FIV 79

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

OANA, daca vii dinspre gara de nord si te indrepti spre bucurestii noi, o tii drept inainte pe calea grivitei, treci de gara (care este pe partea stanga), treci de muzeul CFR (care e o cladire darapanata cu un depou tot pe stanga), treci pe sub podul grant, si la un moment dat vei vedea pe partea stanga o cladire din caramida portocalie pe care scrie mare MEDLIFE (jumatate in renovare) si o reclama la SENSIBLU.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

OOOOOOOOOOO, dna Marinescu este cea care inchide si deschide Troia cu atata promptitudine???
Ce onoare! Dar sa stii ca am fost la inaltime, am fost o adevarata doamna si i-am urat, la final, numai fericire in casa!
Dna M mi-a spus ca e extrem de pragmatica, desi tot incercam sa fac apel la latura sentimentala a dansei, ca la a Domnului M inca n-am avut onoarea......
Chiar incercam sa-i spun doamnei ca NOI, cele care suntem in pragul FIV-ului suntem maaaaaaaiiii "........", dar mi-a tait-o scurt: "Stiu eu cum sunteti voi, cele din acest prag...".
Deci la usa Raiului se afla un Cerber de care tre' sa trecem, iar acesta nu-i altul decat jumatatea ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mergi la Medlife cu incredere ca sunt agreati de cei de la Giulesti si dau repede rezultatele, preturile sunt mai bune decat la Medsana.
Adresa e Calea Grivitei nr.365, sector 1.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Oana bafta maine la intalnire. Gandestete la ce vrei sa-l intrebi, ca la Giulesti nu sta mult la discutii, dar iti raspunde scurt si la subiect.
Adelia eu nu zic ca n-are cab particular , dar acolo nu are aparatura necesara pt FIV si oricum ar fi mai scump.
Asa a facut si Munteanu la Timisoara, are clinica particulara unde te interneaza si te costa..., iar la clinica universitara unde facea pe vremuri internarea nu te costa nimic. Nu se compara conditiile, dar cand eforturile sunt deja mari pt un FIV, nu la toata lumea da mana sa mai cheltuie niste bani in plus. Asta e parerea mea, dar sa nu anticipam.
cristinici

Mergi la inceput

Avaloane maine, la prima ora ma imbarc pentru via Podul Grant, ca de acolo intreb din om in om si tot ajung.
Imi incarc contul cu vreo 3 milioane si imi pregatesc vena pentru o intepatura delicata, nu ca la vampirii de la Giulesti. Macar in faza asta sa ma mai menajez, ca la ce intepaturi ma asteapta, iar eu cum sunt fire poetica si sensibila la intepaturile cele mari, care-mi ciuruie ass-ul...
Cristinici cum am incercat cam totul pana la aceasta etapa, singura intrebare la care as dori un raspuns e :CAND O FACEM, FRATE?
De fapt, sincer, eu de la distinsa Stapana a Raiului am incercat sa aflu raspunsul la o singura intrebare: "DOAMNA, CAND MA APUC?". Dar invariabil, Distinsa a avut un singur raspuns: "Tine numai de dumneavoastra, doamna, nu pot sa va raspund."
Pana acum a tinut de mine sa scurtez drumul, sa vedem ce reusesc de acum incolo.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dar la Marinescu se poate ajunge cu "pile"? Mi-a propus cineva ca ma "baga" la el, dar mi-e cam jena sa apelez si apoi imi fac obligatii de nu ma mai pot revansa. E doar o curiozitate. Oricum eu continui pe drumul meu cu oamenii cu care m-am obisnuit si de care am prins drag. Iar la urma urmei la Marinescu, la Szeged sau in alta parte tot cum vrea Dumnezeu este. Sunt peste tot si reusite si esecuri. Eu inca mai sper sa fac parte din reusite foarte curand.

Sheritra, fa-ne un rezumat.

M Oana
, sa vii maine cu noutati.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

M_oana, ai dreptate, deja m-am relaxat ca intrasem in panica din cauza banilor. Nu stiam daca-i voi putea strange pana-n toamna.Dar chiar si asa daca-mi zicea sa fac FIV eu as fi fost tare bucuroasa. Am impresia ca lunile astea de asteptare vor fi pierdute in van. Dar asta e, merg pe mana Moisicii.

gabi

Mergi la inceput

Moni traim in Romanica, tara PILEI si a lu' BULA (ca doar nu degeaba a ajuns sa fie un mare roman!).
Cand "pila" e un prieten comun al ambelor parti sau e medicul care te cunoaste pe tine bine sub aspect medical si il mai cunoaste si pe M din diverse imprejurari, atunci e minunat, daca "pila" insa face trafic si se indestuleaza pe seama ta, primind foloase necuvenite e cam ca-n Romanica cea "neschimbatoare".
Apelezi la cine simti si numai daca o face din placere, ca daca e pe obligatii si mai mult dai decat primesti......
Eu, de exemplu, pentru ca Moisica e atat de draguta si mereu saritoare, o cadorisesc din tot sufletul, dar strict pentru ca simt acest lucru. Daca eu sunt fericita si ajutata, nu pot sa nu ii fac si ei o mica bucurie si toata lumea e ....
Am sunat la MedLife acum si am aflat scorurile care ma asteapta maine:
-FSH - 350.000 lei
- LH - 350.000
- PRL -350.000
- estradiol - 350.000
- hepatita B - 350.000
- hepatita C 350.000
- HIV1+2 - 350.000
- VDRL - 90.000
- hemoleucograma - 130.000
- glicemia - 60.000
- ureea - 60.000
- creatina 60.000
Asadar, un total de 3.000.000 lei, fara ceva maruntis.
Comparativ, nu am decat Medicover unde hormonalele costa 240.000 lei fiecare, in loc de 350.000 lei.
Shery tu spuneai ca profilul hormonal costa la Giulesti 150.000 lei toate analizele sau fiecare analiza in parte (adica FSH-ul 150.000 lei si tot asa)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

M oana, pe Moisa o cadorisesti la cabinet pt consultatie sau echo sau IAS sau ce-ti face sau pentru ca te introduce la Marinescu? Te intreb pentru ca eu nu i-am dat nimic niciodata in afara de pretul stabilit la cabinet ( binenteles acelasi pret si la spital), iar mici atentii nu m-am gandit sa-i dau pentru ca oricum plateam. Spune-mi cum procedezi tu de obicei te rog, chiar vreau sa stiu daca dai si in plus.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

M Oana, cine mi-a promis ajutor nu pot sa-l consider prieten e "doar" un om la un nivel superior decat al nostru. Pin urmare cine stie ce obligatii imi creez. Macar daca as fi sigura ca Marinescu ar fi sansa mea. Dar cine-mi garanteaza asta cand si la el sunt nereusite, doar sansele sunt de 20-25%.

Monica

Mergi la inceput