Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc Tabitha, ar fi o idee cu TB dar mi se pare cam complicat si poate gresesc ceva!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitita: in acest caz cel mai bine este sa te monitorizezi ecografic 2-3 luni, ca sa iti dai seama cand ai ovulatia, si apoi compari datele de la ecografii cu prezenta albusului. Asa iti vei putea da seama cam cu cat timp dupa aparitia albusului ovulezi. Tine cont insa ca sunt si cicluri la care nu apare albusul, dar cu toate acestea ovulatia are loc, precum si invers. Bafta multa!

Mergi la inceput

Monitorizarea ecografica ce presupune: Ecografii in preajma ovulatiei sau cum?

Mergi la inceput

chiquitita: Dupa parerea mea, daca ai un CM de 28 zile, ar fi bine sa mergi la eco in zilele 11, 13 si 15. Asa vei sti ce marime au foliculii, endometrul, daca totul e ok din punctul asta de vedere si mai ales daca ovulezi (dupa ovulatie la eco se vede lichid in sacul Douglas, precum si corpul galben). Unii spun sa mergi la eco din ziua 9. Poti face si acest lucru, important este sa mergi pana cand iti zice dr. ca ai ovulat, asta ca sa stii in ce zi ai ovulatia. Caci nimeni nu poate zice cand vei avea ovulatia decat dupa ce ea s-a produs.

Mergi la inceput

Multumesc mult [red]Tabitha!!![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mi.am cumparat testul pe maine.
ceea ce ma revolta este felul in care sunt date explicatiile pe el.
nu e CLEARBLUE ,e prea radical iar eu visez prea frumos...

dar sa explic...
,,daca apare o singura liniuta...nu,nu AI CALCAT PE BEC,,
,,daca apar doau liniute...AI CALCAT PE BEC!,,

imi vine sa rad si sa plang...cum adica AM CALCAT PE BEC?asta e de bine sau de rau?cum ar trebui sa o iau eu?
mie mi se par niste idioti cei care au scris chestia asta.

Mergi la inceput

oanabbb: lasa-i pe aia in pace, important este sa iasa 2 liniute, aia se gandeau poate doar la cele care nu-si doresc o sarcina, nu la noi, cele care ne dorim cu ardoare copilasi. O sa ma gandesc la tine sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

merci TABI.maine va fi z 28.cam repejor...dar fiind un mare eveniment...INCA MAI SPER LA UN CADOU DE LA DD.

Mergi la inceput

oanabbb: si eu iti doresc 2 liniute, dar apropo, cum se cheama testul; mi se pare foarte ciudata explicatia, ce firma il produce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dragele mele dragi: clauclau, Tabi, Laurica, bibyrox, chiquitita, oana si toate simptomaticele:

eu nu stiu ce sa mai cred azi trebuia sa fie Z2 dar este de fapt Z30 pt ca am aceeasi secretie mai inchisa la culoare ca ieri adica ieri era mai bej astazi e maro insa foarte putina cantitativ, se ia doar pe hartie igienica si f putin pe tampon deci astept roshul nu ca l-as dori
de la ce apare secretia asta maro??? stie cineva???

oana: La multi ani pt aniversare!!! poate primesti totusi cadoul mult visat

biby: ce bine ca ai mai venit pe la noi

Tabi: temperatura ta "suna" tareeee bine

bubuleana

Mergi la inceput