Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
ciuf spune:
Si sa nu o uit pe Lumi: o viata usoara plina de iubire si sanatate alaturi de cei dragi.
La multi ani.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
kim spune:
Multumim Ciuf pt urare! cum de esti asa de scurta? aveti vreme buna acolo? si noi acum vrem sa iesim la aer...
Tcelen, misto pozele lui Iulian, deosebite, o sa-si aminteasca cu drag de vacanta asta.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
dea0277 spune:
Salutare fetelor, am intrat si eu sa semnez condica cit mai doarme pitica. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Mariana1976 parca tu ma intrebai daca urmatorul va fi prematur sau nu, doctorul de aici mi-a spus ca mai mult ca probabil asa se va intimpla. nu se stie de ce s-a rupt apa, dar cert este ca la nastere a trebuit sa sparga ceva sac acolo, deci mai era destul de mult lichid. cred ca s-a fisurat intr-o parte si dupa cum statea asta mica, mai ramasesera 2 alte saculete, i guess, ideea este ca nu se stie ce s-a intimplat, dar mai mult ca probabil ca si urmatorul va fi prematur, cu o mica posibilitate sa nu.
Voi ma uimiti cu bebeii vostrii mincaciosi si somnorosi. Bebelina mea maninca cam de 6-7 ori pe zi, in jur de 600-700 ml de lapte pe 24 de ore, cam 120-130 de supa cu ulei de masline (ajuta la constipatie), juma de mar cu biscuiti si brinza de vaci, mai nou si cam 7-8 lingurite de cereale seara inainte de culcare, plus apa si ceai, ce vrea ea sa bea, depinde. Iar de dormit, de vreo 2-3 ori pe zi cam o ora, o ora juma fiecare si se culca cam pe la 9, ne trezim la 4, in fiecare noapte sa mincam in somn si apoi la 7-8, trezirea de dimineata. Cam asta este programul nostru zilnic.
Acum vreo sapt aveam 6800 grame si 63.5 cm, astea masurate de mine.
va pup
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Delia21 spune:
Fetele,imi vine sa plang de ciuda,caci al mu a pus doar 100g in 2 saptamani din cauza racelii,......of,ma ia cu greturi,oare sa fug la doctor?Mai stau pana saptamana viitoare,sau....o fi ceva,ca de papat a papat,dar desigur mai putin din cauza caldurii.A mai experimentat cineva asa ceva?Ce sa fac tot alarmista raman.Va pup.
elvie spune:
Delia21 eu nu m-as alarma daca Rudy papa bine si nu
,Si Lara a inceput sa ia mai putin in greutate in ultimele 3 saptamani si e normal ,eu intotdeauna o cantaresc fara haine , la accelasi cantar si inainte de papa ,asa imi fac o idee mai clara de cum ai merge .
Elvie
ceela spune:
Buna dragi mamici,
Va citesc cu drag si ma delectez cu poze de bebei frumosi.
Felicitari Mariana ! ai toata stima si admiratia mea.
Noi am fost la mare, am stat in camping si ne-am intors cu trenu(masina s-a stricat). Toti imi spuneau ca e o nebunie, dar bebe s-a comportat admirabil. Nu l-am tinut pe plaja.
Am facut vaccinu de 4 luni, ne-am cantarit, (8 700)ne-am masurat(70 cm) si suntem bine. Papam in continuare san, suc de la o portocala la ora 10 si un mar ras la ora 16. Traian doarme de la 10-11 seara pana la 7 dim.
Ema.72, mi-a fost tare drag Mario cum se rasuceste,(Traian are fundu greu si nu poate)
Va pup cu drag, mamici si bebici,
ceela si
Traian 24.02.2006
poze
mari78 spune:
Pupam mamici si bebei
Intru numai un pic acum sa-i spun Alinei ca am primit PM-urile, multumesc.
Ti-am raspuns si eu !
Intru mai tarziu putin.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
MP spune:
Ceela,daca ma crezi chiar azi dimineata ma gandeam ca nu ai mai scris cam de mult timp.Si cand deschid forumul,ultimul mesaj e de la tine! Ce ma bucur ca sunteti bine si pe deasupra v-ati mai si facut de cap pe la mare!
Am privit pozele si mi-au placut si abia astept sa mergem si noi.Prin august speram.Cum s-a comportat Traian?A fost cumintel?Nu si-a dat peste cap programul zilnic?
E grasunel si Traienel al tau.Si sa stii ca nici Matei nu se intoarce de pe spate pe burta...tot asa,din cauza de fund mare si gras.![]()
Ema,l-am admirat pe Mario cum face el rostogoliri prin patut.Ai vazut ca e buna si supletea la ceva?Umflatelul asta al meu nu se misca de pe spate nici sa-l pici cu ceara.Ce-l mai rostogolesc eu...atat.Si e mai mic doar cu 5 zile decat Mario.
Dianad,tu nu mai zici nimic?Sunteti bine?Hai fa-ti mila si de noi si baga niste poze cu Alexandru si mai povesteste-ne si noua ce mai faceti si cat ati mai crescut.
Danielada,Bitab,valabil si pentru voi...Mai intrati fetelor si pe la noi sa mai stim de voi!

Asta a fost asa,mesaj pentru fetele dr.T![]()
Revin cu cate o vorba si pentru celelalte fete scumpe si dragi. Plange grasunu...ii dau ce vrea si vin.![]()
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
MP spune:
Inca ceva repede...
Cine are chef de o iesire la iarba verde cu bebei si soti? Facem si un gratarel...jucam o carte,un fotbal,un badminton ceva.
Noi vrem sa mergem si tare ne-ar placea compania voastra.Numai sa nu ploua...
Pupici.Fuuug !
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
Qamar spune:
quote:
Originally posted by MP
Inca ceva repede...
Cine are chef de o iesire la iarba verde cu bebei si soti? Facem si un gratarel...jucam o carte,un fotbal,un badminton ceva.
Noi vrem sa mergem si tare ne-ar placea compania voastra.Numai sa nu ploua...
Pupici.Fuuug !
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
NOI, NOI!!!!!- numa sa nu vina furtunile alea de care se tot vorbeste....Unde, cand, cum..si...putem aduce si una bucata surioara de 17 ani?
Pupaturi la Monici si revin mai pe seara cu pupaturi pentru tuata lumea!!! JUR
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)Bebe Blog
Cooking for my baby