Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oooo, Clauclau, ziua 24 e devreme pentru test. Uneori se pozitiveaza la cateva zile dupa intarzierea CM. Eu zic sa nu fii trista si sa repeti testul daca vezi ca-ti intarzie.

Pam nu astepta sa vezi cat tine scurgerea! Daca e sarcina si e in pericol? Mergi la dr pt ca in eventualitatea in care e sarcina sa incepi tratament de mentinere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor...nu.s ce sa ma facc!
m.a apucat la pranz o durere de ovare,mai bine spus de ovar drept...
ca ma urc pe pereti.si e continua...aproape ca nu pot merge drept.si nici cand stau nu ma lasa.ma doare de 8 ore incontinu.
sa fii racit?ca m.am ferit ca de naiba...altceva n,.ar avea ce sa fie.
si daca e raceala...ce se ia pt. asta?
si daca nu e raceala,ce poate fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

oanabbb,se poate sa fie apendicita!dureri de cap ai?greata sau voma?febra?
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PAMELLA ,mi.au trecut durerile in dimineata asta.

sper sa nu fii racit atat de rau...dar totusi nu stiu c altceva ar putea fi.

z 25,fara simptome,peste 3 zile fac test,desi e prea devreme,cm 32,dar facem 3 ani de la casatorie...si vreau sa fac testul atunci.

Mergi la inceput

Bubu ai facut testul? Poate ca nu-i CM.
Oanabbb multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de cati ingerasi veti dori voi Astept cu mult interes rez testului tau
Acu citii mes de ieri de la endometru si-mi pare rau, Clauclau, ca au venit nenorocitii Iti tin pumnii si-ti fac galerie si luna viitoare, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laura Ioana: esti o draguta, ca de obicei!
da, am facut testul, am scris la endometru, a iesit negativ
in plus azi in loc sa vina ciclu normal am o secretie bej-galbuie - usor spre maroniu dar fff putina... ce-o mai fi si asta???!!
clauclau spune ca asa i s-a intamplat si ei si a doua zi a venit normal asa ca astept sa vad cum vine maine

bubuleana

Mergi la inceput

Bubu nush ce sa zic. Daca nu ziceai ca ai facut Clear Blue si ca a iesit negativ, puteam jura ca e vorba de sarcina Ciudat! Imi pare rau daca e chiar CM, dar daca mergi in concediu si te relaxezi poate vine si bebe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica: sa stii ca luna asta am avut un sentiment atat de puternic si deosebit fata de alte luni incat eram sigura ca o sa vad doua liniute...ooofff...cateodata simt ca nu mai am rabdare s-o iau iar de la capat, in fiecare luna e la fel indiferent ce "strategie" aplic...
in plus sanii sunt la fel, mameloanele sunt foarte sensibile la atingere, ba chiar ma dor...
asa ca n-o sa consider azi Z1, astept sa vina normal

bubuleana

Mergi la inceput

uite ca am revenit! z 26.

BUBULE...asta am simtit si eu luna asta,mai mult ca niciodata...desi eu am ovulat z 18,prestat z 15 si z 22.deci nici o sansa.
totusi visez in fiecare seara ca sunt insarcinata,intr.o seara ca fac o radiografie..si de fapt sunt gravi...
aseara ca mi.am facut testul de sange si eram ffff ...
problema e ca de fapt,cam incep semne de rushi...sfarcuri dureroase,desi mai am 6 zile pan la invazie...

temp...37,3 si 37,2,aici nu ma prea pricep...inteleg ca nu e semn de sarcina temp. peste 37,nu?
am facut azi test...ferm convinsa ca.l fac in zadar...fiind si mult prea repede.a iesit negativ,bineinteles,dar asta nu m.a descurajat deloc.
sunt atat de convinsa in sufletul meu ca nimic nu ma poate intoarce.

LAURA IOANA...merci si voua la fel...

BUBULE.....nu te lasa!luna asta ne batem cu ei pan la capat.

CLAU......hai macar ai un mare avans fata de mine...vei avea ov. cu 3 sapt mai devreme.

Mergi la inceput

Oanabbb, ba eu stiu ca e semn de sarcina daca se mentine peste 37 si dupa ovulatie Doamne ajuta

Mergi la inceput