Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

ALE, cred ca este o idee buna " inainte de test pozitiv ". Intr-adevar aici nu era vorba numai de simptome de sarcina...
Scuze de deviere, mie mi se par foarte apropiate subiectele si de asta se si deviaza foarte usor.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLC spune:

Arinaa,
ai CM regulat?
La cate zile iti vine de ovulatia ti s-a produs in ziua 20?
Te intreb asta pt ca eu sunt f suparata
CM e de 29-30 zile si am incepu testele din ziua a 9 si am continuat pana in ziua 19 si tot nu mi-au aparut.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyzuca spune:

Buna fetelor,
va rog din suflet sa-mi spuneti ce credeti despre sit mea.
am un ciclu regulat la 28 zile.trabuia sa-mi vina pe 20 iunie,deci am 11zile de intarziere.Am facut un test acum 7 zile:pozitiv.acum 2 zile am mai fact unul de dimineata:negativ.am fost la un eco nu la un specialst la un generalist si mi-a zis ca e prea sa se vada dar ca se vede ceva sa revin dupa 2 sapt.Dupa amiza mi-am facut unul si tot negativ.Sunt disperata, imi doresc din suflet sa fie un bebe, mi-e frica sa fac alt test am si simptome sunt foarte ametita si ma dor sanii.niciodata nu am avut o asemenea intarziere.Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

amyzuca, fa un test de sange. Dupa 11 zile de intarziere e cel mai concludent. Tin pumnii stransi sa fie bebe.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

AMYZUCA fa.ti repede testul de sange,cum a spus si ANAIST.
tinem pumnii,doar nu s.o fi pozitivat degeaba testul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Sa fie bebe!!! Vrem sa fie bebe!eu azi mi-am facut testul de sange si acuma ma duc dupa rezultate.Sa fie cum vrea cel de sus.Va doresc la toate numai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

un calendar destul de bun al ovulatiei este si acesta: http://www.ovulation-calendar.com/
sper sa va fie de folos

Madalina 16+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ale, pe cine incalzeste faptul ca vrei sa schimbi denumirea subiectului, ca mie nu-mi e clar. Iarari imi scapa esenta preocuparii pentru lucrul asta.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

RLC
Eu zic ca am un ciclu destul de regulat cam la 29-30 zile>Luna trecuta m-am monitorizat si eu cu teste de ovulatie dar pe la ziua a 18 l-am terminat ,si suparata chiar nu mi-am mai luat altele.Luna asta m-am monitorizat(mi-a trecut supararea)si mi-a aparut a doua liniuta cam pe a 18 zi(se precizeaza pe prospect ca ovulatia are loc in 24-48 ore,deci probabil in z 19 z 20)Ce m-a surprins pe mine e ca a doua zi nu mi-a mai aparut nimic(ma refer la a doua liniuta)desi nivelul LH ar fi trebuit sa fie la cote maxime,oricum acum mi-am facut un test de sarcina (au trecut mai bine de 7 zile de la ovulatie,si a iesit negativ....dar mai astept....poate....

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by amyzuca

Buna fetelor,
va rog din suflet sa-mi spuneti ce credeti despre sit mea.
am un ciclu regulat la 28 zile.trabuia sa-mi vina pe 20 iunie,deci am 11zile de intarziere.Am facut un test acum 7 zile:pozitiv.acum 2 zile am mai fact unul de dimineata:negativ.am fost la un eco nu la un specialst la un generalist si mi-a zis ca e prea sa se vada dar ca se vede ceva sa revin dupa 2 sapt.Dupa amiza mi-am facut unul si tot negativ.Sunt disperata, imi doresc din suflet sa fie un bebe, mi-e frica sa fac alt test am si simptome sunt foarte ametita si ma dor sanii.niciodata nu am avut o asemenea intarziere.Voi ce credeti?amy

la ecograf cu sonda se vede sigur daca e sarcina sau nuIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput