FIV 79

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Goldi, ce sa spun, eu una as dona ovocite, pt ca daca mie-mi prisosesc, sa se bucure alta familie care-si doreste cu aceeasi disperare ca si noi bebelusi. Ma gandesc ca ajunge la « imprumut » de ovocite o persoana care-si doreste enorm si stie ce vrea, deci va fi o persoana responsabila. Nu faci un astfel de efort material si emotional daca vrei sa-l lasi la orfelinat sau doresti un copil asa, de fite.
Eu am citit pe forumul de pe infertilitate.ro raspuns dat in ianuarie ca este legal acuma! Probabil ca dl doctor s-a grabit un pic.
Ma gandesc cat bine ar fi facut pt cele care au nevoie de ele!
Doctorul mi-a spus ca atunci cand te pregatesti de FIV, o persoana care produce si in mod natural, in urma stimularii poate produce si pana la 15 ovocite. Se introduc de regula 3 in corp la ET iar restul la congelador cu ele. Ne-a mai spus dr ca la inceput acum 20 de ani (englezii au dat drumul primii pe piata ) se introduceau toate ovocitele si rezultau sarcini cu prea multi gemeni ce rareori sfarseau bine, si atunci introduc mai putine.
Restul de ovo nefolosite prima oara, cand mai faci FIV le decongeleaza, dar daca rezulta sarcina si raman ovo la congelator, nu-i pacat de ele sa nu se bucure si altcineva de copil ? Ce sa faci, dai dispozitie sa le arunce la gunoi ?
Eu una vad treaba ca pe o donatie, nu abandonare. Si le-as dona pe toate cu draga inima.
Iliuta, sa treaca supararea!
Fetelor, a fost al meu aseara la dr.Mihai Bucur, i-a scotocit peste tot, la descusut de toate cele.
Verdict: n-are nimic si deoarece are hormonalele bune, nu recomanda sa ia tratamente in afara celor naturiste pt a nu dezechilibra nivelul hormonal si sa ajungem mai rau.
Tratament: naturiste in continuare, Acid Folic, Zn (atentie, de 50 pastiluta, eu ii dadeam cate una pe zi dar este de 10 asa ca-i dadeam prea putin) VitE si atat.
Eu l-am trimis cu hartia cu intrebarile date de voi, a cerut doctorul sa vada ce i-am scris si a inceput sa rada, cica le am de pe forumul DC? Zice pai o invata fetele tot ce trebuie, la ce-ai mai venit la mine? Zice ia tratam naturist care-l recomanda fetele acolo ca am vazut ca stiu ce scriu!
La spermograma lui, a spus sa vedem la inseminare ce productie avem la centrifuga, si vom sti cel mai sigur daca mai sunt sanse cu alte inseminari sau numai cu FIV.
Eu oricum sunt chitita pe FIV in septembrie, nu mai stau sa pierd timpul. Daca era sa fie, ramaneam eu pana acum, pana anul trecut era normal la gigei, si tot n-am ramas, asa ca ce sa mai pierd timpul?
MRL, sa inteleg ca faci si tu FIV in toamna? Frumoasa productie!
Oana, Ameli, v-ati intalnit aseara? Ati si pt noi? Cum a fost?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am deschis un alt capitol haideti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79006" target="_blank">la FIV 80

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput