The best of aug-sept-oct 2004 (117)
Raspunsuri - Pagina 27
mina spune:
si io care fixam vizite la gradinita...sa vad ce si cum ca tre sa ne prinda toamna inscrisi
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andora spune:
Ziua buna!
Fii-mea deseneaza in asteptarea bunicii si eu hop aici.
Lorena sanatate multa soacreitale, imi pare rau ca se simte asa si sper sa fie doar o alarma falsa! Distractie placuta apoi la mare si drum bun! 
Ania spor la serviciu in continuare si o asteptam pe inu in parc la salteluta!!! Ma inscriu si eu in clubul femeilor care lucrau doar cu barbati, asa era in biroul nostru la inceput si pe de o parte ma plictiseau discutiile despre masini/sport si voalat femei.. dar pe de alta parte eram si un pic rasfatata
Acum s0au schimbat lucrurile.. Danyce cum mai e cu servicul?
Bozo am vazut tunsuliciul smecheras, si el cred ca va fi un super barbatel oaches si cuceritor
Succes in continuare la adaptat la gradi!
Mirela multumim hihihi! e nasol ca imediat ce prinde gustul saritului se termina timpul de stat acolo..
Mina wow deci se tine dupa femei coapte
domnu' vizi. Mai dar in poze e cuceritor de-a dreptul, stie sa-si aleaga victimele dinrte cele mai dragute si buclate 
Ei, care poza nu se vede? Asta sau asta? ![]()
Ma duc la treaba ca aum au venit ai mei sa o ia pe uca afaa.. sunt in concediu pana vineri.. si am un spor de treaba nebun 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
danina spune:
Laura ei ii sta bine cavalerului tuns dar si buclele lui dragalase .....erau frumoase. Eu intodaeuna mi-am dorit un copil cu parul cret dar nu am avut cu cine sa il fac cu parul cret. ![]()
Am vazut si pozici cu Matei si pisicile super la tara asteptam si noi sa plecam.
Crismir frumoase poze cu gradina imi inchipui cat exotism era acolo.
Ioana ma bucur ca bb e ok ca asta conteza cel mai tare sa fiti amandoi sanatosi si voiosi.![]()
Daniela felicitari pt servici si o cariera frumoasa in firma acolo.
La noi noutati sunt doar ca ziua nu mai face deloc in pampers, adica fara scos afara, ca mi-e jena sa ii dau pantalonii jos prin boscheti.
Tipa si mai nou se uita in oglinda si plange sa se vada cum se stramba ,urla din ce in ce mai mult daca nu-i convine ceva si uneori nu mai stiu cum sa reactionez. Abia astept sa o debarc la bunici ca merg cu noi la mare si o sa mai rasuflu si eu un pic.
Fug sa o scot in parc ca altfel e de jale isi ea singura sandalutele palaria si o jucarie si e la usa.....offfff si pac ..
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
danyce spune:
Lorena, sanatate soacrei!Drum bun spre Romania si vacanta frumoasa. Eu nu mai ajung in Ro anul asta
, numai daca reusesc sa zbor de Craciun (adica daca o sa am zile libere destule).
Mina, e super tare puiul tau!Am vazut pozele
.Si Alma papa mai bine cand se aduna cu alti copii sau e in deplasare.Acum am lasat-o la bunici pana maine seara ca am mers de la servici direct acolo sa mancam.Ea alerga, canta, se balacea in piscinuta ei (ca si pe aia a carat-o tati
), n-avea treaba...si a papat cat un om mare (de fapt eu nu am putut manca cat ea ca e o caldura ingrozitoare si ma satur cu salate si iaurturi).
Andora, eu-s happy ca am colegi barbati
.Femeile sunt mai invidioase, mai barfitoare...In plus, cu mai toti barbatii olandezi pe care i-am intalnit am avut experiente placute (la capitolul profesional si social, of course
), sunt super incantati sa vada ca te descurci, te admira pt cunostinte si se distreaza daca ii corectezi, chiar primesti o bulina rosie
(la modul figurat, bineinteles
), discutiile cu ei sunt la un nivel mult mai ridicat. Olandezelor nu le place sa vada ca stii mai multe decat ele daca esti de alta origine
(ei, acuma nu chiar toate, bineinteles, dar o buna parte din cele cu care am intrat in contact), discutiile intre femeile pe care le cunosc se limiteaza destul de mult la activitatile casnice si ingrijitul copiilor (mai ales ca moda aici e sa se stea acasa cu copilul cat mai mult - cica alea ar fi cele mai bune mame
si credeti-ma ca mare branza nu fac cu ei - ma opresc aici ca devin rea
).Eu m-am incapatanat sa merg pe drumul meu, am vrut neaparat activitate profesionala (dpdv financiar puteam ramane acasa si sa traduc in continuare - acum mare parte din salar se va duce la cresa, ca e peste 1000 de euro), fara sa tin cont de mentalitate.O fac pentru dezghetarea neuronilor
zi zau daca ma pricepe careva, cu exceptia sotiorului intelept
.Pardon, ma inteleg romancele din club...sau macar o parte.
Sorry ca m-am lungit iar la capitolul asta
Loreema, merci mult de tot pt cantecele!!!Le-am primit pe toate
.
Va pup pe toate si fug la nani.Mai scriu cand apuc.
PS:Azi a vrut Alma sa o adorm eu , numai asa s-a culcat (de obicei doar la tati adoarme in 5 minute)...mi s-a cuibarit cu tot cu ursul ei de plus in brate si ma mangaia.Incet, incet a adormit cu un zambet angelic de copil satisfacut.Abia dupa ce am adormit-o am venit de la socrii acasa.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Mada spune:
neata si eu si eu pe aici, dar rar desi citesc zilnic cand ma apuc de scris invariabil intervine ceva, acasa sau la serv.
mi-a facut ilinca o criza de nervi afara, apropos Danina de iesit afara.
am luat-o de la soacra ieri dupa masa, ne-am dus pe la cumparaturi si eram in masina la coltul blocului ne indreptam spre parcare.cand a inceput mami nuuuu mami paaaaaa, si uite asa a tinut-o intr-un urlet si se zbatea si dadea de picioare, vai cred ca mor de nervi.
ea vroia sa ma stam afara, nici o explicatie n-a fost buna, nici macar ca mergem sus sa facem baie sa papam si apoi iesim din nou.
pana la urma am urcat, cu tavaleli cu tot programul artistic si ta-su a luat-o si a trimis-o in camera ei.
nu va zic ca a trantit usa dupa ea si statea pe jos si plangea in continuare, noi ne-am vazut de despachetat si ma rog sa incalzim mancarea, ea a iesit dupa vreo 10 minute a venit in bucatarie ne-a vazut ca nu o bagam in seama. s-a intors in camera ei si iara dai plans, cateva minute.
intr-un final s-a calmat si a aparut cu o jucarie, dar a mai tot marait dupa aia.
nu va mai spun ce sentimente aveam, ba imi venea sa plang ba nervi, Dani ma tot intreba e bine, e bine cum am procedat ca si cum eu trebuia sa stiu.
nu stiu daca am procedat corect, sunt putin intoarsa pe dos si ma tot intreb cum sa procedez cand nu sunt acasa?????? cum fac??? sau cum facem??
Danyce felictari pt serviciu, lasa ca e mult mai bine ca esti singura fata, esti intr-un fel si protejata si nici nu e asa barfa, la fel cum spui si tu.
Lorena drum bun! Sanatate socrei.
va rog mult spuneti-mi metode aplicati voi sau recomandati-mi o carte din care sa citesc, sa vad ce metode pot aplica.
nu mai pot scrie, o zi buna va doresc!
AA azi e ziua ei si a mea, e Sf Ilie. ca si pe mine ma cheama si Ilinca
Patrice La multi ani! Ilincutei sa fie sanatoasa!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
andora spune:
LA MULTI ANI DE SF ILIE!!!!!!!
Sanatate si noroc
!!!!
Eu fug afara nu pot sta va pup!!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
frosa spune:
Mada eu zic ca ai procedat ca la carte. Si eu fac la fel. Ambii copii au avut perioade de razvratire , pur si simplu nu i-am bagat in seama si crizele au fost din ce in ce mai rare pana au inteles. Am incercat sa le impun reguli putine dar de la care nu ma abat. Bineinteles ca pana le trecea criza eram terminata dar ma gandeam, ok acum face criza pt ca trebuie sa ne culcam (de exemplu) este 11 noaptea si TREBUIE SA MERGEM LA CULCARE dimineata ne trezim la 7, daca cedez, maine ne vom culca probabil la 12 noaptea ... este spre binele lui .... si .. daca de exemplu vroia sa bage degetele in priza?? as fi cedat insistentelor?? ... cu SIGURANTA NU ... atunci nu cedez nici acum pt ca este spre binele lui. In momentele cand era maxim crizat si plangea mai mult de 10 minute ma mai duceam pe langa el (dar fara sa-i vorbesc) si luam cate ceva interesant in mana ca sa-i distrag atentia.
Stau bine cu teoria dar mai am si momente cand stiu ca o sa mi se urce in cap dar ma las dusa de val.
Mina SUPER POZA CU PISICA SI VIZIGOTU
Danyce Felicitari pentru servici
mina spune:
salut
Mada ai procedat f bine, as vrea sa am si eu camera lui in care sa se inchide, chit ca il aud urland prin usa....
Idem si la fel mi s-a intamplat mie duminica seara: voia sa bage degetele in priza. Mai Matei stai la un loc, mai ca iti incing curu, mai ca hai la jucaria aia faina...nimic frate, vizigotu se baga dupa
usa, radea la mine peste umar si mesterea....Nu e motiv de lauda insa recunosc ca i-am pleznit nitel manutele ca nu se mai putea. Cand s-a pus pe urlat i-am explicat (mai mult pentru mine, recunosc) ca il doare mai putin unde-l plezneste mami decat daca se electrocuta.
Cat despre crizele facute in public poti sa adopti metoda mea: il las sa urle unde il prinde, ma asez confortabil langa el si ii explic ca, dupa ce termina de urlat, mergem acasa sau unde avem treaba. eeeei, cand vede ca practic nu ma intereseaza catusi de putin crizele si ca nu reuseste sa ma puna in incurcatura tace imediat.
Oricum se cere fermitate si sa respectam intotdeauna acele reguli pe care le impunem. Cum zicea Monica, putine dar bune.
Mada, pe de alta parte ai grija si la ce ii permite bunica in timpul cat sta cu ea. Eu am patit o faza cu telecomanda. In timpul zilei Nana nu ii da voie sa umble cu ea si o tine pusa pe televizor. Toate bune si frumoase numai ca seara cand venea tati si voia sa se uite la tv face tero crize ca de ce tati are voie cu telecomanda? Ai? M-am prins numa dupa vro saptamana timp in care am suportat crizele de nervi ale celor doi barbati din viata mea.
Si nu stiu zau care era mai enervant, adultul sau copilu....
Cam atat despre talentele mele de parinte. AAAA, ca uitam sa zic. De cateva zile fiul meu zice, cand e f multumit sau satisfacut de ceva, "ashhaaaaaa". E mortal sa vezi cum se incrunta un pic ca sa ii iasa cuvantul si dupa aia zice. De fapt lui ii iese ceva care suna ca "aaaffshaaaaa".
Gata, va pup si fug la treaba ca parca vad ca ma prinde iar seara la birou.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
anamari spune:
Mada- si eu zic ca ai procedat ok. e o perioada cand ne incearca limitele si la varsta asta nu inteleg de vorba buna intotdeauna (pur si simplu nu sunt capabili sa rationalizeze ca noi)....Va mai avea crize de plans, e ok, toti copii trec prin asta.Eu am remarcat ca numai la Tv se potolesc in urma unei discutii cu voce blanda samd, in viata e altfel...
Timea-rosul unghiilor e un semn de stress. Ce ii cauzeaza stress-ul nu stiu. Poate timiditatea si faptul ca e in colectivitate si trebuie sa si-o infranga zilnic e o problema pentru ea...Nu stiu. Problema poate trece de la sine cand se va obisnui mai bine cu copiii...
Ce mai face bebita mica?
O sa vezi ca intr-o luna, doua apar luptele.si imbratisarile. Mutulica mea il strange in brate pe bebe si zice "Hug"(Imbratisare). Ieri a zis "HI ,Bubu"-asa-l alinta tata-sau-bubu. Parca vad ca-iramane numele "Bubu". Am impresia ca el o striga "Lala"....
Mada-am uitat sa spun ca si eu admir curajul pentru piercing...eu am renuntat si la cerceii din urechi-ok nu le prea am eu cu bijuteriiile.
Danyce-eu te inteleg perfect.
Aissa-ba eu zic ca a mea e clar afectata de suzeta-la capitolul vorbit. Ca daca o pacalesc fara suzeta gangureste tot timpul-macar pe limba ei. Cu suzeta e ca Margie din the Simpsons, "toc, toc" toata ziua ...si nu mai auzi altceva.
Da cred ca aici merge si cu logopedia de la doi ani.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
pufymic spune:
LA MULTI ANI!!!!
celor ce poarta numele Sf. Ilie!!!!
Pupici!
Ioana
(31+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik