Folosesc Nivea cu musetel.Este super si are miros frumos si de durata.
(e si ft consistent)
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
Buna seara,
Eu folosesc Malizia pentru igiena intima si imi place foarte tare cum miroase. Dar tot il laudati voi pe Nivea cu musetel, il voi incerca! ![]()
Si de la Avon am folosit fara probleme.
Pupici
clau
De la Avon fara probleme de cativa ani..am folosit o perioada si Malizia..e super si el
POZE
Cristina S.
Eu l-am folosit pe cel de la Nivea cu musetele de care spun si fetele si mi s-a parut destul de bun. Si mirosul este persistent si dragut chiar..
Acum folosesc Nivea si imi place mult. Am mai folosit si de la Avon (mi-a placut..n-am avut probleme), Oriflame (de asta n-am fost multumita) si Carefree (a fost bun si asta).
Offfff...numai aici nu se gseste asa ceva!
In tara foloseam si eu Avon,de care am fost f. multumita.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
si eu asm incercat mai multe feliri dar nici unul nu e atat de bun ca Nivea cu musetel...si miroase si asa frumos...de se spala si sotul ![]()
Eu malizia dar acum ma tenteaza sa incerc nivea daca il tot lauda fetele
.De sprei as fi si eu interesata ,dar nu am vazut decat la o prietena care il avea din italia
...ce-i drept ca nici nu m-am strofocat sa sa intreb peste tot...mi-ar placea o marca ccc care sa mi-o recomande cineva (adica deja testata
).