mana pentru sustinere dar am trisat , ieri dupa ce-am plecat de la job am pipat 2 tigari..of, of, of..vreau sa dau naibii tigarile si uite ca nu pot.
Hai sa va pove de ce ma hotarasem ieri asa dintr-o data sa ma las...noaptea am visat ca murisem si ca fi-mea plangea si zicea..."mami, ti-am zis sa te lasi de fumat..uite acu' ai murit de la ele..ce ma fac eu singura acum, cine are grija de mine?"...m-am trezit plangand si cand am vazut ca-s vie..nah! mi-am zis..ma las de ele, dar uite ca..nu vor ele sa se lase de mine . Dar incerc si azi, mai ales ca nici cafea nu mai pot sa beau si am dat-o pe ceai..poate, poate imi iese..azi mi-am luat la job seminte, bomboane si guma..
Pupici pentru o zi buna, buna, buna si HAI fetele...JOS kilogramele! ca puteti.
micutza spune:
Kuki.. multumesc frumos.. am acum o documentatie mama mama.. timp sa am sa o citesc si pe urma sa o si aplic.. intre timp mai circul cu .. de dragul miscarii.
Voi ati fost deja in concediu/vacanta anul acesta? Pe unde ati umblat sau unde veti merge?
pupici , micutza