Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

si eu sunt inca la inceput, aspiranta.....as vrea sa stiu cum il pot contacta pe dr.tutunaru deoarece pana acum am pierdut 2 sarcini(oprite din evolutie) si simt ca o iau razna.Din pacate dupa avort nimeni nu mi-a spus ce ar trebui sa fac asa ca am ramas cam in pom.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup toate fetele dragi
Dupa o portie de plans, gata am revenit langa voi,
Amelyesti o scumpa ca te gandesti la mine si merit o bataita ca am cazut rau in butoi azi, dar promit ca pana maine imi revin

Mamidevladut, ne intalnim sigur. Nici eu nu prea stiu dar cred ca daca suntem doua ne descurcam mai repede. Eu cred ca ajung pe la 18.00 pt ca daca mai trec si pe acasa o sa intarzii prea mult, asa ca vin direct de la serviciu. Te pup si vb pe PM?

Mai facem inca o data listutza?
Amely, Clau, Marinar, MAmidevladut, Teodora, Felicia, Ioana, Kitty, Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

aaaaa, si am uitat-o pe lauravoinicu..o sa treci un picutz sa ne cunoastem, nu?
Va pup fetele si lista ramane deschisa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai venit ana, sa speram ca T o sa te ajute sa duci o sarcina pana la capat si sa ai bb-ul mult dorit.

Marina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexia,, si eu tot de la serviciu aterizez.Iti dau PM.
aaa, uitasem, cine vine vineri la cabinet la T, eu am programare dupa-amiaza, ca deja marti sunt la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna ziua! Am si eu programare la dr. Tunaru luni 17 iulie si as dori sa stiu adresa cabinetului, n-am fost pana acum si nu sunt din Bucuresti. Le rog pe fetele care stiu sa scrie adresa sau sa-mi scrie pe privat. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ana, bine ai venit, eu zic ca ai nimerit la dr-ul care trebuie, cu siguranta ca te va ajuta sa elucidezi pierderile de sarcina, astfel incat cea de a treia (foarte curand!) sa fie cu noroc!

Sanda, maior coravu 51 dar cred ca deja ti-au scris fetele...

Pupici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor ,merg si eu la intalnire , dar da-ti si mie un PM cu detalii si nr de telefon al Ioanei , o sa vin cu taxiul ....., ajung in jur de 18,30 - 19,00 ca si eu vin direct de la servici......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Pup, fete dragi !
Ana_id bun venit si din partea mea ! Imi pare rau pt. sarcinile pierdute, dar sunt sigura ca, in curand, vei trece iar la , iar Mister T te va ajuta cu siguranta sa ai grija de bb-ic si sa ajungi sa-ti strangi puiul in brate.
Sandaa bine ni te-ai alaturat si tu si...sedere scurta cum se spune, sa treci repede la ! Ti-am trimis si eu un e-mail, dar este bine sa-ti activezi si PM (primesti info mai rapid). Mult succes !

Mey, mey ce mai vorbesc fetele mele de intalneala. Nici nu stiti cat de mult regret, ca nu ma pot alatura si eu voua... Sper ca in aceasta vara sa mai organizam o iesire si atunci, sa ne putem vedea din nou, noi, toate. Fetelor, va urez de pe acum o dupa-amiaza placuta, placuta, cu multa veselie si optimism ! Va rog frumos, faceti niste pozici si sa ne spuneti si noua cum a fost !
Alexia, Claucia, Kitty icei pt. voi - va tin pumnii si stau cu bata la usile voastre sa-i pandesc pe rushi...si sa le dau in cap ! Alexia si Claucia ma alatur si eu Amely-ei si vin cu bata si va cert...dupa care va pup, ca nu poci...altfelHaideti fetele, nu va lasati !!! Galeria este in toi
Ioana iti urez si tie inca o data bafta MAARRREEE maine, la monitorizare ! Sa dea Domnul sa fie bine si sa ai foliculi frumosi si pe ovarul stang ! De asemenea, spor la treaba, doar tu esti...maitre d'hotel, maine : pizza, cafelutza, suculezte, ceiutzuri bune...+ salamul de biscuitzi al Feliciei...mmmm, icel si pt. tine
Lauravoinicu si pt. tine gandul bun si o imbratisare ! Drum bun spre capitala si muuulllttt succes, vineri !
Kitty_sor, iubita, pe unde mai esti ? Nu ne dai nici o veste ??? ici
Amely, ochi frumosi si zambet cald - tu esti sufletul petrecerii, nu ? Ma bucur ca ai redevenit optimista si increzatoare !
Felicia un + - sa nu uiti bunatate de salamel, acasa !!!
Fetelor va imbratisez tare, tare virtual ! Sa va distrati frumos, sa nu va blamati si sa dansati...pe mese !

Va doresc o zi cat mai buna si va pup pe toate cu drag Alexia, Amely, Aurelia77, Ioana, Claucia, Kitty, Miruna79, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Felicia, Madutz, Teo, Alina25, Alina.n, Ariana1, Papushel, Sabineta, Kristind, Zambet74, Ana maria si gravidutzele Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabr
Laura

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Clau, merci mult de informatii, nu stiu ce sa mai cred dar nu intru in panica oricum...
Iti tin pumnii ca inteleg ca sunt ceva simptome frumoase la tine, in ciuda testelor negative...
Bafta multa tuturor viitoarelor gravidute!!!

Mergi la inceput