ce e cu stelutele?
Raspunsuri - Pagina 2
megbeng spune:
mie imi plac la nebunie noile culori..mai putin alea rosii pe care le am eu da stiti cum? deloc nu-mi plac...
cele 2 aurii si cele verzi sunt preferatele mele!
Iubika spune:
aissa, si mie imi plac stelutele tale mai mult...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
marius spune:
Poate gasim o alta nuanta in loc de rosu, un roz ceva?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
DARAEL spune:
Se pare ca aici e locul potrivit unde am voie sa plang un pic...
Nu dupa stelutele mele galbene ce-mi erau atat de dragi , cat dupa statutul de „membru de baza”......
Eram si eu de baza la ceva.... amu’ ce ma fac ?
Gata, plec sa vad daca am pierdut si punctele – am muncit cu sarg sa le acumulez si nici macar glow cu indigo din acela bestial nu mi-am pus sa nu-mi vedeti cumva nickul
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by marius
Poate gasim o alta nuanta in loc de rosu, un roz ceva?
Daca-mi pui stelute roz, te raportez la un moderator ! Auzi, stelute roz........ uf, ce viata grea am....
Sa nu uit, daca tot te-am prins aici: felicitari pentru initiative. Oare o sa invete in cele din urma lumea bunul simt, buna masura si codul bunelor maniere ?
O sa vedem cum o sa fie rezultatele, cum o sa reactioneze poporul la cartonasele galbene......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
aissa spune:
Iubika nu la ale mele ma refeream. Alea bleu sunt la cei cu 4 stele.
Conform listei data de Diana Mirela....adminii au albastru, vorbaretii tot albastru???? Cred ca trebuie totusi alta culoare la Admini, verdele ala sarea in evidenta mai bine...
Cristina
mira_m spune:
Galbenul asta nu s-ar putea transforma in portocaliu?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
numeioana spune:
Imi plac si mie noile culori ale stelutelor si ma bucur ca a aparut si butonul de Raportare. Bravo! Ii felicit pe administratori si pe noii moderatori numiti.
Ioana