Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTERY,nici dani nu mai are nimic de la decalotare,i-a trecut roseata,numai ca eu nu-l decalotez,pt ca mi-e mila de eldesi am inteles ca nu doare.
si pt ca tot intreba ursoaica,eu nu l-am decalotat pana acum,pt ca asa cum stiti parerile sunt impartite.asa ca eu am crezut de cuvinta sa-l las in pace...
MONI,DEJA IMI INCHIPUI CUM O SA ALERGE DIA BIETELE MATZE,ca la ce energie are de acum...
TOANCA,nu dai si tu un raport micutz acolo despre bebelin?
JG,CU CALDURILE ASTEA toti bebei sunt maraiti,bietii de ei
MARCH,SI EU CREDEAM,ca numai dani s-a obisnuit sa doarma in brate,dar vad ca mai e o rasfatata mica
IRINEL
MARAKI,EU L-AS CULCA PE DANI si noaptea in pampers,dar nu ma lasa mami,ca raceste baiatul...la durdanel
mai voi stiti cat ma costa sa-mi lucrez aici un dinte(sa-i pun o coroana de portelan)?300euroisi ca sa-mi fac tot ce am de lucrat:1000euro

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

MARAKI,STAI calma ca nici dani nu zice cuvintzele.asa sunt ei gandesc mai mult si vorbesc mai tarziu.asa ma preocupam si eu ca nu face aerobic ca dia a lui moni(si acu' zici ca-i morisca),ca nu-si roade degetelele de la picioare ca marco al giovei(si acu' sta si in cada cu piciorul in gura)...ia sa vezi ca or sa fie si ei precoci la ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Am ajuns cu bine totulsuoer ok povestesc zilele astea. Pupici la toate s in special nlui Astery

Mergi la inceput

IRINA,CE BINE CA ATI AJUNS CU BINE!ASTEPTAM SA NE SPUI CUM S-A COMPORTAT MARIO PE DRUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am tuns si noi bebelinul !!
Ce ciudat mi se pare ca nu mai are par.
Spre sf. nu a mai stat cuminte, dar e uniform, sa spunem.
Mirela ma bucur ca e bine operatia, doamne ajuta sa nu recidiveze.
Cu actele stiu si eu ca e nasol. Nasul meu a umblat nebun pt. actele nepotului care e tot in Spania, caci nu putea vceni cu el in tara.
Ana_m probabil sunt la faza chiuiturilor si chitaielilor.
Maraki ma bucur ca nu mai are Angelo nimic, bubite de la caldura mai are si Marco.Cu vb. si noi suntem la fel:stagnam. a zis acum o luna de 2 ori mama si de atunci numai:ang, ga,ga, eee aaa, bbb si alte consoane.
Astery, Ursoaica si e sunt pro AC, ii ziceam azi lui Clau sa dormim la noapte in masina, ca acolo avem AC, dar in casa nu. Ii fac vant la Marco si asa ii place, sta nemiscat dragul meu.
Irina bine ai sosit pe meleaguri natale. asteptam mai multe vesti.
Irinel si la Kaufland, Selgros,. Metro sunt tot felul de piscine.Si pe mine ma bate gandul sa iau una, dar nu sta bine in fundic. :La strand erau 2 bebei in piscina lor si asa erau de mortali.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI!!!!

Anda iti doresc multa sanatate, fericire alaturi de familia ta (George, Marco si gradina zoologica) si indeplinirea tuturor dorintelor!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Se pare ca nu mai e nimeni pe aici.
merg si eu in pat.
va in .
ne auzim maine. usor.

Edit: Anda multa sanatate si fericire alaturi de sot, Mark si pisoi !!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pt urare!
Cate un pt fiecare!

Irina ma bucur ca ati ajuns bine, ma gandeam azi pe la 12 pe unde sunteti.

Giova pai ... via masina! Macar dormiti linistiti.

Moni vezi ca eu am facut insolatie o data in balcon ... am zis sa fac plaja si am facut ... frisoane in pat ...
Asa ca mare atentie cu postatul fetei in piscina din balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Abea acum 10 minute am reusit sa il adorm pe Angelo, in patut se intorcea mereu pe burta si nu-i place sa doarma asa, in final l-am luat la noi in pat si l-am lasat de jur imprejur cu perne baricadat Trebuie sa strang niste rufe si sa intind altele la ora asta
Giova, sa-i fie de bine lui Marcolino Am intrat sa vad daca ai pus poza cu noua frezura,poate pui maine.
Mirela gata, m-am mai linistit cu ce ati spus tu si Giova A mai spus si Angelo de cateva ori ma,ama,ti-ti.Sper sa scapi de operatie, sa nu faci parte din cei 40%
Irinel, ce vrei tu sa cumperi este piscina nu piscinuta
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, ma uit la meci Elvetia-Ukraina la prelungiri.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Maraki pitica mea zicea la inceput mamamamamamama dar fara nici o logica si cand a vazut ca nu prea este laudata ... s-a oprit si nu mai "zice" decat aaaaaaa, chitaie, scoate sunete in timp ce trage aer ... deci a retrogradat la vorbarie...

Mergi la inceput