Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, are mami o frumushica foc!

Pupici, Ingeras 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ingerasa sa-ti traiasca INGERASHA!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti grija una de alta.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ingerash sa-ti traiasca minunea roz.cum a trecut timpul...parca mai ieri ne spuneai ca o sa ai un bebe.sarcina usoara in continuare si muulti -ici pe burtik.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

doamne ce dragut!
o fetitaaaaaaa!uraaaaaINGERASH!
RAMANE INTRE NOI,DA EU CAND O SA FIU ,TOT VREAU.

in alta ordine de idei azi dimineata m.am trezit cu intepaturi in zona ovarului stang si m.,am repezit la un test de ovulatie,desi e mult prea devreme,z 9 la cm de 32z,dar a iesit negativ.
de plecat,plec diseara la 20.00,si sper ca v.am spus ca voi merge la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor eu ma apuc de bagaj,tare dor o sa.mi fie de voi...
va doresc tuturor zile fertile,ceea ce.mi doresc si mie si
mult ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mai ingerash, de asta statea la eco picior peste picior jmekeroaica ta, ca e domnisoara! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Ingerasule, o sa ai o fetita Super, super frumos Sa fie sanatoasa Te-ai gandit si la un nume?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ingeras26a sa-ti traiasca papusica si sa va faca fericiti.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Servus fetelor, uite ce vesti ffff bune...vom avea o fetita de ingerash sa-ti traiasca si sa va faca fericiti la max.
Eu azi sunt intr-o stare cred f buna, am intors foaia la calendar si in luna precedenta nu am vazut nici un semn de culoare rosie, eu sunt CD31, sanii mei s-au marit putin si parca olecutza taritori dar tot aceleasi simtome...si cu cateva saptamani in urma am plantat intr-un ghiveci un samburel de lamaie si aseara am vazut ca am o plantutza micuta cu doua frunzulitze
Va urez un weekend placut cu mult soare si mult noroc in aceea ce v-ati gandit sa faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nadya nu faci repejor un test? De fiecare data cand anunta una dintre fete ca simte asa si pe dincolo, incepe sa ma manance undeva si vreau sa faca testul si sa anunte repede vestea cea buna Hai, Nadya, nu vrei sa faci un test?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput