REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Azi am calcat stramb si am mancat o inghetata, cred ca ma opresc aici cu 1 kg dat jos, dar voi reveni peste o sapt sau 2. Sunt prea multe fructe la piata si nu pot renunta la ele.. Spor la slabit in continuare.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna la toata lumea...de azi intru si eu in joc,nu am ff mult de slabit dar astea care le am se duc ff greu...vreau si eu in tabel incepand de la 53kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Dupa 10 zile, in care nu am respectat in totalitate dieta am slabit 2 kg. Nu stiu ce sa fac acum, pot continua si saptamana viitoare regimul acesta sau trebuie sa fac pauza?

Criss, daca ai tinut 2 saptamani, fa pauza tot de 2 . Acum intr-adevar depinde si de cat de stricta ai tinut cura !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ma laud si eu ca dupa 4 zile am slabit 1 kg. Acum am 55. Briana, ai notat gresit la mine, am inceput de la 56 kg.

Mai am o sugestie. Cred ca la finaliste ar fi mai bine sa treci nr. de kg slabite (la mine 3 ). In felul acesta cine intra sa vada ce si cum cu regimul se lamureste si in privinta rezultatelor.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele si eu ma retrag...daca in primele 4 zile am scapat de 1 kg, dupa cantarul si-a facut de cap (sau eu ), n-am mai avut rabdare sa respect programul...am pierdut 1.5 kg....si incerc acum sa raman la calculat punctele de la WW, dieta care la mine a avut un super efect.
Spor la slabit tuturor!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dragelor cum merge mentinerea? Eu sunt suparata rau de tot ca desi nu am calcat stramb, cantarul imi arata ca am pus 1 kg dupa terminarea curei, sa fie rusii care tocmai mi-au venit????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

scuze ca nu am mai intrat....am probleme cu netul.Am terminat dieta nu am tinut decat o saptamana in care am slabit 1,5kg...sunt sigura ca reuseam sa slabesc macar 3 daca tineam...dar asa sunt eu cand sunt suparata mananc.Oricum este buna dieta,sunt sigura ca o sa o mai tin si o pup pe cea care a deschis subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu am tinut 12 zile cura cu foarte putine scapari: ciuperci in loc de peste, un biscuite cu ciocolata mic, mic in prima saptaman si un cremvurst intr-o dimineata in a doua saptamana.
Am slabit in total 5 kg. Deci am 55, cu 2 mai putin de cat cand am ramas insarcinata.
Eu sincer simt ca s-a schimbat ceva la metabolismul meu, pentru ca ma satur mai repede ca inainte de cura, nu mi-e foame intre mese si am scapat de pofta de dulciuri.
Deci recomand cu toata caldura cura.
De acum o sa ma apuc de ceva miscare pentru ca nu vrea neaparat sa mai slabesc dar as vrea sa ma simt mai in forma din puct de vedere fizic.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dupa 5 zile de cura raportez 54.5 kg. Si intru in vechii mei blugi . Sunt f. fericita!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si eu sunt super incantata ca am ajuns la 54 de kg dupa ce au trecut primele zile de ciclu si ma panicasem ca nu mai slabesc

Mergi la inceput