Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)
Raspunsuri - Pagina 15
pisoi3 spune:
, iete ca nu stiam ca scrie si pe net.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
GIO, merci mult, asa sa fie, pun poze cat mai curand, promit!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Ursoaica spune:
Toanca pt ce bravo? Ca m-ai bagat in ceata.
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anabordea spune:
Buna fetele!
Noi am fost in weekend la tara si le-a priit fetelor foarte mult.
Ursulino sa stii ca eu te sfatuiesc sa iti iei AC ca or sa fie niste calduri...si eu am luat acum 2 ani, pt Di si bine am facut...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
toanca spune:
Ursoaica Bravo ca ai bebel vedeta
Apropo de AC, eu am acasa si e super bine cu el.
Piticul e si asa rau de caldura si dau drumu la aer......si parca dntr-o data se vede pe fatuca lui ca se relaxeaza.....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
marchplayer spune:
Scriu si eu in viteza ca asa am un program de incarcat...adica ioana il ocupa pe tot! Problema mea ramane aceea ca fata nu doarme ziua decat in brate, cum o pun jos cum se trezeste, nici nu stiu cum s-o dezvat!
Nu m-am intalnit cu Bee inca, in WE a venit si sotul ei la mare, poate ne vedem saptamana asta intr-o zi ma racoroasa!
Eu vreau sa ma intalnesc cu toate fetele care vin la mareeeeeeeee! Ca mie sa stiti ca toate-mi sunteti dragi si eu nu vreau sa fie cineva suparat pe noi!
Giova sunt suuper pozele la piscina!!! Eu inca n-am curaj s-o duc pe Ioana la balta! Maaama ce bine pare a se simti si ce se mai distreaza!!
Hai Irino odata cu martini-ul ala!! Ca am cumparat eu masline!!
Astery pupici frigurosului! Ce misto ca aveti a.c.!!!
Mirela cred ca nu-i problema daca intri cu rana in mare! Eu stiu ca trece mai repede! In piscina nu te sfatuiesc sa intri!
Sa ne traiasca si micutul Dimitrie, ca asa scrie la ziar!!! Anda, ma bucur ca a fost asa de frumos si v-ati distrat!
Eu intru mai rar ca stam mai mult pe afara! Nu sunt suparata pe nimeni si sper ca n-am suparat nici eu pe nimeni!!!! Daca am facut-o imi cer scuze ca n-a fost intentionat!!!
Pupici la toate fetele fara exceptie!!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Ursoaica spune:
Toanca pai ... nu este bebelul meu ...este al lui Anda
Cat despre aer... mai ma gandesc ca am o dilema mare ... unde il punem ca avem 1 camera...
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinel2005 spune:
Pe hol, Ursulino.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Maraki, cum se simte bebelinul ?
Rali , sa va fie de bine tunsoarea , bine ai facut ca pe caldurile astea sufera bietul copil. Eu c chiar ma gandeam zilele astea ca ce bine ca bebelina mea e cheliuta ca altfel sigur as fii tuns-o . Pe mine ma seaca chestia asta cu sa nu-i tai parul pana la un an asau superstitiile. Eu pe bebelina tot timpul o puneam in fata oglinzii cand ii faceam baie. Acum a venit mama si sa vezi ce se fereste ca nu cumva sa vada copilul oglinda Nu am cu cine vorbi , degeaba
Ursoaica, insanatosire grabnica !!!!!
Pisoi, felicitari pt crestin !!!!!!!
Giova, am inteles ca ai pus poze o sa ma uit la ele imediat cum pot !!!
Mirela , cum te mai simti ? Ce calmante iei ? Mie cu hemoroizii mi-a dat sa iau diclofenac la 8 ore.
Noi am fost si ieri la mare , dar bebelina afost destul de agitata nu stiu ce nu i-a placut ca a cam tipat pe acolo. Scoate si ea mai nou niste sunete gen chiuituri de te sperii . Sambata eram cu mama in Carefour si cu micuta in cos si la un moment dat a scos un sunet de s-a speria si o femeie care era langa noi si mama ( credea ca am calcat vreun copil sau matza ) si eu. Face vocalize. Ca sa nu mai zic ce de rostogoliri pe spate-burta cu viteza lumini de te doare capul. Nu sta o clipa locului . Doar cu papatul stam prost , luna asta a pus 300 gr . O sa dau si eu datele pt tabel ca nu le-am mai dat de 2 luni.
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos