FIV 79

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sunt cu un pas mai aproape de Troia!!!!
La Mr BIG, Shery scumpa inca nu am ajuns, dar sunt la un pas sa obtin numar de dosar, ceea ce inseamna ca am avansat considerabil, bine ca merge totul repede , ca sa nu am timp sa realizez si s-o iau indarat din cauza temerilor.
Am facut analizele, maine la 10 ridic rezultatele, de manutza cu Lachi, iar joi ajung la Giulesti sa completez fisa si sa obtin vestitul numar de ordine/dosarel.
Pe Moisica nu am mai prins-o la Giulesti, deoarece am stat cu Lachioanea de cafele pana la 11, iar Moisica de la ora 10 martea se muta la "privata" ei.
M-am dus insa la Geta, cu care cochetez din perioada in care Danutza facea FIV-ul la Giulesti, iar Getuta m-a asezat frumusel pe scaun, mi-a explicat ca ii pare rau ca nu ma poate introduce in FIV in lunile iulie-august si ca imi ofera un FIV de septembrie cu dosar facut in 2 zile.
Daca vor merge toate ca pana acum...........
Apoi m-am dus la Moisica, care m-a felicitat pentru faptul ca nu m-am ratacit fara manuta ei protectoare si care mi-a zis ca joi imi va sta alaturi.
Bety astept toate sfaturile tale, , numa' bine, fata draga sufletului meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

M_oana, stiu care sunt preturile ( exact cum ai spus: 500 mii ECHO si 2.5 mil. IAS-la cabinet), iar eu ii dau la spital la fel , adica 500 cu 2.5 ( cand fac IAS). Intelesesem ca-i dai si alte cadouri si ma gandeam ca e prea mult. Eu in afara de bani nu-i dau altceva, mi se pare oricum de ajuns din moment ce-i platesc acelasi pret.
Bafta multa cu dosarul

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bravo Oana, Lachi!
Va invidiez, vreau si eu in septembrie! Am eu un feeling c-o sa fie cu mare-mare noroc pt noi! Oare o sa se poata?
Luna asta inseminare, fac analize, in septembrie m-or primi?
Oana, eu abia martea viitoare parlesc cu doctorul meu, daca e de acord, sa-mi fac programare la fiv de pe acum, just in case sa am locul rezervat, sau nu pot sa dau pur si simplu un telefon si sa fac programarea?
Banuiesc ca nu este ca la teatru, dar sa nu pierd locul pana saptamana viitoare...poate mai este unul acum si plange dupa mine?

Sheritra

Mergi la inceput

Shery daca vrei o intrare, ma ofer cu placere sa iti deschid poarta spre Troia, atunci cand te vei hotari.
Daca doctorul tau e de acord cu FIV-ul, poti sa incepi dosarul, iar pana in septembrie sa faci si o inseminare.
Daca vrei insa sa incerci mai multe inseminari, sa stii ca si FIV-urile de octombrie-noiembrie sunt cu REUSITE.
Sanse ai avea fara sa arati dovada unor inseminari, datorita spermogramei! Vezi ca e buna si spermograma aia la ceva!
Cand te hotarasti, imi trimiti un PM si iti deschid usa cu placere, mai ales ca ea e deschisa pentru oricine stie sa vorbeasca frumos, cu bun simt si are o fatza ceva mai cunoscuta pentru cei de acolo.
Iar eu cum bat Giulestiul de vreo 2 anisori, am inceput sa am statut de "fatzuca cunoscuta".
Aaa, iar locuri in loja gasim noi pana la finele lu' iulie, asa ca nu-i graba saptamana asta. Daca vrei, iti fac joi o prerezervare, adica tatonez terenul, sa vad cum sta treaba. In timp ce-mi pregatesc mie dosarelul, am sa le spun sa mai puna 3 dosare deoparte, ca eu singura nu ma apuc de nebunia asta si vin cu gasca la operatiuni.......
Gabiu nu e nevoie de cadorisiri, ti-am zis ca eu sunt defecta in sensul asta....... Platesti atat cat este tariful si e minunat.
Fetelor care sunteti in perioada intepaturilor, bafta maxima!!!! Sa stiti ca suntem cu ochii pe voi si savuram fiecare stire, chiar daca suntem pe la inceputuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Adelia alin, ai dreptat de balamucul de la clinica, ziceai ca le-a dat drumul la semafor!!!! M-a unat profesorul aseara si mi-a zis sa fac 3 fiole de menogon/zi, pana vineri si sambata la 10,15 imi face ecografie. Trebuie sa iau 5 fiole de menogon cu mine.
Ieri am fost imbracata cu o rochita cu maro cu floricele si bretelute.
Te pup pa! Trebuie sa plec la sora-mea sa-mi faca injectia.
Te rog sa-mi mai spui si altele despre FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana-Dana, inteleg ca azi a fost prima zi de stimulare. Mult, mult succes si sa lase cu rezultatul dorit . Inseamna ca sapatamana viitoare vei face punctia.

Adelia alin, tu cum stai?

M Oana, de unde ai scos-o ca in oct-nov sunt reusite?

Monica

Mergi la inceput

Moni am vorbit cu Doamne DOamne! Cica de acum baga numai reusite la FIV-uri si asta indiferent unde alegi sa-l faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheritra draga, esti o dulce

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Oana-Dana ai avut cumva o incaltaminte din pinza cu sireturi legate pe glezna?Nu de alta dar asta imi fixasem ca reper pt. una din blonde deoarece cealalta avea un costumas grena.Acum te stiu!
Eu merg miine iar ,urmatoarea vizita nu stiu cind va fi,am de luat cu mine 2 gonal f si 2 menogon.Asa voi incepe.
Despre fiv multe nu pot spune deoarece nu stiu cum e in Romania decit din cele relatate pe forum.Aproape sint la fel de curioasa ca si tine in privinta asta.Ce stiu este ca se vor monitoriza foliculii acum,apoi urmeaza punctia si et-ul.Si apoi o IMENSAAAAAA asteptare.E perioada care mie imi da frisoane numai cind ma gindesc la ea.
Mi se pare cea mai grea etapa din tot ce inseamna fiv.
Voua nu???
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adelia alin, pentru mine cea mai grea perioada la FIV fost dupa punctie si pana la ET. Aceea in care ma rugam la DD in prima faza sa am ovocite de calitate si in nr cat mai mare, apoi sa gaseasca biologul buni ca sa se formeze embrionii. In ziua punctiei am aflat ca s-au imperecheat. A doua zi dimineata ca am 2 ovocite fecundate,iar a 3-a zi am fost la ET. Totul a decurs prea repede si foarte intens. Atunci mi s-a parut ca perioada monitorizarilor si cea a injectiilor a fost floare la ureche.
Mult succes! Tin pumnii.

M Oana

Monica

Mergi la inceput