Bebelusi de iulie-august 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Andreea, felicitari pentru nepotica!!!! sa fie sanatoasa
Anis, eu am preferat sa-i cumpar lui Alex o tricicleta cu umbreluta. Este super usoara si galusca ii tare incantata.
Cam asa arata

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Brianamica, eu sunt ok,vad ca arsurile m-au mai lasat, am inceput sa si mananc cate ceva.
Si Ingrid e ciupita de tantari.

Pisicutz buna idee..

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am vazut poze cu Oana si cu Ingrid ca numasi acum am apucat. Sunt frumoase foc si mandre.

Emaimee ma bucur ca o sa ne putem vedea, abia astept.
Sper sa se faca bine sora ta cat de repede.

Andreea felicitari pentru nepotica la mamica.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetele care aveti bone.
Am gasit si eu o persoana care ar fi dispusa sa stea cu Medeea.
Acum fac calcule ce oferta sa ii fac.
Bine aici la Tg Mures sunt oricum preturi mult mai mici decat la Bucuresti, alta e intrebarea mea.
Credeti ca as putea sa o platesc la ora?
Si inca ceva cu mancarea pentru bone cum faceti? Le-ati dat voie sa se serveasca din frigider, ati luat in calcul la cat ii dati si mancarea? Nu stiu daca ma fac inteleasa.
La Adi bona venea cu sandvici de acasa, asa s-a oferit ea si eu nu m-am suparat.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Ni s-au furat stelutele
Eu a trebuit sa ii repet lui Andrei BCG-ul pt ca nu a prins in spital. De data asta a facut reactia care trebuia. In rest ne plimbam mult iar daca nu iesim la plimbare cand vrea Domnul Leutz, face scandal - copil cu personalitate.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA!

"La multi ani!" - 11 luni: DAN EMILIAN [svety];
- 10 luni: MATEI [ankak], TEO [acusor], ANDREI AYAN [giayan].

FELICITARI Andre_ea pentru nepotica grasunica!

Emaaimee sanatate multa surorii tale! Las'sa nu fie ceva grav.

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Briana, uite era o intrebare asemanatoare pe DC:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78917

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Eu de aseara sint cam intoarsa pe dos: am observat ca fata mea cind merge, stingul, in loc sa-l aiba indreptat inainte, e oblic, cam 45 de grade!!!!! Am tot studiat-o, am zis ca o fi de la pantofiori, am observat-o desculta in casa, tot asa, dreptul e drept, stingul oblic.
La paranoia mea mi se pare ca si laba piciorului sting e mai scobita ca cea a dreptului, picioarele sint la fel, drepte, egale....
Ati obsevat ceva asemanator, vreo asimetrie in mersul copiilor vostri?
Aici la ortoped nu cred ca am sanse sa ajung, desigur ca ma voi duce la dr dar am sperante infint de mici sa ma trimita mai departe.

Mergi la inceput

Lulu, cum adica nu a prins BCG? fata mea n-a avut absolut nici o reactie, e obligatoriu? Mi s-a spus ca nu....eu chiar citisem pe net despre anumite teste, 2, care ar trebui sa fie facute inainte, am intrebat si medicul, mi-a zis ca nu se mai fac. BCG se face acum in prima luna, e optional; inainte se facea la 13 ani dar cica la copiii de emigranti incidenta tuberculozei e mai crescuta,. Noi l-am facut pe la vreo 4 luni, chiar n-a avut nimic, cu exceptia faptului ca la jumate de ora dupa a dormit un somn mai lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cryna77, Brianamica, multumim de urari. Ne apropiem si noi de 1 an.

Yasmari, si eu am observat la Teo ca pune piciorul stang mai oblic. Momentan, Teo merge doar tinut de manute. Astept sa vad daca tine tot asa piciorul cand va merge mai bine.

Anis, eu am luat Neonato Pippo. E. f bun si mai am si eu loc in portbagaj.

Kulta, bine ai revenit! Sper sa-i treaca bubitele lui Sebi!

Teo e plin de bubite de caldura pe maini si piept. Mi-e si mila de el ca nu stiu ce sa-i fac. Pe el pare ca nu-l deranjeaza. I-am dat cu pudra de talc. Am facut bine?

Mamini, Teo are o pata galbuie pe un incisiv. Nu prea sta la spalat pe dinti cu periuta. Am inceput de 3 zile sa-l "spal" cu comprese sterile pe care pun pasta de dinti. Ce pot sa-i fac? Cum e cu petele astea galbene? Sper sa nu ma mosteneasca pe mine la dinti.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput