Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Medeea76 spune:
Larisa, cred ca e litaf, nu litafo...
Lista pentru sticlute a inceput: Larisa - 2 sticlute
Amabella, sigur e dopul. Nu-ti mai face atatea griji. La mine a fost identica situatia cu a ta, acceasi culoare, aceeasi consistenta, nu foarte mult. Doctorul a spus ca e doar o parte din el. De atunci au trecut doua saptamani si intre timp am mai sangerat (dar nu maroniu) de trei ori.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+
larissa_79 spune:
da medeea ai dreptate...am corectat!
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
mamanati spune:
Bibi, si mie imi place Ianis cel mai mult. E foarte melodios. Cind aud de Vladimir (nu te supara) il asocoez cu Lenin.
DAr asta nu conteaza daca iti place tie. Iar Sasha la rusi e diminutivul de la Alexandr sau Alexandra(desi nu vad legetura). 

Sabanica, NASTERE USOARA, BEBIC SANATOS!!! Mult curaj si bafta!

Cornelia-Laura, recuperare cit mai rapida prichindelului tau!
Geliza, mie imi place Maya cel mai mult, inca e pe lista numelor preferate.
Fetelor, mai stie cineva de Acicel, parca nu a mai intrat de ceva timp.
Nati si minunea din burtic 33+
leistra spune:
...si eu cred ca a fost dopul, dar aici nu m-au crezut pentru ca se spune ca in 24 de ore nasti de la pierderea dopului, iar la mine...liniste!
va pupic, noapte buna!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Mia. spune:
Nastere usoara fetelor care se pregatesc sa nasca!!!
Am intrat sa-i fac galerie

si lui Miky,
, care naste maine!!!
Si eu ma intrebam oare cind se va intoarce bebe? Si din ce am inteles de la voi mai am de asteptat!
33+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
25miky spune:
multumesc mult Mia ,ti-ai amintit ca si eu nasc maine !!!! SABANA amandoua odata !! Curios e ca nu am deloc emotii ,am fost la spital si am semnat o groaza de hartii ,am acceptat epidurala ,la 5 dimineata voi fii acolo . Fetelor rugativa pentru noi !!!
miky
mamaluidavid spune:

Sabana si Miky va doresc nastere usoara si bebici sanatosi!

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe
www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David
Poze cu noi
pika-pika spune:

Sabana si 25miky mult curaj!!!!Va doresc nastere usoara si bebei sanatosi,voinici,frumosi si destepti!

38+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
mikiion spune:
miti nu mai stiu cand ai nascut tu. Adica de cate zile. Dar-vorba infirmierii mele «nu-ti face iluzii, nu ramai cu sanii Pamelei Anderson». De ce a ras tipa de mine. ? Mi se desumflasera sanii dupa vreo 4-5 zile cand au fost foarte tari. Deci. Acum esti in perioada de furia laptelui. La mine a tinut din a 5 zi pana in a 8 zi. Profita si pompeaza , si pune in congelator ce ai in plus. Pompeaza la 2 ore chiar. Pt ca in mod normal la 2 ore bea un bebe in prima sapt. Si daca ii simti prea calzi pune comprese reci. Eu am facut prostia sa nu pompez intr-o noapte ( cred ca a 7 zi) vreo 6 ore, ca aveam rezerve de lapte in frigider, si erau sa-mi plesneasca sanii. Nu mai spun de noaptea cand ne-am reintors la spital, cand nu a vrut sa manance de loc. Curgea singur laptele din sani. De fapt si acum curge , cand ii dau de mancare la un san. M-am obisnuit sa-l pompez in acelasi timp pe celalat. Daca nu a venit inca mama ta, sa iti aduca Garmastan. Mie imi face bine.
Mie mi se pare ca pt 33 sapt, bebele era grasut. Am vazut la fetele din martie aprilie, un copil de 1700 care nu numai ca a supravietuit, dar se lauda mamica ca acum are aproape 7 kg. Tot in Canada era. Ai noroc. Spitalul evreiesc e considerat cel mai bun din Montreal. Si stiu asta de la localnici care m-au sfatuit sa nasc acolo. Sper sa faca cat mai repede 2500 si sa veniti acasa. Daca a inceput sa creasca in greutate, va lua cam 30 gr pe zi, si o sa vezi ce voinic se va face.
Mihaela
un video cu Marc: http://s63.photobucket.com/albums/h154/mikiion1/Marc-Adrian/?action=view¤t=IM000994MPG.flv