Mamici de iulie - august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

FELICITARI BB SI MAMI!SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME! mama pe ei de luptatori puternici!
Cine spunea ca fetitele vin mai devreme decat baieteii?:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

BUNA VENIT aLEXANDRU COSMIN ! SA AI PARTE DE TOATE BUCURIILE DIN LUME !!!!! 38+6 ZILE BEBE MICHAEL

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

miti Sa va traiasca puiul, sa va bucurati de el, sa fie frumos si mancacios!!!!!!!!!!!!

Valentina 34+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

norocuta au mai fost cazuri cand fratii s-au descoperit la maturitatea cine stie?!? mie sigur mi-ar place tare muuuuuult! OFICIAL sunt singura la parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna fetelor!
Ma bucur si ...ma apuca teama cand vad cate dintre noi au nascut deja..Parca mai ieri incepeam sa scr liem la mamici de iulie-august infruntand gerul si acum...Trece atat de repede timpul...
Cineva spunea de varsta..si eu am 31 ani impliniti si sunt la prima sarcina,dar asta nu ma sperie deloc..din contra inca mi se spune prin mijloacele de transport "fetito" sau domnisoara, desi nu-mi pot imagina cum poate mai fi domnisoara o ca mine!!..asta m-a si intarziat cu bebeul atat..( nu ma simteam suficient de matura- sincera sa fiu nici acum nu ma simt..), dar sper ca bb sa-mi trezeasca sentimentele potrivite..

In rest va invidiez cand aud ca ati cumparat una si alta pt bebe..Pe mine nu ma "lasa" nici mama si mai ales sotul sa cumpar ceva..Zice ca nu-i bine , ca poarta ghinion sa cumperi dinainte..Voi ati auzit asa ceva???..Pe sot il inteleg ( incerc!!!),fiind israelian, la ei cica nu se accepta sa cumperi ceva dinainte..nu se da voie nici in magazine ( la ei acolo!!), dar pe mama??!...Vreau si eu patut, carut, hainute, dar mi pun pe toti in cap...si mi-e frica sa stiu ca plec la spital si acasa nu am nimic..Offf, nu stiu ce sa fac..Sper ca nu v-am plictisit cu " problema " mea, dar va simt ca pe niste surori si aveam nevoie sa ma descarc cuiva apropiat..

Shihana 33+

Mergi la inceput

Cum puteti bea voi atatea lichide??? Eu am zile in care nu pot bea mai mult de 1l...

Iar ma ia cu frisoane... vin bebeii pe banda... Nu ma pricep la zodii, dar mi s-a spus ca 15 iulie - 15 septembrie e o perioada tare buna de nascut ingerasi; vor fi sanatosi si foarte norocosi toata viata. Nu ma prea intereseaza pe mine chestiile astea, dar, cand e de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Kehleyr, Letitzia si Miti2004, felicitari pentru bebelushi, sa fie sanatosi si mancaciosi, destepti, cuminti si norocosi!
Sofia, baietelul lui Leti si Cosmin Alexandru, bine ati venit printre noi si sa aveti o viata frumoasa si plina de fericire si impliniri!

luiza 37+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

ce chestie! constat ca am numai o stelutza si parca acum 2 saptamani aveam 2! ma insel eu sau s-a schimbat sistemul de dat stelutze?

luiza 37+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Alexandru Cosmin, bine ai venit pe lume, sa cresti mari si sa fii sanatos! Miti, refacere cat mai rapida, felicitari pentru dragul de Cosmin!
Fetelor, eu nu am putut dormi noaptea trecuta aproape deloc, la ora cinci inca nu inchisesem un ochi, vecina noastra a nascut acasa un baietel, al patrulea copil, intre 12 si 2 noaptea, la 41 de ani, nu s-a rupt deloc si e foarte bine. Aici putine femei nasc in spital, mi s-a parut atat de ciudat sa dorm cand dincolo de peretele dormitorului vecina mea nastea, ziua a pierdut dopul si deja stia ca seara va naste. M-a luat si o frica, ce ma bucur ca nasc in spital!
crissa, te inteleg ca ai avut atatea temeri, eu sunt in general genul care cade asa de usor in depresie, imi fac griji si ma chinui singura si nu dorm, am avut de tras mult, dar cu fiecare zi incerc sa devin mai calma, mai indiferenta, ca eu despic firul in patru nene, nu altceva...

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

shihana Si eu ma simt super la 30. Sunt la al doilea copil, ce-i drept, dar varsta asta e perfecta pentru copii. Nu ma mai simt pustoaica fara minte si usor de influentat de alta data... A nu se intelege ca am mai multa minte Doar ca ma simt mai bine in pielea mea.

Cat priveste superstitia cu cumparatul inainte de nastere, nu pot decat sa-ti dau exemplul meu. La sarcina trecuta aveam ABSOLUT tot ce am considerat ca ne trebuie luat inainte de luna a sasea. Am avut o sarcina mai dificila, nu foarte dificila insa, din lunea a treia. Dupa ce am facut toate cumparaturile, lucrurile nu au mers mai rau, poate mai bine, pe Alex l-am nascut la termen, cu Apgar 10...
La sarcina asta, nu aveam absolut nimic cumparat; eram prea ocupata cu munca si mi se parea ca am destul timp... Si totusi, lucrurile au luat o intorsatura urata rau. In graba, cu disperare chiar, am facut o mare parte din cumparaturi; poate si pentru ca m-am linistit, mi-a trecut puseul de panica stiindu-ma "cu sacii in caruta", lucrurile s-au normalizat, sunt o clocitoare partiala, adica nu mai fac eforturi mari, nu ridic greutati, dar nu stau in pat permanent...
Pe scurt, eu nu cred in astfel de superstitii, insa sunt o tipa practica; una dintre fete povestea ca a dat o gramada de bani pe o cadita normala luata vineri seara cand a trebuit sa faca prima baie bebeului. Mie imi place sa am totul sub control. Eu vreau sa aleg carutul, hainutele, etc. Nu as putea face asta la 4 zile dupa ce am nascut. Sotul nu se pricepe la fel, iar mama este totusi alta generatie... se cheltuie sume uriase pe lucrurile luate in graba. Si asa vor mai fi destule de cumparat in ultimul moment (nu poti prevedea chiar totul), nu are sens sa le lasi pe ultimul moment si pe cele previzibile... Evident, fiecare face cum crede ca e mai bine; e rau, insa, daca nu e decizia ta, ci ti se impune...

Mergi la inceput