Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Catalina drum bun
sa fie cumintica Bianca si sa va intoarceti cu bine
Nu te mai gandi la ce a fost, forumul nu consta in 2-3 persoane,de ce sa se strice ce s-a cladit? Acum sincer, de Bianca nu a afirmat nimeni ceva rau!!! Am stat in conf. m-am uitat acum in arhiva si nu am gasit nimic!
Fetele care va rugati sa revina mamicile care au plecat: v-ati gandit si ca ar trebui sa i se ceara scuze Catalinei?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
maraki spune:
Astery nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la decalotare
Bietul Razvanel, eu nu cred ca puteam sa ma abtin sa plang
Ai intrebat dr. daca il doare cand face pipi?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Giova spune:
iar se incing spiritele pe aici? sper ca nu.
Astery imi pare rau ca l-a decalotat
. cred ca si la noi urmeaza, ca tot nu se desface cum trebuie, asta zic eu.
Cata drum bun si distractie faina.
la al meu bebe urlator. ne pregatim de baita si papa.
revin...
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
diana12 spune:
Vad ca iar s-au incis spiritele.
Ingrid, ma bucur ca te-ai descarcat si ai spus ce aveai de spus. Eu in naivitatea mea te-am banuit ca esti "intrusa" si ca stai la barfe in conferinte.
Hai pupici si iertare.
Mai pove si tu despre Diana.
Eu mi-am spus parerea acum cateva zile. Si nici n-am sa mai rog pe nimeni sa revina, e treaba lor ce fac. Si daca e sa spun adevarul as spune ca e greu sa te mai simti confortabil pe subiectul asta atata timp cat exista "conferinte" unde se barfeste la greu, ( "n-ai vrea sa afli parerea nostra despre tine" - a fost un citat) iar persoane care participa la aceste conferinte mai posteaza si aici.
Cred ca toate rautatile au inceput cand multe fete s-au refugiat pe messenger si din lipsa de subiecte, probabil, au inceput sa mai barfeasca cate una alta.
Iar la faza cu "intrusa" nu am cuvinte. Ingrid a zis foarte bine. Eu ma bucur ca am apucat sa imi sterg albumul la timp. Oricum mi se pare o lipsa de respect sa umbli in albumul altuia fara sa ceri permisiunea, chiar daca era un cont comun. Irina, eu nu o pot lua de gluma, tu probabil ai luat-o de gluma din cauza ca "intrusa" sta la povesti cu tine. Dar ce te faceai daca nu era una din persoanele alea?
Si o intrebare. Nu mai am parola la contul comun si nu mi-o mai doresc. Totusi, tinand cont ca aceasta "intrusa" a avut poze care le-a mai pus prin albume dupa ce unele fete isi stersesera albumele as vrea sa stiu daca cumva exista poze cu Peter pe contul comun. Fetele care puteti intra pe contul comun, va rog.
M-am descarcat si eu.
03/02/2006 si
25/04/2000
irinadum spune:
Deci sa o luam cu inceputul si asta pentru ca avand in vedere ca plec sa nu lasam lucruile neterminate. Va citesc cu drag sipe toate nu cu exceptii insa am zis ca nu mai inru si asta am sa fac.
Vroiam sa mai spun o data in cazul in care s_a trecut cu vederea ca eu am schimbat copertile la album si ma credeti sau nu deja nu mai este problema mea. Eu mi_am asumat responsabilitatea imediat. Ce s_a intamplat mai departe nu mai e problema mea.
Catalina o data pentru totdeauna : nu am nimic cu persoana ta si o stii foarte bine. Nu e prima oara cand ma "iau " de tine avand in vedere postarile tale "speciale" . Stii foarte bine ca eu am ami zis o data de tine si de Giova ce am crezut si ce am simtit. Iti aduci aminte foarte bine. Asa um sunt eu "cu gura mare" am spus tot timpul ce mi_a trecut prin cap. Ca nu trebuia asta e partea a doua. Dupa mesajele si pm_urile primit ulterior am avut surpriza sa constat ca nu eram singura care gandeam asa ci foarte multe dete erau deranjate de postarile tale, fete care probabil nu au gura sloboda ca mine. Eu mi_am exprimat punctul de vedere care era doar al meu ...Dc ai vrut sa pricepi bine dc nu asta este . Nimeni nu iti baga pe gat nimic si nimeni nu te obliga sa iti schimbi caracterul de dragul de a ii face pe plac cuiva sau de a multumi o natiune.Eo chestie de bun simt consider eu . Eu ti_am zis ce aveam de zis dupa care am continuat sa postam normal ba chiar am si apelat la sfaturile mamei tale in privinta unor chestiuni medicale ...deci nu a fost vorba de ranchiuna sau suparare....eu amzis ceea ce am avut de zis. Acum s_a ivit alta problema ...nu inteleg de und esi pana unde atata circ avand in vedere ca eu personal te_am invitat in vestitele conferinte ....unde nu ai dat curs invitatiei. In asa zisele conferinte trebuie retinut un lucru pe care poate unele fete care au intrat mai tarziu nu l_au stiut...de la bun inceput s_a discutat sa se discute micile "inconveniente" dc le putem numi asa doar in ideea de a vedea cine se duce cu "citatele". Acum am vazut cine si nu e singura.Asa ca sa nu lungim . Nu am nimic cu tine insa ma deranjeaza de cele mai multe ori postarile tale ( nu toate evident) si altruismul tau insa asta simt si asta cred deci nu vad de ce sa imi schimbe cineva parera pentru asa ceva. Sunt convinsa ca nici tie sau altcuiva nu ii plac postarile mele. Asta este . Nu suntem doua ca sa ne suportam reciproc ci suntem o "secta". A si aporpo de Bia nu s tiu de unde ai dat citate dar eu nu am auazit asa discutii.
Ingrid nu vreau sa par iar a fi rea insa numi se pare deloc corect ceea ce spui mai ales ca ti_ai format o parere gresita.Plus de asta nu cred ca esti in masura sa judeci ce cred eu despre altcineva atata timp cat nu stii despre ce e vorba si mai ales ca intri relativ rar. Atsa ca sa numai vorbesc despre cineva care nu este de acord cu ce se discuta in conferinte dar care este invitata si sta sa isi ia notite. Eu totusi inclin sa cred ca unele din aceste femei "fara scrupule" au ajutat si ele cu un sfat doua atunci cand erai labila si nu resueai sa treci peste niste momente grele.Iar acum recitin dmesajul tau vad ca ai cam incurcat borcanele pentru ca eunu m-am luat de temperaturile nimanui si nici de programul nimanui. Si aici pun punct pentru ca nu are rost.
Diana fara suparare tu nici atat nu vad de ce te-ai implicat asa tare avand in vedere ca nici nu stii despre ce e vorba.
Bombon avand in vedere ca intri rar nu stiu de und esi pana unde am aflat si noul tau tel in viata. Eu zic ca e total nemeritata perla aruncata.
Maraki poate ca in cele trei fete nu sta forumul dar impreuna au probabil aporpae 10 mii de mesaje intr_un an ceea ce ma face sa cred ca au scris ceva si uitandu_ma in urma chiar ...mai bine tac.Nu este corect. Sunt fete care au 30 demesaje sau 50 sau 100 si asta spune multe.
Asa ca mie im pare rau ca s_a ajuns aici si asta dintr-o gluma pe care a inteles_o toata lumea initial dar care a degenerat din cauza Catalinei ( nici acum nuam inteles de ce) si sper sa inteleaga toata lumea ca nimeni nu are nimik cu nimeni ci exista niste divergente care trebuiesc trecute cu vederea.
Eu am promis ca nu mai intru si asta va fi ultimul mesaj nu de alta dar eu plec in tara si nu am cand si mai mult de atat nu mai imi face placere sa intru si nu pt ca s-a ivit discutia asta ci pentru ca am vazut ca sunt fete care se simt extraordinar ca nu mai scriu eu sau Teolinda sau Monica sau Ioana sau ...si as amai departe....deci dc asta ati vrut eu ma conformez . Oricum ar fi mie mi_a facut placere si m_am bucurat de fiecare moment .
Imi pare rau ca desi pare lung mesajul nu am timp sa scriu tot pentru ca al meu copil tipa de zor.
diana12 spune:
Irina, nu m-am implicat prea tare, doar mi-am spus punctul de vedere.
Si e adevarat ca nu stiu multe, doar nu stau in conferinte.![]()
Vacanta placuta in Ro si numai bine.
03/02/2006 si
25/04/2000
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, azi am ajuns si noi acasa la Cluj, unde ne-a intampinat..un val de caldura si tati. Alain a fost f morait, nici n-a papat bine, e prea cald aici, sunt 28-30 grade, insuportabil. La Nasaud aveam 22-23 grade in camera, alta viata. Am concluzionat ca mai mergem si saptamana viitoare acolo, sper sa scapam de caldura asta, aer conditionat am ezitat sa punem deoarece e bebele prea mic pentru asta si noi stam la ultimul etaj si sunt plin de pasarele pe aici...mi-e frica de viroze sau mai stiu eu ce se poate lua de la ele.Am inteles ca nu e bine sa fie in preajma aparatelor de AC, sa vedem cum vor evolua lucrurile, poate scapam fara el vara aceasta.
Ma bucur ca Ingrid a intrat pe forum din nou,
, mai spune-ne ce face micuta Dienutza.
Am citit toate postarile, sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa raspund.
Toanca, si eu fac supa-crema, nu are nici un rost a-i dai apa chioara. Am vazut pozele cu Matei, super simpatic cum sta el in vanita.Vad ca si el papa cu toata fata ca si Alain, noi murdarim hainutele, de cate doua-trei ori pe zi.
Vazut poze cu Filip, pupicei ca-i un simpatic.
Irinel, nu cred ca e ok sa verse asa de tare, cred ca ar fi bine sa mergi cu Ilinca sa o consulte un medic, mai bine sa nu fie nimic si sa exagerezi cu grija dect sa fie vreo problema si sa o neglijei. Pupicei, sper ca nu te superi ca m-am bagat si ti-am spus parerea mea.
Giova, ma bucur ca ai avut parte de o surpriza asa de draguta, meritai din plin un pic de rasfat, va doresc toata fericirea din lume. Marcolino e un simpatic cum isi roade piciorusul stand in fundic, asta zic si eu performanta. Alain se cam rastoarna cand il asez in fundic![]()
Mirela,
, sper sa scapi cu bine si sa nu te mai opereze, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa necaz. Sper sa te faci bine cat mai curand.
Ana B ma bucur ca nu a patit nimic rau Daria, bine ca ai fost pe faza, cred ca daca nu o prindeai se speria si mai tare, pe langa lovitura numai asta nu-i mai lipsea.
Alina, l-am vazut si pe Ayan razand, e minunat, eu cam greu il fac pe Alain sa rada asa, e un copil f vesel si simpatic Ayan, pupicei. Cand l-am vazut in scaunelul acela imi parea multttt mai mare ca in alte poze.
Cata, drum bun si pupicei pentru Bia, sa va distrati frumos.
Moni, pupicei si iti tin pumnii sa reusesti ceea ce ti-ai propus...nu stiu ce e dar iti doresc succes 
Anasebe, Ursoaica, cuscra Nicole, Maraki si tuturor pe care nu l-am amintit
.
poze
micio spune:
Buna seara!
Mirela, nu se mai da interdictie daca stai mai mult de trei luni plecat din tara (parca de la 1 ianuarie), deci nici nu ar avea motiv sa iti mai ceara ceva in vama, nu ca s-ar fi intamplat vreodata
. Asa ca poate sa stea linistita mama ta, doar fii atenta la ce spun spaniolii in legatura cu turistii, cat le este permis sa stea pe teritoriul lor. Daca te intereseaza spune-mi sa caut legea, ca am gasit-o postata pe forumul romanilor din Italia.
Oana si Eduard (19ian)
https://www.dropshots.com/oanna