Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

OANABBB, multumesc tare mult pentru feelingul tau! Pacat ca nu-l am si eu, dar cine stie...

Tu ce mai faci, cum te simti? Sau luna asta nu ai vreo speranta? Eu zic sa speri pana la proba contrarie.

Spune-mi Oana, cum e cel mai bine de masurat temperatura, bucal sau vaginal? E vreo modalitate mai reprezentativa sau e bine oricum?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu stiu ca vaginal.important e sa fie de dimineata,chiar cand te trezesti.

eu ce sa fac...ov. a fost z 18,19,iar eu am reusit sa.mi prind sotiorul in z 15 si z 22.iti dai seama ca in sufletul meu sper la o minune,dar...realist vorbind nu am nici o sansa.

raman totusi optimista,iti dai seama ca mai stau cateva zile si ma apuc de stricat teste de sarcina.pe 19 iulie facem 3 ani de la nunta.voi face atunci primul test.poate ne face DD un CADOU.cel mai frumos cadou din viata noastra.
desi sunt cam superstitioasa cu ramasu la evenimente,caci acu 2 ani de craciun am primit un test pozitiv,si peste 2 zile...sarcina oprita in evolutie.

hai ca m.am cam intins cu vorba...gandeste pozitiv...si daca cumva nu e sa fie..las ca nici luna viitoare nu e rau......

Mergi la inceput

stii,imi tremura genunchi cand ma gandesc ca mai sunt 5 zile si voi face testul...e absurd..nu are nici un sens,nu am nici o sansa luna asta..si totusi imi dau parca lacrimile cand ma gandesc ca ar putea sa apara o firava a 2.a liniuta pe test...

scuze,am avut asa o iesire...ma adun imediat!

Mergi la inceput

OANA, eu iti tin pumnii strans, poate s-a prin ceva chiar si luna asta,nu se stie niciodata!
Daca nu, vorba ta, ramanem luna viitoare. Important e sa fim optimiste si pana la urma chiar o sa se intample.
Pe mine m-a lovit o oboseala si o somnolenta de nu stiam ce e cu mine. Am stat putin in pat si acum ma simt putin, putin mai bine. Mi-e si greata, parca am un ghem in stomac. Trebuia sa mergem la cumparaturi in seara asta ( caci maine ma duc la puiul meu care e in vacanta la mama mea ), dar nu ma simt in stare, pur si simplu vreau sa stau in pat, asa ca o lasam pe maine.

Oricum, maine la prima ora test. Daca ar fi sa fie sarcina ar trebui sa iasa macar slab pozitiv,nu?.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: te inteleg foarte bine; si eu visez mereu a doua liniuta: slaba, firava...dar sa fie de-adevaratelea...poate va fi la tine luna asta, cine stie?!

bubuleana

Mergi la inceput

tu ar trebui sa fii foaaaaaaaaaarte gravida dupa simptomele astea!
da,oricat de slab pozitiv ar fi...tot POZITIV se cheama.

Mergi la inceput

BUBULE,iti multumesc din suflet,dar deocamdata tu esti PRIMA!
deci tu esti importanta acu...si nu va pot explica cat de mult va doresc sa vedeti maine ll.va pupacesc

BUBU,CLAUCLAU nu vreti sa faceti testu mai repede pan nu mor aci?
glumesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Multumesc mult bubuleana si oanabbb. O sa merg luni, pentru ca azi nu am reusit sa ajung.Sper sa primesc o veste buna...veste pe care sper ca voi toate sa o primeasca cat mai curand. Va multumesc inca o data !

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
clauclau,oanabbb,bubuleana,va tin pumnii!!
Fetelor,ce alta cauza poate provoca pronuntarea venelor in zona sanilor in afara de sarcina?dar dunga de la ombilic?
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PAMELLA, trebuie sa fie vorba de sarcina!
Ti-a intarziat menstruatia? Cand faci un test?
Haide, noi iti tinem pumnii sa fie bebe.

Mergi la inceput