Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Laliq
Eu stiu fete care au facut injectiile alea cu sulfactanti de la 24 sapt. si sunt f. necesare si nu afecteaza bebe deloc, chiar daca vei ajunge la termen. Din momentul in care le faci trebuie sa mai treaca o sapt. ca sa ajunga la bebe asa ca e mai bine sa le faci mai devreme, in caz ca vrea bebe sa iasa.
Dar de ce zice dr. ca vei naste asa devreme? Ce probleme ai ca eu is mai noua pe aici si nu le stiu pe toate...
Mirabela 26+

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lexi, subscriu propunerii tale, mi se pare normal sa fie asa...

Fetele, ma plang si eu de calduri, off, mai ales ca merge si aragazul. Fac un pilaf cu carne de pui si snitele din piept. Pe caldura asta....

Eloise, frumusica bluza si tu nu-ti arati cele 66 de kile.

Ioana, recuperezi somnul sau gatesti ceva?

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, iti recomand sa iei detergent ptr copii, de pilda fi-miu a fost alergic si inca este alergic la multe feluri de detergent. Pana pe la un an i-am luat ptr haine detergent de copii, dupa aia l-am trecut pe d-astea de oameni mari. Dar e inca alergic la unele dintre ele. Noi am folosit Teo Bebe parca. Acum am mai vazut prin sensiblu Dermalin.

Lexi, e buna propunerea cu crearea unui nick comun ptr gasca asta. Votez pentru. mama, da' ce grabita esti la cumparaturile ptr bebe. Io is insensibila deocamdata la capitolul asta, n-am luat absolut nimik. Chiar sapt trecuta a ajuns inapoi acasa scaunelul de masina imprumutat la 2 copii. Si mi s-a parut ca a ajuns prea devreme acasa, io mai am destul pana nasc, nu?

Dana, da-i ceva copilului pentru refacerea florei intestinale, ca nu-i de gluma cu antibioticele astea. Eu i-am mai dat lui Luk Ecoflorina ptr stomac.

Fi-mea misca de zor de vreo 2 zile, poate s-o hotari si ea sa se intoarca cu capul in jos, ca m-am saturat sa-mi iau vesnic picioare in vezica.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; [Ilinca]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Microbu La muuuulti ani pentru primul anisor de casatorie, fericire, casa de piatra, intelegere si iubire!!!
Si eu as reface nunta in fiecare an. Asa de frumos a fooost!

Inni si eu o sa iau detergent special pt bebei. Am inteles ca e recomandat mai ales la inceput...

Ramomar

Laliq este un subiect aici pe odisee despre bebe nascut la 33 de saptamani si povesteau fetele ca au mai fost cazuri cand s-au facut aceste injectii pt maturarea plamanilor si nu a fost nici o pb. Daca vrei iti dau un PM cu linkul.

Mai voiam sa scriu ceva dar of course am uitat

Itzy-Bitzy
27+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

LALIQ, asa stiu si eu ca daca faci injectiile mai devreme nu afecteza bb-le si injectia este f eficace si cu actiune rapida, dar e bine sa mai ceri si parerea altui medic sa fii mai sigura; sper doar ca anticorpii sa nu mai creasa si sa duci sarcina cat de mult se va putea

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Prezenta-s si eu!

In bucatarie mi-am pierdut vremea pana acum(ati ghicit). Fac o supa de pui si mancare de fasole verde(fara carne ca n-o mai suport...iarasi!)
Desert vreau azi fructe multe, asa ca le-am "comandat" deja la Ovi cand se intoarce de la sv!

Ileana ce nerabdatoare esti sa se intoarca bebelina....atunci nu mai iei suturi in vezica....le incasezi in ficat!

Alinache imi pare tare rau de voi ca ati fost jefuiti!Cum zice si inni lasa ca nu-i ajuta Dumnezeu pe aia care au facut-o!Spor la recuperat documentele....

Lexi de vreo saptamana vreau si eu sa va propun asta....si uit(deh, memorie de gravida).Sunt de acord! Ai facut deja contul comun?

Microbu faine pozele de la nunta...Sa fiti fericiti toata viata voastra!!!

Acd2you multa sanatate piticului tau!Nasol cu racelile astea...

Inni si eu zic ca n-ar fi rau ca pentru inceput sa folosesti detergenti pentru bebici(TeoBebe sau Dermalin am folosit si eu si a fost ok...iar cand am prins curaj am folosit si putin balsam de rufe sensitive...si iarasi a fost ok).

Martha bafta azi la dr si sa vii cu vesti bune!

Onutz bafta si tie la dr...pentru maine!Sa ne aduci si tu vesti bune doar!

Laliq de ce vei naste mai repede?Ai cumva probleme cu anticorpii RH?Sau nu tin bine minte?

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...(m-a palit uitarea rau de tot....sau caldura o fi de vina?)

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Laliq ca ti-ai adus aminte, dar nu cred ca reusesc pe caldurile astea..chiar daca vin cu masina..tot e groaznic de cald.

Eu ma gandesc ..apropo de detergentii astia.. ca atunci cand voi trece la cel de oameni mari ..sa nu i se declanseze vreo alergie...sau cum se face trecerea ...treptat ? se amesteca det. de bebe cu din-ala de oameni mari..eliminandu-se ..din ce in ce mai mult cel de bebei...sau cum ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sandra LA MULTI ANI FERICITI! la aniversarea casatoriei voastre, tot ce va doriti sa se implineasca, sa fiti alaturi mereu si sa va bucurati de BB si de cel/cei ce vor mai veni!
Frumoase pozele!

Eloise 23+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Microbu eu nu vad nici o poza de la nunta ta in album...ori sunt ori mi-e prea soomn ca asa m-a palit un soomn ...cred ca de la ceaiul ala de tei de care povesteam.
Mi-e teama ca daca aud colegii un zgomot o sa fie capul meu care a picat pe birou...mort de soomn

Laliq ti-am dat PM cu linkul

Itzy-Bitzy
27+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ramomar, Itzy-bitzy, Pufymic si Eloise multumesc mult pt urari.
Am pus poze noi.

Sandra 25+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput