va tenteaza remodelarea sanilor?

va tenteaza remodelarea sanilor? | Autor: viermisor

Link direct la acest mesaj

Am alaptat mult, desi nu cred ca durata conteaza, si mi s-au 'inmuiat' si lasat sanii rau de tot. Mi-e rau cand ma vad in oglinda, si cu toate ca sotul nu spune nimic, sunt sigura ca ii pare rau dupa 'taricei'.
V-a trecut prin cap sa va faceti operatie estetica? Sunt riscuri si cam cat costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu cred ca mi-as face vreo operatie estetica.

Chiar se intampla asta de la alaptat?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si mie mi s-au lasat tare de la alaptat... si asa in visele mele ma gandesc la o operatie de remodelare...dar nu am posibilitatile financiare...

Jocelyn din cate stiu conteaza si "materialul" genetic ca sa ma exprim asa... nu la toate se lasa sanii.. mie in schimb da...si m-am procopsit si cu o gramada de vergeturi...de nu mai imi vine sa pun o bluza mai scurta..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In primul rind nici un sotz din lumea asta larga care suspina dupa sinii "taricei" ai nevestii de altadat' nu merita nici cit o ceapa degerata...

In al doilea rind, daca va permiteti sa va jucati cu sanatatea (cicatrici, riscul de spargere al implantului, scurgere, pierdutul senzatiei si o multime de altele), va permiteti sa cheltuiti suma respectiva la fiecare 5-10 ani (da, asa e, nu e pe viata ci trebuie inlocuiti periodic) atunci o operatie estetica este foarte indicata.

In plus, se recomanda liposuctia (caci burtika aia un strop lasata nu mai e apetisanta), Botox (ca laba gishtii e inestetica pentru sotz), niste colagen in buze (ca sa fim mai sexy), si sa ma mai gindesc nitzel ca-mi scapa ceva

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ca sa raspund la intrebare, da!- mi-as face! Dar avand in vedere ca nu stiu ce riscuri implica, si cu siguranta costa... eu fac clasicele exercitii pentru intarirea muschilor de sub sani, crema anti vergeturi, dusuri cu apa rece-calda alternativ si comprese cu gheata si rezultatele au inceput sa se vada.

jocelyn, eu am citit ca nu alaptatul ci sarcina in sine schimba aspectul sanilor pentru ca atunci au loc schimbarile hormonale. Dar alaptatul are efecte benefice atat pentru bebelus cat si pentru mamici. Femeile care au alaptat au sanse mult mai mici sa dezvolte cancer la san sau osteoporoza.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

In primul rind nici un sotz din lumea asta larga care suspina dupa sinii "taricei" ai nevestii de altadat' nu merita nici cit o ceapa degerata...

In al doilea rind, daca va permiteti sa va jucati cu sanatatea (cicatrici, riscul de spargere al implantului, scurgere, pierdutul senzatiei si o multime de altele), va permiteti sa cheltuiti suma respectiva la fiecare 5-10 ani (da, asa e, nu e pe viata ci trebuie inlocuiti periodic) atunci o operatie estetica este foarte indicata.

eu cand am citit remodelare..m-am gandit la o ridicare a lor..nu la implanturi..cum te-ai gandit tu.. nu vreau sa ii maresc...doar sa aiba si ei o forma...

si e vorba despre tine..cand te uiti in oglinda si nu iti mai place deloc ce vezi... si deci te gandesti ca poate nici altora nu le mai place...

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ninocikap
si e vorba despre tine..cand te uiti in oglinda si nu iti mai place deloc ce vezi... si deci te gandesti ca poate nici altora nu le mai place...

Poze

Cind te uiti in oglinda te vezi pe tine - Nicoleta - nu neaparat sinii. Cind te uiti in oglinda vezi traseul pe care l-ai parcurs sa ajungi unde esti. Cind te uiti in oglinda vezi trecutul si prezentul. Suma lucrurilor care esti tu.

Daca pe tine te definesc sinii si esti depresata ca in asta consta frumusetea ta, atunci o operatie este indicata mai mult pentru psihicul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Daca mi-a trecut prin cap? Ma gandesc la asta in fiecare zi!
Sanii mei erau perfecti inainte de a-l avea pe Matei, nici acum nu sunt ingrozitori, s-au lasat mai putin decat speram! Si totusi, chiar daca sunt mandra ca mi-am alaptat copilul, acum ma uit prin sifonier si bluzele pe care le purtam nu-mi mai stau asa cum imi doresc. Si daca as avea banii necesari as incepe sa ma informez: cum si ce, cand si cat. M-as opera cu siguranta.
Si mi-as remodela si burta care are multe vergeturi ("material" prost, surplus de grasime si un copil f mare).
Deocamdata toate astea sunt in stadiul de vise.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Ocebine nu ma definesc sanii si atat ..dar daca nu esti tu multumit de aspectul tau fizic... nu poti cere sa fie altcineva...

si in societatea in care traim.. a inceput sa se puna un mai mare accent pe aspectul fizic... decat se punea inainte. asta e lumea in care traim..si suntem produsul ei... inainte de a afla cum este un om..intai ii vezi fizicul..si unii se opresc la asta...nu incearca sa mai cunoasca si sufletul, frumusetea interioara, din pacate.

tu nu te-ai uitat niciodata dupa o femeie pe strada..sa zici as vrea sa arat si eu asa...? atunci chiar te felicit ca reusesti sa fii multumita de tine. eu se pare ca mai am de lucru la acest aspect.

Poze

Mergi la inceput

Ocebine .. scuza-ma.. cred ca m-a luat valul.. fara sa imi dau seama.. de fapt fiecare are parerea lui... si nu trebuia sa insist atat cu explicatiile...

Poze

Mergi la inceput

Io n-am nimic cu tine personal

Am observat cit de mult a regresat societatea in Romania, in special cu privire la statutul femeii si ma intristez cind vad cum ajungem din femei doar niste obiecte de decoratiune cu uz casnic.

De felul meu sint mai revolutionara si incisiva si probabil cam fost cam agresiva, dar sint foarte dezamagita cind vad in ziua de azi cum insasi femeia renunta la drepturi dobindite greu.

Mergi la inceput