REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 6
brianamica spune:
Fetele care mai voiati o tura.... ne bagam de lunea viitoare ?? ( 7 august).
Eu una nu pot incepe saptamana asta ca sigur sambata viitoare calc in strachini (rupem turta la papusa mica ) .
Hai nu ma lasati singura ca mai am doar cateva kile de dat jos si dupa cum va mai spuneam...m-a pocnit o lene....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
enescuraluca spune:
Briana intru si eu cu tine de luni (7 august)...dar sa nu ma lasi balta pe parcurs ca ma
. As fi vrut sa incep de astazi dar am fost ocupata in week-end cu ziua fetei si nu am avut timp de cumparaturi.
pe toate care mai intrati o tura cu noi
Raluca
brianamica spune:
quote:
Originally posted by enescuraluca
Briana intru si eu cu tine de luni (7 august)...dar sa nu ma lasi balta pe parcurs ca ma. As fi vrut sa incep de astazi dar am fost ocupata in week-end cu ziua fetei si nu am avut timp de cumparaturi.
Raluca
Raluca....nu te las balta !! PROMIT !!!!
Facem impreuna saptamana viitoare pe joi-vineri lista de cumparaturi ! S apoi nu uita ca eu am slabit cu Scarsdale 35 kg....cum sa renunt ?!?!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
georgiana.david spune:
Si eu ma mentin, chiar am mai dat putin jos. Sa vedem cum o sa fie dupa ce ma intorc de la mare. Nu mi-e teama decat de bere si inghetata!
iuliana spune:
Puneti-ma si pe mine pe lista.... am inceput de azi. Am 66,5 kg si 1.75 cm. Imi doresc sa ajung la 56-57 kg cit aveam inainte de a ramine insarcinata cu prima fetita, dar m-as multumi si cu 6-7. Deh, in decurs de 3 ani la ambele sarcini am luat 65 kg. Am nevoie de incurajari si suport. Plus ca am mai fost si in Ro luna trecuta si am luat acolo vreo 2 kg ca mincarea e tare bunuta si vacusoara din mine:) nu prea s-a abtinut. Sper sa ma tin de regim ca e primul regim mai drastic din viata mea, ca in rest nu prea am tinut diete a la carte.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
olim spune:
Salutare,
Fetelor eu cred ca urmatoarele 2 saptamani nu prea pot sa ma incadrez in acest regim, deoarece vreu sa tin post si nu sunt prea compatibile.
Promit sa revin dupa 15 august.
Oricum cred ca am sa incerc sa manac ce este , dar fara carne.
Sper sa ne auzim cu biner dupa 15.
Va pup pe toate si spor la treaba
enescuraluca spune:
quote:
Originally posted by brianamicaquote:
Originally posted by enescuraluca
Briana intru si eu cu tine de luni (7 august)...dar sa nu ma lasi balta pe parcurs ca ma. As fi vrut sa incep de astazi dar am fost ocupata in week-end cu ziua fetei si nu am avut timp de cumparaturi.
Raluca
Raluca....nu te las balta !! PROMIT !!!!
Facem impreuna saptamana viitoare pe joi-vineri lista de cumparaturi ! S apoi nu uita ca eu am slabit cu Scarsdale 35 kg....cum sa renunt ?!?!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
saptamana viitoare
vreau sa slabesc
fetele si spor la diete
brianamica spune:
Raluca, sambata rupem turta fetitei mele cea mica asa ca .....chiar nu am cum sa tin pana lunea viitoare. Iti imaginezi ca la petrecerea fetitei mele nu pot sa tin cura !!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
enescuraluca spune:
"Raluca, sambata rupem turta fetitei mele cea mica asa ca .....chiar nu am cum sa tin pana lunea viitoare. Iti imaginezi ca la petrecerea fetitei mele nu pot sa tin cura !!"
Eu am inteles ca pe 06.08 ai petrecere mare cu turta fetei...dar nu poti incepe de luni dieta? ce te retine?
brianamica spune:
Raluca, petrecerea o am pe 5 august, sambata si de luni 7 august vreau sa incep cura !
Saptamana asta, joi sau vineri, ma duc sa imi fac toate cumparaturile pentru o saptamana de cura. Din proprie experienta stiu ca daca nu le ai in casa....e greuuuuuu!!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE