Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by adinazot

DRAGA ALMO!
sarcina trecuta am pierdut-o fara nici un avertisment,am dus-o f bine pina cind am intrat in travaliu prematur si in 3 zile s-a terminat totul,am inceput sa am contractii,fiind prima sarcina nu stiam exact ce se intimpla cu mine,ma durea tare burtica si se contracta la intervale regulate,o noapte m-a tinut tot asa si a doua zi cind m-am dus la wc,am descoperit pe chilot singe cu mucus,era dopul gelatinos pe care il eliminasem,nu s-a mai putut face nimic,dupa zile a murit bb in burtica ,pt ca nu mai avea licid amniotic.Vreau sa iti spun ca toate astea mi s-au intimplat in spital.
Doamne,sa stiti fetelor ca nu vreau sa va indispun cu ale mele,sper sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu.
De asta ,la sarcina asta sunt f ingrijorata.Apropo,la prima sarcina,cea pe care am pierdut-o nu a stiut sa imi zica nimeni cauza.Dar acum mi s-a depistat colul scurt si nu tocmai inchis si presupun ca si data trecuta a fost la felk,dar nestiind ,mi-am continuat activitatile zilnice fara menajamente,dat fiind ca ma simteam grozav.Si nu am luat decit vitamine fara alte tratamente.
acum fac tratament,stau la repaus,in pat,sper sa reusesc ,dar din pacate am zile bune si zile rele,as vrea sa stau mai bine la capitolul psihic.Dar ma straduiesc,ca tare mult mi-l doresc pa micut sau micuta ca inca nu stiu ce e.
Tu ziceai ca inca mergi pe bici la servici,daca nu ai probleme e ok,mcu toate ca ar trebui sa te menajezi putin mai mult...parerea mea.
Pupici,raminem in contact!

Adina,dar ar trebui sa se traga un semnal de alarma si sa ti se faca cerclaj!!!! Cere-l tu,nu te lasa,mai ales ca iti doresti bebul!

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Draga Madaluta!
stai linistita ca nu esti singura care se panicheaza,si eu sunt la fel.Din cite stiu eu sa faci eco asa des nu e deloc periculos pt bb,e singura metoda inofensiva.Si eu merg din 2 in 2 sapt la control,citeodata si saptaminal,si imi face eco de fiecare data,si sint f fericita sa vad cum se dezvolta copilasul meu.De nu as avea problemele cu colul as fii mai linistita,dar si eu ca si tine,stau in casa toata ziua ,intinsa sa nu fac nici un fel de presiune pe uter,si imi m-am saturat si eu de citit,tv,net.Dar asta este ,nu dureaza o vesnicie si merita sacrificiul.
Miine ma duc iar la dr,sa vedem ce mai zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Bonjourica la voi!!!
Am intrat numai sa va urez o zi buna si sa suportati caldura cat mai usor.Atat deocamdata, mai tarziu, mai vorbim.
Pupici

Mio 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Aaaa, sa nu uit, pe unde umbli Lavinia ca de vineri nu te-am vazut?Atunci te plangeai de caldura din birou si-ti doreai si tu la mare, asa putin....
Te pup draguta

Mio 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna ziua, dragele mele!

Mai citesc 2 mesaje, mai vorbesc 20 min. la telefon... de ce nu ma lasa lumea sa-mi iau portia de DC de dimineata??

Oricum, acum am 5 min de pauza pt voi, si sunt hotarata sa nu ma las deranjata.
Vroiam sa-mi iau o zi libera sa ma odihnesc, simt nevoia sa stau cu burtica mea, dar astept sa mai treaca din caldurile astea, sau sa ne luam aer conditionat... ca nu se poate sta acasa la mine! mi se umfla mainile si picioarele instantaneu, iar la servici trebuie sa vin in pantofi, ca e rece!

Miro, e super revista, am vrut sa te intreb ce revista e, dar cred ca n-am voie, nu??
Dupa mesajul tau cu muzica pt bb mi-am dat seama ca nu acord suficienta atentie bebelinei mele, cred ca de aia nu-si face simtita prezenta. Dimineata e mai greu, dar macar seara putem sa comunicam mai mult... promit! cat despre cantece de leagan... nu mai stiu nici unul! dar invatam noi, nu??

Saryta, Sa-ti traiasca puiutul! sa fie sanatoasa si sa aveti numai impliniri!

Va doresc o zi frumoasa si racoroasa!
Amalia 18+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ama.lia cand ajung in pauza de masa ... trimit un Pm cu toate detaliile despre revista. Ideea e sa nu facem reclama, dar fetele din RO chiar ar putea s-o cumpere ... ca io am facut poze la nici 5% din ea. Si e super interesanta. Pozele le-am facut mai mult pentru fetele care nu au posibilitatea s-o cumpere ... dar nu numai.

Cantece de leagan? Vezi pe mailul comun ... sunt cantece din Cutiutzele muzicale. Du-te la cutiutza muzicala 2 si ia de acolo nr. 3. Sper ca le-am pus in ordine. Tre sa fie: cutiuta muzicala - cantec de leagan (j. brahms)
Asta imi place mie mult. Incerc sa mai fac rost de cateva si le pun pe mailul comun ... va anuntz eu.

pupici la toate.
Doamne ... is dependenta de voi ... lucrez 10 minute ... si va citesc/scriu alte 10.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mirona: mi-ai dat o idee grozava, dar sa vad dc ma pricep. promit sa incerc si dc nu ma descurc (sa creez acel word link) mai cer ajutor...
Imi pare tare rau k nu pot dormi dupa-amiaza k ar mai trece timpul, dar probabil sunt prea odihnita si isi face efectul si cafeluta de dimineata(tb neaparat sa beau k am ternsiunea 8).Dar depre ce perna e vorba? e o gluma si nu am priceput-o eu, sau e chiar ceva real?Dc iti mai vin idei de "umplut timpul liber"le ascult cu cea mai mare placere.
adinazot:imi pare rau k si tu ai probleme, dar cu ajutorul lui D-zeu trecem noi peste ele.Si eu sunt convinsa k bb merita tot sacrificiul din lume, dar ceream si eu idei pt timpul liber, k sa nu mai am vreme de ganduri negre.
Dolores:Frumoasa burtica si frumoasa mamica.Vreau si eu o burtica asa mare...Vad k esti blonda (si eu sunt)si k esti proaspat vopsita.ai avut curaj sa te vopsesti...cu ce vopsea si la cate saptamani ai facut-o? eu nu stiu ce sa fac si de-asta te intreb. ma gandeam k blondul este destul de tare si imi aste cam teama.ai gasit vreuna pe baza de plante?
Miro, am uitat sa iti spun k si tu ai o burtica super ...si o imaginatie la fel...

Madalina 15+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, multumesc frumos.

Matei face bine. De fapt azi a plecat la mare, cu mama. Cand te gandesti ca acum ar fi trebuit sa fiu pe plaja si in apa, la balaceala...

Eu la medicul de familie ma duc cam o data pe luna. Urasc asta, ca e o coada infernala si de abia se misca. Stau un pacient si peste juma de ora inauntru. Mai e de mirare ca-mi crescu atunci tensiunea ...???!!

Singurul avantaj e ca este aproape de casa. Asta mai ales pt cand vom merge (speram) si cu bb2 la vaccinuri.

Totusi, am schimba-o. Dar acum nu ma simt in stare sa fac prospectari.

Acs (Manuela), cu placere!
Vezi ca tot acolo la fiecare produs, cand intri pe Detalii, gasesti un tabel explicit cu marimi&dimensiuni.

17+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetele!
LA MULTI ANI ptr Sara, sa-ti traiasca, Saryta, sa fie sanatoasa si sa aibe noroc in viata.
Dolores, trebuie sa plec la servici, dar stau cu ochii pe calculator sa vad cand apari, asa ca scrie mai repede Am vazut pozele, mi s-a facut dor de mare, dar mai am putin si o vad.
Mirona, cand te duci la eco morfologica? Te-ai programat ? Daca ai timp, trimite-mi si mie despre revista aia.
Ruxandra, bafta la medic, sa vii cu vesti bune!
Nu stiu ce vroiam sa mai scriu, revin mai pe seara.

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Salutare burtici!!

V-am citit si mai de dimineata, dar am pus intai mana si mi-am facut nitel din treaba, si acum ma intorc la voi sa va scriu si io cate ceva,altfel iar ma trage Mironade urechi, pe mine si pe restul "cititoarelor".

Madaluta, din cate stiu eu eco nu pune bebelul in nici un fel de pericol. Cat despre panicare...ooo, daca ne luam la concurs castig precis. Primesc si coronita!! Oricum e bine de voi ca de chiar zbarnaie tare creierasul dati o fuga la primul eco si ati rezolvat problema. Aici tre sa astept, ca vreau ca nu vreau, ca imi tremura genuchii sau ba, daca au spus in data x, pai atunci, nici o ziulica mai devreme.

doloresce burtik mare si frumos ai!! Mi-ai facut o pofta de mers la mare .....mama,mama!! Bunica mea locuieste in Constanta, dar nu am mai fost la ea de vreo 5 ani. Si cum anul asta nu pup concediu in vara nicaieri, va rog politicos si insistent sa mai puneti poze cu mare si burtici, macar pe voi sa va vad balacindu-va.

ruxandra sbbafra la cariolog, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, si daca-ti prescrie buline va tine precis cont de faptul ca esti graviduta!

Gata, copii, ma duc iar la munca, m-am intins! Va pe toate!

Mergi la inceput