callanetics.... partea a 2-a
Raspunsuri - Pagina 5
missiday spune:
Veve, te rog mult sa mi le trimiti si mie!
Adresa mea de mail este:missiday@yahoo.com
Multumesc mult,
eli spune:
Sunt aceelasi exercitii cu cele de pe acest site http://www.elle.fr/affiche_or.php?id=21&page=1 ? Daca nu,va rog frumos, trimiteti-mi si mie aceste exercitii de care "vorbiti" (scrieti). Adresa mea este janineliza@yahoo.com . Multumesc!
ada spune:
va rog din suflet trimitetimi-le si mie caci bb are aproape 3 luni si eu am ramas cu o burtica aproape hidoasa. fetelor, voua dupa cat tipm vi s-a retras burtica? m-am apucat de vre-o cateva zile sa dau 2 ture de stadion cu bicicleta. o ajuta?
Flower spune:
Dar din dar se face Rai , asa ca ada, missiday & eli , ati fost servite !! Pt. beapop 1999 si flore mihaela - sigur astea va sunt adresele , ca mie imi da eroare ( cica lipseste ceva ).
Flower spune:
Gata , am rezolvat si restantele. Lipsea _ din adresele voastre si de aia imi dadea eroare!!! Sper ca exercitiile au ajuns la adrisantele solicitante.
V-am pupat !
Indra spune:
Martie din post nu lipseste niciodata..... asa ca fie-va mila vreau si ioooooo!!!!!!
indra_ro@yahoo.com
ralucami spune:
Fetelor m-ati "virusat" si pe mine.Daca aveti un minut va rog tare tare sa nu ma uitati nici pe mineVa rog mult!!!!Adresa mea: adia710@yahoo.com
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Veve spune:
Laura,Indra si Raluca,v-am "executat"si pe voi!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)