Vine vara...mergem la mare

Vine vara...mergem la mare | Autor: mika-pitica

Link direct la acest mesaj

Dragutelor, vine vremea sa mergem la mare. constat cu stupoare ca ca nu stiu ce fel de crema sa iau pentru a proteja bebeul de numai 11 luni impotriva razelor solare prea puternice pentru ea.

Am intrat de curiozitate in mai multe farmacii, si am intrebat farmacistele ce imi recomanda. Nu vreau sa va explic cu ce gust amar am ajuns acasa, si asta pt ca nu am nimerit doua care sa imi recomande acelasi lucru.Daca mentionam o marca recomandata de de cineva...creeam o polemica foarte indarjita intre ea si colega ei, care una era hais si cealalta era cea.

Ca o mama (prea) grijulie ce sunt, am intrebat si doctorita pediatra care mi-a raspuns cu o nonsalanta de nedescris " Cumparati ce e cel mai scump. Produsele astea sunt cele mai bune"!!!

Ce parere aveti, ce sa cumpar in final?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Cumpara o marca cunoscuta, de peferinta sa scrie hipoalergenica si sa aibe indicele de protectie cat mai mare (cel putin 50).
Pretul nu e o garantie a calitatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am luat de la Sensiblu, Avene Solaire lapte fotoprotectie pt copii SPF 40. Este special pt pielea sensibila a bebeilor si este si pt cei cu dermatita atopica, asa cum e fiica-mea. A fost super OK cu ea. Anul a trecut am luat Nivea pt copii si a fost o porcarie, fiica-mea s-a umplut de bubite de la ea.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pediatrii spun ca un copil sub 2 an nu e bine sa il ducu la plaja.Chiar cu creme cu factor mare de protectie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by asi

Pediatrii spun ca un copil sub 2 an nu e bine sa il ducu la plaja.Chiar cu creme cu factor mare de protectie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Care pediatrii? Ca eu nu am auzit asa ceva pana acum, mi se pare o aberatie. Eu am fost cu Albert la 6 luni si pediatra chiar ne-a spus ca foarte bine facem, ca ii face bine soarele. Si l-am dat cu crema de la Elmiplant , a fost foarte bine, bineinteles ca nu l-am tinut in soare la plaja, decat dupa ora 6 seara si dimineata devreme. Altfel numai la umbra. Asta la 6 luni, anul trecut am mai marit portia de soare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Draga mea, pot sa-ti impartasesc din experienta mea de anul trecut, cand ne-am dus cu puiul de aproape 8 luni la mare, spre disperarea cunoscutilor, dar la indemnul pediatrei si sfatul ei ca ii va face f bine. Si asa a si fost. Crema recomandata de ea, a fost cu FP 25, nici mai mic (ca nu are efcet), dar nici mai mare (ca sa poata sintetiza si vit D, asta fiind si unul din scopurile vacantei la mare, pe acea perioada nu i-am administrat Vigantol). asa ca am luat o crema absolut obisnuita, Herbagen ptr piele deschisa-sensibila (al meu fiind blondutzel) SPF 25, pe care am dat vreo 100.000 si ceva de mii. A fost f buna, bine, ca nici nu l-am expus la soare, dar asa cat ne plimbam, cat mai iesea de sub umbrela...anul acesta o vom folosi din nou, deja ne-am procurat-o. Eu,parere personala, sunt de principiu ca nu tot ce e scump e si f bun...sau altfel spus, sunt produse bune si la preturi normale.
Vacanta placuta va doresc!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aime , de unde iei tu crema asta ? Farmacie...magazin de cosmetice ?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Anul trecut am luat-o de la Metro, acu nu stiu ca a luat-o sotu', da am vazut prin mai multe tipuri de marketuri (Gima, Billa) si la magazinele cu cosmetice. Am dat o cautare pe net, dar din pacate nu au poza produsului. Daca vrei ii fac o poza sa vezi cum arata.
Uite www.produsenaturiste.ro/product_info.php/cPath/25/products_id/2091?osCsid=linkuri" target="_blank">aici si pretul.
aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu mi-am luat-o acum 2 ani pe aceasta https://distrib.foreverliving.com/cms/downloads/Aloe_Sunscreen_1 si am fost foarte multumita.Bronzul este extraordinar si uniform, nu te arzi deloc.Desi eu sunt o persoana de care bronzul se prinde imediat(cand conduc si tin mina pe geamul deschis la masina, o zi imi ajunge sa se vada dunga de la tricou) cat am folosit aceasta crema a fost f. bine si nu m-am ars deloc.
Cnd s-a terminat crema, am luat alta de la magazinele de la mare, ce-i drept nu prea scumpa, dar vreau sa spun ca nici nu exista termen de comparatie, degeaba o dadeam pe piele.
In caz de arsuri, dar si inainte folositi https://distrib.foreverliving.com/cms/downloads/Aloe_First_1 este extraordinar pt. piele, pt. par, pt. candida, pt. tot ce aveti nevoie si cred ca este indispensabil.
Mi-am luat si anul acesta crema cu protectie solara si o folosesc deocamdata ca si crema de zi pt. protectie, dar sper din suflet sa ajung si la mare pt. ca anul trecut nu am fost.
Cred ca este buna si crema de la Nivea.Nu am folosit, dar am incredere in produsele de la Nivea.
In ceea ce priveste copilasii mici, si eu stiu la fel ca expunerea la soare nu este buna, asa ca incearca sa-l protejezi cu umbrelute, pt. ca la noi nu mai este acel soare pe care il stim ci este soare al carui raze contin radiatii f. puternice. Interzisa cu desafirsire expunerea la soare la orele amiezii.
Va pup fetelor si vacanta placuta celor care plecati la mare si nu numai!
Stati ca vin eu miine cu un subiect despre mare, deja mi-au venit in capsor intrebari multe la care vreau sa aud si parerile voastre.
Multa sanatate!

Mergi la inceput