caut clinica stomatologica-Bucuresti

caut clinica stomatologica-Bucuresti | Autor: sorinan

Link direct la acest mesaj

va rog recomandati-mi si mie o clinica stomatologica faorte buna si moderna in Bucuresti,unde sa-mi rezolv problemele dentare,..am mai multe si complicate(implant,punte dentara).
spuneti-mi va rog si numele dentistului,daca se poate..
citeam acum pe Internet ca multi straini vin in Ro ca sa-si rezolve problemele dentare,insa unde se duc,la ce clinici,ca vreau sa merg si eu tot acolo?
Dac fetele din Buc ati auzit,spunti-mi si mie va rog.
va multumesc pentru sfat.

sorina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Buna Sorina,
Vad ca nu a raspuns nimeni de ceva timp, nu stiu daca o sa te mai uiti pe aici. Eu merg la Dent-Expert, gasesti detalii pe www.dentexpert.org - este modern, civilizat, consultatia gratis. Dra Doctor Laura Teodoru, este foarte profesionista, atenta, nu se grabeste, are rabdare sa explice; singura problema e ca se pare ca se cam asteapta la ea. Eu suport, ca imi place mult de ea si sunt foarte multumita. Mama mea merge la un cabinet pe la Muncii pentru ca au un tehnician fff bun, doctorita e foarte atenta si constiincioasa.Am inteles ca au mai venit si altii din strainatate sa-si lucreze la ea. Nu stiu la implanturi daca e de incercat acolo, dar puntea aia sigur merge. Deci... vezi unde iti convine si daca te intereseaza al doilea cabinet - o intreb pe mama mai multe.
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

dent-a-america daca te tin buzunarele. am auzit ca au numai stomatologi buni pregatiti in SUA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Atat eu cat si prietenul meu mergem la elite dent si suntem super multumiti. Sut mai multi doctori dar eu de fiecare data am fost la Dr Georgescu Mihai care e un tip super tare. Singura pl la el e ca astepti destul de multicel pana iti vine randul, nu se intampla sa intri la ora la care te-ai programat ci dupa vreo jumatate de ora si o data am stat chiar peste o ora, dar merita sa astepti. Preturile sunt ok si e modern si fff curat. Daca vrei sa vezi mai multe poti intra pe site. http://www.elitedent.ro

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinan spune:

va multumesc f f mult pentru orientare,...acum am prea multe optiuni.
A fost cineva la mgmedical la dr Naicu Vlad pe str Spatarului?
ma hotarsem sa ma duc la dansul pt ca tot asa mi-l recomandase cineva.
vreau sa-mi faca treaba buna si sa nu ma doara,...sa nu-mi stric vacanta in Romania,mai ales ca ma duc si cu cea mica.
sorina

Mergi la inceput