Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

clauclau in instructiunile de la testele de ovulatie ar trebui sa ai indicatii din ce zi sa incepi testarea in functie de lungimea CM.dar cel mai bine ar fii sa combini cu TB deoarece prietena mea la un ciclu de 28 de zile in luna in care a ramas insarcinata a prestat doar in Z7.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana, pai mai ai 5 zile pana tre' sa-ti vina? In cazul asta eu nu inchin steagul si mai sper pentru tine

Bubule si la tine e cam ciudata scurgerea aia! Poate totusi...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA cat ai fost de tare cu inchinatu steagului!

da,mie cm ar trebui sa.mi vina duminica...eu nu prea mai sper...ca stii cum a fost si la MEGBENG.i.a iesit testul pozitiv cu muuult inainte.

plus ca tin betele la pat.testele....si cum mai trece un timp...cum le invart,le rasucesc doar doar o aparea ceva.si pt ca m.au enervat,am luat o carioca,am desenat o linie...si daca as stii sa pun poze...v.as arata un test pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANA, o sa incerc acum doar cu masurarea temperaturii si cu testele de ovulatie. Eu nu am timp de mers la monitorizari, am programul foarte incarcat, ajung acasa numai dupa ora 19.30. Sper sa mearga si fara monitorizare.

Mcrissa, ce caz fericit la prietena ta, sa presteze doar in Z 7 si sa ramana insarcinata. Chiar ma gandeam la asta, ca de multe ori e posibil sa ovulezi foarte devreme, la doar 2,3 zile dupa ciclu si atunci degeaba prestam intre Z 10 si 20. Eu luna trecuta am intre Z 8 si Z 15 si degeaba. Poate am ovulat foarte devreme, cine stie?

In instructiunile de folosire de la aceste teste ( sunt Dr. Sigur ) scrie ca eu ar trebui sa incep sa le folosesc din Z 7. Cred ca o sa incep chiar din Z 6, n-am ce sa pierd, nu?

Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CLAUCLAU e f bine si asa.
important e sa iasa BB.mijloacele...mai putin.
inseamna ca mai ai 3 zile si intri in febra .

Mergi la inceput

Da, OANA, de vineri o sa incep cu si o sa o tin asa pana cand o sa plec in concediu, adica peste 3 saptamani. Sotul meu abia asteapta sa ne apucam de treaba. Il mai tin la distanta 2 zile si apoi...la treaba. Avem de facut copii!!!!!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

clauclau intr-adevar a fost foarte fericita cand in sfarsit a ramas.era a 8 luna de incercari si tocmai urma sa mearga la dr sa vada care sunt cauzele infertilitatii ei, dar din fericire nu a mai fost nevoie

Mcrissa

Mergi la inceput

Mcrissa, ce lungime a CM avea prietena ta? Si chiar a prestat doar in Z 7? Probabil ca in celelalte luni ( 8 cat a incercat )sa fi prestat mult mai tarziu, iar ovulatia era foarte devreme. Ce chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eventuale intepaturi lao vare ar insemna o sarcina (ovulatia a fost saptaman trecuta) sau e prea devreme?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Fetelor ma alatur si eu voua.Azi este ziua 27..dar se pare ca va fi ziua 1 dupa simptome.Sanii s-au desumflat, nu ma mai dor asa de tare..si burta ma doare.
Tot luna asta se face exact 1 an de cand incercam...
Am o stare de depresie cumplita,cred ca multe dintre voi o cunoasteti.
Analize am inceput sa fac de 2 luni, monitorizari, iar luna asta trebuie sa fac HSG, de care imi este frica mai mult de rezulatat decat de invesigatia in sine.
Efectiv eu m-am saturat sa o iau de la capat in fiecare luna, cu vise si sperante spulberate la sfarsitul fiecarei luni..
Va pup pe toate si sa avem mult noroc la .
Ely.

Mergi la inceput