Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
Catrinel_17 spune:
NOEEEE, hai da si mie niste cioco.... daca tot ai venit de la aierobic!
Multumesc pt faza cu "fiii" si "copiii"!! Tu ca mami de titza mika ma-ntzelegi ![]()
Io ce sa bag???? Am facut ieri praji cu caise in felu' urmatoriu:
Se cumpara o foaie de blat din comertz
si se pune pe tava
se toarna niscaiva pesmet peste, se aranjeaza jumatatzi de caise peste pesmet. Se pune zahar deasupra (daca vreti mai dulce)
P-urma se face un pandispan (ce-mi place cuvantu' asta)
3 oua, 3 linguri de faina, 3 linguri de zahar.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pina se face o crema alba. Se adauga faina si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se toarna desupra si se amesteca. Toata jmekeria se pune peste caise. Se da la cuptorul preincalzit la 175. se lasa cam 40 de minute. Buuun!
asa ca ma duc sa reduc numarul ala de prajituri, hihihi
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
pandishpan si martzipan...care cuvant e mai cool?![]()
pai cu foaie din comert cred ca ma incumet si eu...ca nu am talent de copturi(nu ca as fi incercat prea multe...maaare gospodina sunt)...cat despre CIOCO, tocmai de-aia merg la aerobic ca mi-am dat seama ca nu ma tine pipota sa ma abtin de la ispitele astea..asa ca mai bine asud acolo ca un mamut la ecuator si mai pleaca kilele....SPERRRRRRRRRR
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog-Cooking for my Baby
kim spune:
Mersi Noe, esti super pe faza cu retetele si tot! Sa-ti urez spor la treaba si bafta la licenta! Adresa mea e pe yahoo.fr, ai nimerit, mersi.
Ama, bafta si tie la examene!
Ciuf, va felicit pt prima noaapte intreaga a lui Farfuzel! Intrebai daca scade laptele peste noapte, nu cred, si eu aveam spaima asta, si ma trezesc cu pietroaie dimineata, primul lucru ii dau sa pape, se face atata cat ii trebuie la galusca.
Polixeni, mersi de dieta, am salvat-o pt cand voi termina cu alaptatul.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Qamar spune:
merci, Kim, am un morcov...king-sized, ca nu prea am timp de invatat...noroc ca lucrarea e gata de anu' trecut.....
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog-Cooking for my Baby
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
NOE - pandishpan! parerea mea!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
bineeeeeeeeeee......pandishpan deci....cred ca o sa fac un sondaj
PUP!!!!!!!!!!!!!
si noapte frumoasa
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)Bebe Blog-Cooking for my Baby
ciuf spune:
Mama, ce logoree pe voi!!!
Gata, terminai de gatit. Varza calita iesi cam acra, ciorba de purcel e sanatate curata (vorba vina, ca numai sanatos n-o fi porcul), iar ardeii o minunatie. fetelor, daca nu primesc adulatii din partea socrilor, ii mananc cu fulgi cu tot.
Mai ca tot vorbeati de ale visine. Nici aici nu se gasesc. Cand ii servesc pe americani cu visinata trebuie sa le explic din ce fruct e facuta.
Auziti astia de aici nu sunt normali. Auzi tu $6 pentru 450 gr de cirese??? Pai ce-oi avea sa platesc atata? Astept sa se mai ieftineasca.
Si va rog eu, nu mai dati retete de praji ca innebunesc. Habar n-aveti voi ce ma chinui sa termin cioco aia Laura ca sa scap de dulciuri. Am o ciocolata chiar langa calculator. Si cum vin destul de des sa verific cine isi mai face aparitia pe topicul nostru, dau asa usor pe tasta F , ma ridic doar in varful degetelor (de la picioare, ca o balerina ce sunt) si pac si bucatica de cioco in gura. Ma mir ca nu ma ingras ... dar nici nu slabesc.
Ce sa mai, sa vina sotul acasa si ma duc iar la sala. Nu se poate, domne. Nimic nu ma mai incape
. Si nu de alta dar mor de ciuda cand vad mamicile astea frumoase si slabe de pe la noi. Nu le enumar ca sa nu-mi fac dusmani. Dar se stiu ele
.
La noi e o vreme de kko, si anume ploua, bate vantul, taman buna de facut nanica. Dar cum Farfuzelul nu da nici un semn de frecat la ochi, cascat, si alte semne prevestitoare de somn, stau calare pe calculator si navighez.
Catrinelu', Onichka se face din ce in ce mai frumoasa. Imi dai si mie reteta elixirului?
Nu ne mai comunici nimic de la campionat?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:
Noe, esti meseriasa, ce harnicie pe tine sa ai lucrarea facuta de anul trecut, ma gandeam eu ca nu stai tu altfel asa "linistita".. Pfai, eu tot salvez pe retete delicioase si salivez, cand mai apuc sa le fac? Uite ca apuc si eu sa pun o intrebare care ma framanta demult: care-i diferenta intre pandispan si martipan? Nu radeti![]()
Acum am adormit "mitzura", vreau sa va zic ca a adormit cu jucaria in brate, abia i-am luat-o, asa cu drag o strangea. Catrinel, uite aici despre ce e vorba. Dati si voi inainte/inapoi daca mai vreti sa vedeti foto cu printesa mea. apropo, Oana are codita??? sau nu vad eu bine. Tu chiar vrei sa ne faci in ciuda, mai Catrinel?
Ciuf, tu vrei sa ne dai gata cu meniurile tale azi! Mai mai! eu nu mai surprind pe nimeni cu gatitul de cand cu asta mica, n-am nici un chef. Si inca saptamanal primesc retete misto de la dinewithoutwhine, n-am incercat nici macar una, rusine sa-mi fie. Va trimit voua daca vreti, dar in engleza.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Delia21 spune:
Kim,mersi mult de tot pentru informare

Astazi recuperat una bucata sot de la spital si pus la pastrare ,a se citi ascuns in cuibul personal pentru vreo 2 luni cel putin,cu un picior in ghips....deci deja sunt mami de 2 baieti,unul mare si unul mic.Si maine e 4 iulie si noi vom sta in casa la televizor.....asta e ,doamne fereste de mai rau!Pupim fetele si ghioceii !
mar_apr2006 spune:
Capitolul 10 va asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79561" target="_blank">aici