Informatii clinici

Informatii clinici | Autor: sfarsitoarea

Link direct la acest mesaj

Denis are din nou nevoie de ajutor.
Corpul lui nu a mai reactinoat la dozele de citostatice, astfel boala si-a facut de cap. Celulele canceroase au crescut la 80%, procent la care nu se mai poate face transplant. Medicii din Germania nu ii mai dau nici o sansa. Parintii sunt disperati, sunt dispusi sa incerce orice, sa plece cu el oriunde i se ofera un gram de sansa. Oriunde in lumea asta.
Medicii de aici au spus ca nu pot sa-i mai faca decat o chimioterapie de intretinere sa nu aiba dureri mari si promit ca daca undeva in lumea asta o clinica va reusi sa-l aduca in remisie, o sa-l sprijine in mentinerea donatorului.
Va rog mult, daca aveti informatii despre clinici din lume care ar fi dispuse sa faca ceva pentru el scrieti aici.
Unde sa se duca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am mai dat ideea aceasta la un alt caz: incercati sa contactati St. Jude Children Hospital, care primeste pacienti din toata lumea, numai copii si numai cu cancere, leucemii, etc. Si fara cost.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Am incercat deja. Am primit raspuns negativ, deoarece trateaza cazuri de la zero fara sa fi urmat un tratament in alta parte.

Mergi la inceput