Important: Modificari forum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isabél spune:

Sa-mi fie cu iertare, eu sunt noua pe aici si nu prea da bine sa vin cu propuneri... dar o propunere a fost facuta deja de Dj Mama si poate ar fi demna de luat in considerare in vederea realizarii dezideratelor bunei functionari a acestui forum, si anume sa se scrie intr-un subiect UNIC, un fel de cocktail care intruneste toate varstele (aici sa scrie si fetele de 20 ani, si cele de 30 si cele de 40), toate regiunile tarii (Oltenia, Moldova si Regatul si care mai sunt), precum si toate problemele medicale LA UN LOC. E mai usor pt server si pt moderator sa gaseasca eventualele incalcari ale regulamentului cu emoticoane inutile si salutari si pupici. De asemenea, sa se foloseasca numai termeni tehnici in descrierea problemelor medicale. Daca aveti accese de disperare vis-a-vis de problema infertilitatii voastre, nu stiu daca e indicat sa va lasati in voia lor si sa va manifestati durerea sau sa cautati incurajare aici.
Am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

isabel, sa inteleg ca e o gluma ce spui tu?
Eu asa sper.

gabi

Mergi la inceput

Nu stiu, Gabiu... depinde de doza de simt al umorului a fiecaruia... Dar ar putea fi un umor negru daca se pune in aplicare, nu? Ma abtin de la emoticoane... ar fi o risipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Isabel, nu prea ai inteles...
Nu se poate scrie intr-un singur loc, sint mult prea multe fete... Nici cu toate problemele medicale la un loc nu merge, ca iese talmes balmes... daca ai nevoie de ceva, cauti in sute de pagini...
Iar cu termenii medicali iar nu merge, ca mai sint si fete care de abia acum descopera site-ul si afla despre aceste lurcuri. Daca noi vorbim numai in prescurtari si diagnostice, nu mai intelege nimeni nimic.
Iar acest forum este un loc in care, inainte de orice, membrii se incurajeaza unii pe altii, isi impartasesc temerile, supararile, bucuriile si de ce nu, chiar disperarea...

Nu acest lucru incearca sa se schimbe acum, ci unele aspecte adiministrative.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

isabel, mi-am zis eu ca e, dar e putin cam subtila. Nu ti-am dat credit initial, dar acum il ai pe tot de la mine.
Totusi dupa cum vezi unele chiar imbratiseaza ideea ( la propriu).

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fac si eu o propunere cu care sper sa nu supar prea multa lume dar o fac din cauza faptului ca iubesc acest forum si mai fur cate 5 min. la servici ca sa pot intra si atunci pana se incarca paginile ........a si venit seful si trebuie sa inchid inainte sa apuc chiar sa dau "login". Propun sa se uneasca subiectele aproape identice (de ex. cele cu simptomele de sarcina etc.) si eventual sa se redenumeasca astfel incat membrele care scriau acolo sa stie ca sunt aceleasi subiecte reunite iar subiectele foarte utile pentru unele fete (vad ca ele doresc pastrarea celor pe regiuni) sa fie pastrate cu conditia de a se scrie strict la subiect. Asta e propunerea mea si poate nu rezolva in totalitate problema incarcarii serverului dar este important sa pastram totusi comunitatea noastra asa cum e: cu bune, cu rele, cu simpatii si ajutor. N-as vrea sa se instaleze si pe acest forum o atmosfera tensionata si plina de ostilitate cum e cea de zi cu zi de la servici, din RATB etc. Va multumesc si sper ca nu v-am suparat.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Te rog sa ma scuzi Alé pt eroarea mea... oameni suntem si mai si gresim cateodata in interpretari... de exemplu cand tu ai spus sa nu facem risipa de emoticoane, eu am inteles ca nu trebuie sa ne manifestam sentimentele... infertilitatea din pacate da cateodata niste stari absolut depresive, si cred ca si tu stii asta... cauti un pai de care sa te agati si faptul ca altcineva te incurajeaza fie si cu o 'maimutica' este atat de important...
Fiecare din noi are o identitate si este UNIC si asta se manifesta pe forum prin coloratura subiectelor... e foarte greu sa comunici cu sute de fete care au probleme diferite, ca sa nu zic imposibil, de aceea fetele s-au grupat (ca sa zic asa, scuzati-mi termenul ales, nu am gasit altul la indemana) dupa afinitati.
S-a vorbit despre inutilitatea subiectului "Infertilitate inexplicabila". Ei bine, o s-o spun, pe mine tocmai asta m-a atras prima data pe forum, am fost fascinata de mesajele Sheritrei si nu cred ca sunt singura.

Te rog sa revezi mesajul tau initial si sa-l citesti inca o data si inca o data cu inima, nu cu ochii mintii. Si sa nu te miri de reactia perfect indreptatita a majoritatii fetelor, care s-au simtit dintr-o data marginalizate. Eu una am dat o raita pe la toate subiectele care 'sunt sub lupa' si nu mi-a placut ce am vazut...

O parere...

Mergi la inceput

Desi am cerut evitarea citatelor, da-mi voie sa incalc aceasta regula, pentru o mai buna vizualizare:

quote:
Originally posted by Isabél

Te rog sa ma scuzi Alé pt eroarea mea... oameni suntem si mai si gresim cateodata in interpretari... de exemplu cand tu ai spus sa nu facem risipa de emoticoane, eu am inteles ca nu trebuie sa ne manifestam sentimentele...

Asa e, fiecare are propriile interpretari, dar eu am cerut cu totul altceva:
1. Evitati sa postati mesaje lipsite de continut informativ (de ex. posturile tip emoticon, pe post de salut);
2. Semnatura sa nu ocupe prea mult spatiu sau sa fie incarcata de emoticoane/culori/majuscule
Nici vorba de "exprimarea sentimentelor" prin emoticone.

infertilitatea din pacate da cateodata niste stari absolut depresive, si cred ca si tu stii asta... cauti un pai de care sa te agati si faptul ca altcineva te incurajeaza fie si cu o 'maimutica' este atat de important...
Fiecare din noi are o identitate si este UNIC si asta se manifesta pe forum prin coloratura subiectelor... e foarte greu sa comunici cu sute de fete care au probleme diferite, ca sa nu zic imposibil, de aceea fetele s-au grupat (ca sa zic asa, scuzati-mi termenul ales, nu am gasit altul la indemana) dupa afinitati.

De acord sa se grupeze, dar in mai putine grupuri...

S-a vorbit despre inutilitatea subiectului "Infertilitate inexplicabila". Ei bine, o s-o spun, pe mine tocmai asta m-a atras prima data pe forum, am fost fascinata de mesajele Sheritrei si nu cred ca sunt singura.

Eu n-am spus nimic de acest subiect si intr-adevar, recunos talentul literar al Sheritrei. Dar pe linga povestirile ei minunate, intr-un subiect cu un titlu atit de ofertant, gasesc ca ar fi cazul sa gasim ceva mai multe informatii

Te rog sa revezi mesajul tau initial si sa-l citesti inca o data si inca o data cu inima, nu cu ochii mintii. Si sa nu te miri de reactia perfect indreptatita a majoritatii fetelor, care s-au simtit dintr-o data marginalizate. Eu una am dat o raita pe la toate subiectele care 'sunt sub lupa' si nu mi-a placut ce am vazut...

O parere...

Simplul fapt ca dupa sesizarea problemei v-am cerut sugestii, ar trebui sa te faca sa gindesti ca nici eu n-am vazut lucrurile numai cu ochii mintii... In continuare astept ceva constructiv de la voi.

Mergi la inceput

Hai s-o luam metodic... si mie imi place metoda, recunosc. Ce inseamna pt tine "sa se grupeze, dar in cat mai putine grupuri"? Mai precis cum poti clasifica oamenii? Ii clasifici? Daca da, in cate categorii? 2, 3, 4, 1000? Dupa ce criterii? Eu stiu doar ca fiecare este diferit de celalalt si varietatea este infinita (din acest motiv). Si mai stiu ca un forum pentru a fi atractiv trebuie sa aiba SPONTANEITATE. Mai precis sa fie eliberat de CENZURA. Ce concluzie tragi tu din faptul ca mai nou, fetele isi cenzureaza atitudinea, cuvintele, sentimentele?

Pct.2: "Eu n-am spus nimic de acest subiect si intr-adevar, recunos talentul literar al Sheritrei. Dar pe linga povestirile ei minunate, intr-un subiect cu un titlu atit de ofertant, gasesc ca ar fi cazul sa gasim ceva mai multe informatii". Ce informatii pot proveni dintr-o infertilitate care nu a fost explicata medical? Ce se paote spune despre ceva ce nu se stie? Pentru ca exista si infertilitate inexplicabila, definitia ei este tocmai inexplicabilul. Oare pe cine deranjeaza niste istorii de viata povestite atat de frumos si care sunt atat de reale?

Pct.3: "Simplul fapt ca dupa sesizarea problemei v-am cerut sugestii, ar trebui sa te faca sa gindesti ca nici eu n-am vazut lucrurile numai cu ochii mintii... In continuare astept ceva constructiv de la voi." Este perfect adevarat... esti la inceput de drum si nu ai posibilitatea sa iei hotarari dictatoriale. Asta este adevarat. Pentru ca doar parerea ta nu este suficienta, pentru a trece la fapte ai nevoie de inca vreo cateva "pro".

Oameni suntem, si suntem subiectivi. Chiar si tu.

Mergi la inceput

Isabel, cu amarciune constat ca in loc de discutie constructiva, avem disputa personala, care nu isi are rostul pe forum si este si impotriva regulamentului.
Daca doresti sa continui, te invit pe PM.
Editez pentru ca nu ai activata optiunea PM. Incercam pe chat.

Mergi la inceput