Simptome de sarcina! - 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Multumesc fetelor, multumesc! Inca nu-mi vine sa cred... desi in sinea mea eram convinsa ca asta va fi rezultatul! De ce? Fiecare isi cunoaste organismul si simpte cand ceva e altfel!
Dar... ca sa spun cinstit am mai crezut odata ca sunt insarcinata si de fapt aveam o inflamatie pelvina! Prin urmare... nu m-am putut baza 100% pe ceea ce simt.

Ok, dar sa va povestesc despre simptome. Luna asta am fost foarte relaxata in privinta proiectului 'bebe' si destul de sigura ca vor veni rushii... pana in ziua in care cu aproximatie ma asteptam sa vina si nici urma de ei. De fapt, ceea ce m-a intrigat nu a fost ca nu au venit rushii (ca ei is mai leneshi, mai intarzie) ci faptul ca nu se anuntasera... Aveam tot timpul niste scurgeri maronii premergatoare... Ok, dupa aceea am inceput sa simpt crampe prin stomac si balonari mai ales dupa masa. Aveam impresia ca sunt de la apropierea rushilor, si totusi, nici urma de scurgerile maronii!
Apoi am observat ca nu prea am pofta de mancare si ca am inceput sa urc scarile mai greu, obosesc. Dar nici vorba de oboseala aceea sfasiitoare de care am citit. Sanii... cam la fel, n-as putea spune ca sunt diferiti. Sensibili, dar asa sunt si inainte de ciclu.
In rest, nimicutza, n-am gretzuri si ma simt destul de bine si de energica. Iar acum foarte emotionata! E prima sarcina
Iar TB se mentine ridicata, azi 37,2.

Haideti fetelor, ca e vara, vacanta... sa auzim numai de bebei pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

JAANA,felicitari pentru sarcina si bebe sanatos iti doresc. Esti o fericita.
Cum a zis si Bubuleana, spune-ne si noua simptomele, nu de alta, dar maine o sa stric si eu un test si am niste emotii...

OANABBB, sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa va dau si eu o veste buna , dar tare mi-e teama ca o sa iasa negativ si o sa fiu asa de deprimata de nu stiu cum o sa mai ies din asta.

Pupici multi si sa avem cat mai multe gravidute luna aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

JANNA inca o data te felicit

BUBULEANA hai si tu cu o veste buna!faci un test sau astepti sa vina rushii?
eu z 23,mai am de asteptat...cm 32

Mergi la inceput

bubuleana, sunt sigura ca va veni si randul tau! Nu continua sa speri1

Subscriu la ce s-a mai spus pe undeva... relaxati-va si enjoy , fara a va gandi prea mult la . Uite si dovada... e prima luna de la inceputul anului de cand am inceput proiectul cand nu m-am gandit prea tare la . De fapt, incepusem sa facem niste analize... si nu ma mai gandeam prea tare la teste, TB si alte minuni.

Sa facem galerie ptr CLAUCLAU
Asteptam vestea cea buna ca sa se ingroase aici numarul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

jaana, felicitari, o sarcina usoara iti doresc
Mersi ca ne-ai descris simptomele tale de sarcina.
Temperatura cum se masoara? In care zona a corpului? Ca eu am citit ca e un pic de diferenta intre temperatura bucala si cea axiala.
bubuleana, avalon spor la numarat in continuare . Sper sa fim colege la odisee ...

Edit ca sa mai intreb: eu sint cam nelamurita cu temperatura, de ce trebe masurata? Eu credeam ca 37 e normala.

Poze

Mergi la inceput

clauclau, cate zile de intarziere ai?
Simptomele le-am scris mai sus da' zau daca trebuie sa te iei dupa ele, ca sunt asa vagi... Daca n-ai simptome, nu-i bai!

Hai fa testul, ca la fel stateam si ieri ca pe ghimpi cu gandul ca daca e negativ, mor! Noroc de fetele astea dragutze...

A, nu v-am povestit... m-am dus ieri la farmacie cu gandul sa cumpar cel mai scump test Clear Blue... Dar m-a convins farmacista sa cumpar unul care nu era prea scump, dar are alt sistem decat cele normale. Se pun 3 picaturi de urina intr-o gaurica si intr-o ferestruica alaturata apar liniutele. E de la firma Acon laboratories. De fapt tot de acolo am folosit si testele de ovulatie si au fost ok.

Mergi la inceput

Multumesc turturica!

TB se masoara cum vrei tu, bucal, anal, vaginal, toata treaba e sa fii constant si sa urmezi o singura cale ca sunt intr-adevar diferente intre cele 3 modaitati. Dar nu conteaza asta, caci nu e importanta TB-ul in sine cat modificarile de valoare.

Uite aici turturica: http://www.helpnet.ro/?id=93
Citeste sub titlul 'Testul de ovulatie' pentru a intelege de ce e important TB-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

JAAANA, draga mea, nu am inca intarziere, cm trebuie sa vina luni si ma gandeam ca daca fac maine dimineata un test daca ar fi sarcina s-ar vedea macar putin, nu?
Dupa cum ai citit simptome nu prea am, doar sanii s-au intarit si intr-adevar merg mai des la toaleta. Mi-am dat seama de asta pentru ca am inceput sa merg noaptea de vreo 3 ori la baie si mie inainte nu prea mi se intampla. Si am temp 37.
Imi doresc tare mult sa iasa maine 2 liniute. Va tin la curent.

Pupici multi si inca o data felicitari pentru burtica ta!

Mergi la inceput

Ah,da, uite ca uitasem... intr-adevar chestia cu urinatul des mi se intampla si mie. Nu noaptea, dar ziua mai din ora in ora trebuie sa merg la toaleta. Asa ca Clauclau, e de bine Daca nu e inca timpul CM-ului, atunci zic eu nici sa nu te astepti la prea multe simptome. Or sa vina ele...

La farmacie mi s-a spus ca sunt teste supersensibile care detecteaza sarcina inainte de aparitia CM. Dar cum la mine nu era cazul nu prea m-a interesat subiectul. Ai grija sa-ti cumperi unul din acelea, ptr a nu avea un rezultat fals negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Felicitari noilor gravidutse!!!

Sa aveti o sarcina usoara si BB-ici sanatosi!

Jaana, de oboseala nu te amagi crezind ca n-o sa vina, eu in primile saptamini de sarcina am participat si la competitii sportive, nestiind ca sunt insarcinata, si ma simteam minunat! acum insa... desi toata ziua stau in birou in fotoliu (cit sedentarism :( ...) ajung dupa masa sa ma simt epuizata total ... ca nici mincare nu vreau, doar sa ma culc putin...pina a doua zi:)

Cit de relaxare - 100 % sustin!!! a fost si cazul meu!
clauclau, nu vreau sa-ti faci iluzii... dar ai sanse mari dupa simptomele descrise:) (doar daca nu au fost autoinduse prin marea ta dorinta de a le avea;) )
iazminn, te incurajam fiindca mai era o sansa, dar acum ea pur si simplu s-a transferat pe luna urmatoare! INCEARCA SA TE RELAXEZI! si in perioada calculata a ovulatiei savurati dragostea, atita tot!

Mergi la inceput