Povestea noastra incepe cand copilul, Adi avea 2 ani jumatate si canta toata ziua...
In septembrie,la aproape cinci ani, inebunita de atata cantat, l-am dus la canto la Scoala populara de arta.
Toate bune si frumoase.
Copilul a invatat o gramada de cantece, canta dupa negativ vreo 5 si am fost si pe scena la festivalul de la Techirghiol.
Intrand eu in cercul asta constat ca sunt o gramada de bani de investit, incepand cu cantecele ce trebuiesc cumparate, costumele de scena, meditatii, festivaluri... bani cam multi...
Copilului incontestabil ii place, iar la festival s-a comportat atat de bine incat ma bate gandul sa-l dau la scoala de muzica.
Ei acum vin intrebarile... Scoala de muzica este cam departe de mine, asa ca va trebui sa -l aduca bona... oare nu este prea greu pentru un copil asa mic sa faca ore suplimentare? Si peste toate astea merita investitia asta ? Este o cariera frumoasa?
La noi in familie (cei din partea mea) mai toata lumea canta, dar nici unul nu a facut o cariera din asta ... el ar fi primul si de aici se nasc atatea semne de intrebare.
In plus un profesor mi-a spus ca l-am dat pe degeaba la Scoala populara de Arta ca acolo nu face nimic... asa o fi? Unde sa intreb ca sa stiu si eu care este al mai bun profesor?
Scoala de cartier in plus este una din cele mai bune din oras si este in fata blocului...
Mai am un an sa ma gandesc, dar vreau sa fiu informata.
Sper ca intelegeti ce am vrut sa intreb si astept sfaturi.
Si merita sa-i dau de acum (5 ani jumatate ) meditatii la pian?