REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 10
dumitrulaura spune:
Da e f. bun.
Atata carnita... abia astept cina care mi se pare super. Peste cu salata.
enescuraluca spune:
Comparativ cu dieta tinuta de mine inainte astazi am avut parte de un adevarat ospat. Nu prea ma omor cu pestele...dar oricum va fi o cina grozava.
Haideti ca nu este atat de drastica dieta.

Iuliana...tu ce ai mai facut?
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Daca vrei, spune si greutatea ta de inceput sa te trec pe listuta.
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Am mai sc cu cateva pagini in urma... am 55 kg si de luni incep si eu.. adica exact acum ca e dimineata si trebe sa iua micul dejun.
O sa ma cantaresc si eu saptamanal sa dau raportul.
curaj fetelor si toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
iuliana spune:
Eu mi-am facut de cap simbata si duminica....e greu cind mergi la rastaurant cu prietenii si in vizite si tre sa tii regim
. Asa ca de azi, din nou pe baricade.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
Gabbriela spune:
Iuliana daca mai ajungi la restaurant si saptamanile astea doua, e simplu sa ti regim, comanzi salate, fara sosuri si fara crutoane si fara feta, si mananci verdeturi cu pui la gratar si apa plata... ete nu incaci cu adevarat regimul, numai nu urmezi exact masa ce scrie in acea zi.
quote:
Originally posted by iuliana
Eu mi-am facut de cap simbata si duminica....e greu cind mergi la rastaurant cu prietenii si in vizite si tre sa tii regim. Asa ca de azi, din nou pe baricade.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
enescuraluca spune:
Buna fetele!
Cum a trecut prima zi? Eu am renuntat la peste...am mancat numai rosii...maine avem salata de fructe si fripturica...mmmmmmmm....ce bun...
nu va dati batute si nu trizati
nu trisati pt ca va trisati pe voi insiva ![]()
Rabdare si multa multa ambitie
Apropo eu am plecat de la 74 kg, si cred ca este o idee buna sa dam raportul saptamanal si inca ceva Brianamica ai putea sa scrii de la cat am plecat si la cat ajungem...sa vada lumea ca are efect?
gata ascund cantarul pana luni...ba nu ... pana duminica seara.
Doamne ce surpriza vom avea.
si spor la kg in minus fetelor
Gabbriela spune:
ca sa vedeti cel mai eficient cat ati scazut in greutate trebuie sa va cantariti dimineata la prima ora fara sa fi mancat nimic, aceea e greutatea voastra adevarata... uneori dupa masa aveti cu o jumate de kg mai mult sau chiar un kg, depinde ce mancati.
tare curioasa sunt si eu cum e cu acest regime, nu am tinut nici un regim nici o data in viata mea...
- Plato
dumitrulaura spune:
Nici eu nu am tinut pana acum vreun regim . Nu am avut ambitie si nici nu prea cred in diete. Dar noroc cu grupul asta de sustinere ca altfel...
adseana spune:
Gata prima zi!
Am rezistat cu o mica ajustare, am rontait un morcov dupa masa, ca mi-era o foaameee![]()
Sper ca azi sa fie mai usor, maine si mai usor, si de poimaine incolo, sa fie floare la ureche![]()
Azi fructeee...chiar se pot manca orice fructe???????
Si mai am o intrebare, salata trebuie sa contina tot ce scrie acolo: rosii, castraveti, salata, varza bruxelles???sau se poate manca una dintre aceste legume?ca ieri am mancat doar rosii...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png