timisoara, invatamant, salariu bonus+dosar cic

timisoara, invatamant, salariu bonus+dosar cic | Autor: ammuntean

Link direct la acest mesaj

Fetele profesoare din Timisoara, va rog sa ma ajutati! Tocmai am depus cererea pt acordarea salariului bonus pt nastere (dupa o lunga munca de lamurire cu secretara scolii, respectiv contabila centrului bugetar care habar nu aveau de lege). Mi s-a spus ca nu se stie daca voi primi acesti bani deoarece nu sunt fonduri. Problema este ca nu se stie cum trebuie aplicata metodologia.

Exista vreo mamica profesoara care a primit acesti bani cat de cat recent? Daca da, rog sa-mi spuna la ce scoala este ca sa poata lua secretara de la gen. 6 legatura cu scoala ei sa se intereseze cum se aplica metodologia. Multumesc!

Alta problema: de o luna am depus la scoala cererea de intrare in CIC. Nici pana acum nu mi-au facut dosarul ce trebuie depus la primarie pe motiv ca nu a venit nu stiu ce dispozitie de la inspectorat. Mi s-a spus ca dupa ce vor primi dispozitia, dosarul merge la centrul bugetar, de acolo la Directia muncii si la Casa de pensii, iar la scoala si abia apoi il voi primi eu. Nu se stie cat va mai dura totul si mie mi-e teama ca va trece termenul de depunere la primarie.

Intrebari: acesta e drumul intortocheat pe care trebuie sa-l parcurga dosarul? Cam cat dureaza pana e gata? Ce se intampla daca depun dosarul la primarie dupa cele 60 de zile?

Scuze pentru lungimea mesajului, dar, sincer, nu stiu la cine sa apelez.

Multumesc!

Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Inteleg ca ai nascut anul acesta.
Daca este asa,tu trebuie sa-ti depui dosarul la primarie,iar de la inspectorat iei doar doua adeverinte,anexa 4(se completeaza de serviciul personal sau financiar) si adeverinta din care reiese ca in ultimele 12 luni ai obtinut venituri impozabile.
Cu aceste doua adeverinte+ copie buletin tu+sot,copie certificat nastere bebe+ declaratia tip de la primarie+copie dupa extrasul de cont(daca vrei sa-ti intre banii in cont)mergi si le depui la Primarie Timisoara.
De acolo dosarul este dirijat la Directia muncii,care il vor timite spre plata.
La scoala trebuie sa depui doar cererea de crestere copil pina la 2 ani,dupa care faci copie xerox(iar o persoana de la personal scrie conform cu originalul,semneaza si stampileaza)si o depui in dosarul necesar la Primarie.
Sper ca m-am facut cit de cit inteleasa,mai ales ca sint necesare o sumedenie de acte.Daca mai ai nevoie de lamuriri suplimentare,trimite-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

ammuntean, ai primit pana la urma acel salariu bonus pt nastere? nici secretara de la mine de la scoala nu stie cum se procedeaza.

Mergi la inceput