FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Danushule, sa stii ca iti simt imbratisarea chiar de acolo de departe!Si sint tare bucuroasa ca am asa niste prietene minunate!Fete fantastice va iubesc!si imi pare rau ca pina luni dimineata nu o sa va pot scrie, dar sa stiti ca ma gindesc la voi, la toate!
Pup, toate fetele fantastice!
Vio, te asteptam sa revii, mi-e tare dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor, dezastru, chiar am reusit azi a ma cert cu toata lumea, imclusiv cu māndrul meu
ufff a trebuit sa merg la banca si dupa ce am stat la o coooada pentru persoane fizice imi supne tipa de la ghiseu sa completez un alt formular si cand termin sa nu mai stau la coada, ok face puf asa, cand sa plateasca sare lumea de la coada, noroc ca tipa de la ghiseu i-a potolit...dupa aceea ma mut la alta coada (cea pentru persoane juridice) sa scot extrasele de cont, aia se la ghiseu se ratzoaie la mine ca dc am asteptat pana in ultima zi la le cer, ca puteam sa le cer mai devreme si ca acum nu mi le da pe toate ca se face coada....(acum dc se la cer mai devreme daca mie contabila azi mi le-a cerut?) norocul ei ca nu puteam vorbi ca ltfel imi varsam toti dracii pe ea
si ca sa fie totul complet ma suna mandrul cand ies din banca si se mai ia si el de mine ca dc nu am scus toate extrasele ca l-a sunat si pe el contabila si aia daca nu le are azi face ca trenul...

ma duc sa ma ascund undeva ca nu mai pot....
ma bucur ca am vazut ca v-ati strāns mai multe fete si imi pare rau ca azi sunt cu capsa pusa, va pup si ma duc sa ma ascund pana imi trece sa nu va indispun si pe voi

ps. vreau si eu gratar cu mici si bere,dar dupa ce-mi trece dintzisorul...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Pufule, nu dispera!Asa e una lume amabila!iar mindru de mai are si el nervisori citeodata! Hai varsa-ti nadufula aici racoreste-te si fi vesela!Azi e vineri!
Te pup1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

draga Elas!!!! ce tare tare tare esti!!!! Mi-a placut IMENS! Multam mult de marturie! Este real ceea ce tu traiesti si nu mai suna totul a teorie (asa cum se intampla cand scriu eu). Esti o fata cu capul pe umeri si fetita ta va fi tare mandra de tine!!!
Dandusha nu te pune cu noi ca daca ne enervam rau, venim si pe jos!!! Nu fetele? si toate 14 unde ne pui? Ai cumva o gradina mare? Si luam si bere romaneasca cu noi! Ce preferi?
Puf ai nevoi de ajutor? hai ca venim pe cine il luam la intrebari? pe mandrul il scutim iar tu, ca sa iti revii din stres trebuie sa-l prinzi la colt si sa-l pupacesti in mod prelungit!!!!
Alexmona multam de sustinere esti o tipa ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ete na...fetili meli au chef di glumiiiii

Da' stiu ca-mi fugaresc vecinii de-acasa
si tot va primesc

Vio a noastra se pare ca doarme in prostie
Cred ca de la medicamente i se trage.
Dar mie de la ce? Si eu azi toata ziua
n-am facut nimic altceva decat sa ma mut de pe
un pat pe altul ...Offff!!!
N-are nevoie nimeni de putina lene?
Dau cat incape din toata inima mea de scorpie

D.K.

Mergi la inceput

Diego, nu ai pentru ce!Oricind cu placere!Initial am zis ca ignor subiectul, dar cind am vazut ca sar la fetele fantastice...nu am mai putut!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Dandush...NANI,NAI :::NOAPTE BUNA CTE-n STELE SI-N LUNA ::::lalalalallala
SIIIIIII!!!!ca doarme Dandush.
dandush ...ai grija ca intr-o zi cand te trezeste vezi ca la usa stau 14 ...cu in mana...Atunci sa te vad!!!!
Elas esti SUPER FANTASTICA !!!!!
Am citit la topicul in discutie....
BETON!!!!!
Diego stai pe pozitie si da-le la !!!!!
ca venim si noi!!!!
Fetele ...cele de la topicul in discutie va pupam si va asteptam la noi!!!!!
Serios nu avem nimic personal cu voi .
PUF , mai esti nervoasa ???...pot vorbi????
Dale-n colo de maimutele ...alea de te-au enervat ...nu pune la suflet!!!!
Iar la mandru ...multi pupici!!!!DE LA TINE CLAR!!!!!
Sa nu fi suparata ca daca trebuie si te mai enerveaza cineva VENIM!!!!!si !!!!
Fetele va pup pe toate!!!!!
VIO TE IUBIM !!!!
HAI ACASA...aici pe forum!!!!
Te asteptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUPICI!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Heheeee...mi-am bagat si eu neoanele pe la celalalt topic dar
m-a depashit .

Nu va lasati. Eu fac galerie de aici

Cu cine tin?? Cu gashca gasculitzelor fantastice

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

dandush ...pai eu cant aici degeaba???
La ora asta dupa cat am cantat trebuia sa sforai de mult!!!!
Bine faci...ca ti-ai azvarlit un ochi ...am citit si eu , numai ca acum pare sa aibe alt sens subiectul ...mai moale!!!1
DECI mai cant o data ...NANIIII,NANIIII...lalalal
La somn!!!!
FETELEEEEE, care mai sunteti????
PUPICURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

quote:
Originally posted by elas

Diego, nu ai pentru ce!Oricind cu placere!Initial am zis ca ignor subiectul, dar cind am vazut ca sar la fetele fantastice...nu am mai putut!
Va pup!

ce se intampla fetele? se ia cineva de noi, hai ca si asa sunt cu capsa pusa, merg sa ma razboiesc si eu cu ele,

ufff mai dandush si alex cum sa-l pup mai fetele mele scumpe ca dintele cu pricina e chiar in fata si nici apa nu pot sa beau fara sa ma doara...am luat calmante cu pumnul pana acum (1 nurofen plus, 2 aulin, si acum am trecut deja la ketonal) ma lasa putin si dupa aia iar ma doare

dandush sa stii tu ca noi vroiam sa facem o vizita prin japonia, nu de alta dar cred ca sigur avem ce vedea tinand cont ca e o tara total diferita de ceea ce suntem noi obisnuiti, asa ca nu mai zice de multe ori ca acum adun gasca de fete si chiar te trezesti cu noi la usa, asta bineinteles dupa ce am trecut si pe la fleur...hehehe

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput