Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 27
Polixeni spune:
Salutare fetele,
Mare caldura mare p-aici.....
Acum a adormit si piticu meu si am zis sa intru sa va salut si sa va vad piticotii care sunt minunati!!Care mai de care mai frumosi!!!

MARIA (NSHIRO),ANDREI (IRINA71), RALUCA ELENA(DANIELANEDA), HARRIS PETER (COSMINA), ALEXANDRA (AIDA_O)!!!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI!!! Doamnelor sa va traiasca pruncusorii si va sa bucurati de ei!!!!
Noi suntem bine..numaram zilele care au ramas pana la venirea in RO.Piticu meu mai nou a reusit sa se intoarca pe burtik de unu singur si acum ma tine in alerta mai tot timpul.Mi-e teama sa nu pateasca ceva ca tot cu nasu-n salteaua de la patut il vad.
Si acum sa va dau dieta ca am inteles ca v-ar interesa.Deci dieta aceasta dureaza 24 de zile.Cantitatile pe care le puteti consuma pe zi nu au limita.Zice ca daca ati slabit kg in plus greu mai luati in greutate.
ZIUA 1 Macaroane cu unt si branza rasa.
ZIUA 2 Orez fiert,cu unt si branza rasa.
ZIUA 3,4,5 Biftec (chiftele mai mari) cu salata(salata contine numai 1 leguma..de ex.numai rosie,numai ardei...Pe salata se pune numai lamaie..nu ulei).Biftecul poate fi preparat cu paine,oua,ceapa..etc.
ZIUA 6,7,8 Friptura de vita fripta sau prajita in tefal (fara ulei) si salata.(pt salata la fel valabil ce am scris mai sus).
ZIUA 9,10,11 Pui fript sau fiert (fara piele) si salata.
ZIUA 12,13 Cartofi prajiti,branza feta si verdeata-au ei un fel de verdeata care la noi nu exista si pt ca mie nu-mi place eu voi manca salata verde de ex.
ZIUA 14,15 Carne de vita fiarta si verdeata.
ZIUA 16,17 Verdeata(se poate pune ulei de masline si lamaie)
ZIUA 18,19 Salata.(un singur fel de leguma!!!)
ZIUA 20,21 Fructe.(un singur fel e fructe!!!)
ZIUA 22,23 Orez fiert,iaurt.(orezul fara unt)
ZIUA 24 Desert(alegeti un singur fel de desert.poate fi un tort pana in 2 kg).
In timpul dietei puteti consuma ceai sau cafea,apa minerala.Nu alcool!!!Sa consumati multa apa.
VA UREZ MULT SUCCES!!
Cica cu dieta asta dai jos 4-5 kg /sapt.Eu am urmat-o dar beau cafea in fiecare zi cu lapte si zahar.Nu stiu daca am dat jos 4-5 kg /sapt dar stiu ca am incaput in toti blugii de dinainte de a ramane insarcinata (blugi care nici nu mi-i puteam trage pe mine).
Acum va pupicesc pe toate si revin.
MP spune:
Polixeni,mai intai te felicit pentru ca ai reusit sa slabesti!
Apoi te admir pentru ca ai ambitia,rabdarea,perseverenta sa tii asa o dieta...Ai toata admiratia mea!
(eu asta noapte pe la vreo 2 asa mancam iaurt cu cereale
;dupa aia am facut vreo 20 de abdomene
)
Cand veniti in RO?Si unde? Poate ne vedem...![]()
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
Qamar spune:
Monicule, eu ma perind pe la computer, da ma pregatesc de o cioco de casa...ca de iesit afara vad ca nu e loc cu vantu asta 
Amalia, cioco?..pai si eu care pana la 2 ani nu prea vreau sa o las sa se atinga de produse de-astea, eventual ceva facut in casa..compot, etc...Nu zic ca e rau, ca habar n-am, numa sa ai grija sa nu faca ceva la burtici
Polixeni, felicitari , mai ales pentru vointa, ca si eu am inceput una da am abandonat..insa azi merg la aerobic![]()
Catrinel, bine ca ati scapat de un vaccin!numai bine tie si papusicii!
nu mai stiu ce vroiam sa scriu...ma duc sa imi dau doua palme in fata oglinzii poate ma mai trezesc![]()
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog-Cooking for my Baby
Qamar spune:
aaaa, Catrinel, nush daca ai observat, da' am schimbat fiii in copiii si aici si pe site ![]()
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog-Cooking for my Baby
ama_kaly spune:
Noe, Monica i-am dat asa de amuzament cu ciocolata pe la gurita..ca sa ii fac poze ca dupa aia l-am sters cu servetelul.Dar in timp ce ii faceam poze el scotea limbuta afara ca simtea dulce si era tare caraghios.Oricum, va dati seama ca de abia l-am lasat sa ii simta putin gustul..nu i-a ajuns nimic in stomac! Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
MP spune:
Ama,
iti dai seama ca nu m-am gandit ca l-ai hranit cu lingurita...Am zis si eu asa,sper ca nu te-ai suparat pe mine...Oricum,dulcel rau ala micu
cu ciocolata pe la botic...Dulcel chiar si la propriu. Eu i-am dat sambata seara lui Matei sa "linga" o bucata de caisa si dupa aia aveam mustrari de constiinta...ca daca pateste ceva puiul.Si a doua zi,respectiv duminica,la biserica,i-a turnat preotul pe gat o lingurita plina cu vin.
.Ioi,am zis ca fac infarct. Si eu ma temeam de o picatura acolo de caisa...![]()
Si sa nu uit! very important: data de 27 aprilie e o data foarte speciala pentru familia asta a noastra mica.Intr-o minunata zi de 27 aprilie 1996 il cunosteam pe sotul meu...Eh,ce vremuri...
Iar anul asta,in timp ce tu te chinuiai sa nasti,noi aniversam 10 ani de la prima noastra intalnire. Misto,nu?![]()
Te pup si pe tine si boticul dulce al lui Sebi.
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
ama_kaly spune:
Monica ei, cum sa ma supar pe tine? Nici vorba..dar nu vreau sa credeti ca sunt o mama inconstienta..de abia i-a simtit gustul putin, adica ce are el in poze pe botic i-am sters dupa aia nu a inghitit.
Da, misto..si pentru noi si pentru voi ziua de 27 aprilie va ramane o zi speciala!
si eu Mateiasul bucalat(tocmai bun de pupat
) si Vladutul frumusel(ca doar seamana cu mami
)!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Pispirica spune:
Dragi mamici va pup dulce dulce, ca tare mi-a fost dor de voi.
Am intrat un pic asa pe fuga, ca tare ma nerveaza ca n-apuc sa fac mai nik. Am avut musafiri puzderie
, acu s-au adunat rufe de calcat la greu, ca deh, schimba lejerii pentru musafiri. Am reusit sa calc o parte din ele, am reusit sa facem si putintel curat sambata. Da va povestesc io mai pe larg, ca acu ma duc s-o imbrac pe mis pis, ca plecam la Cora sa mai cascam si noi ochii asa aiurea-n tramvai. ![]()
Da io va pup si va iubesc si daca mai pe seara imi face sotul loc la calcu promit sa revin cu detalii.
La multi babaeilor sarbatoriti azi ca am vazut ca sunt cativa, adica sa cresteti mari mey pispireilor si sa ascultati de parintii vostri Maria, Andrei, Raluca, Harris si Alexandra.
Catrinel te pup de nu te vezi. Ca zau ca mi-e dor ![]()
M-am uschit sa imbrac cupilu, ca se matzaie in balansoar. cica zice ca s-a plictisit.
.
Va mai pup o data si gata...

_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Irina71 spune:
In primul rand, LA MULTI ANI ! tuturor bebelusilor care azi aniverseaza :
4 luni - Maria lui nshiro
3 luni - Raluca Elena a lui Danielaneda
3 luni - Harris Peter al lui Cosmina
2 luni - Alexandra lui Aida _ O
... si bineinteles lui Andrei al meu care azi facu 4 luni. ![]()
Si noi ne luptam cu intoarcerile pe burta, dar mai departe nu stim, adica sa ne rostogolim la loc sau pe spate in continuare. Si stam ce stam cu capul sus, apoi incepem sa ne smiorcaim 
Stie cineva cum tai un film in doua, ca de ex, filmul de azi are 3 minute si astia de la dropshots mi-l taie la 2 min, ca atata permit ei sa aiba un film (gratis) ? Ca toooocmai cand se intoarce si Andrei al meu pe burtica, zbang ! se taie filmul
si voiam sa vedeti si voi ce figura mandra are dupa aia ![]()
Deeeci, fetele, poze de azi cu noi, plus un filmulet, gasiti la dropshots la semnatura, ca la albumul comun nu am avut timp de intrat azi. Dar promit sa pun si acolo. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
MP spune:
Ieee,Perluta is back!!!!![]()
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre